Dodaj do ulubionych

NIEBEZPIECZNE GÓRY??

IP: 195.205.219.* 23.07.03, 22:32
Czy przejazd przez góry w Chorwacji jest bardzo niebezpieczny?? Interesuje
mnie szczególnie odcinek od Zarzebia przez Plitkovickie Jeziora do Zadaru!!!
pISZCIE GDZIE są najniebezpieczniejsze góry
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:41
      Byłem w Chorwacji 2 lata temu i z tego co pamietam jest jeden fragment drogi
      już za Plitvicami - okolice Benkovaca który prowadzi przez góry. Nic
      strasznego, czego można by nie przejechać. My jechalismy tym odcinkiem w nocy
      to i tak nic nie było widać. Dopiero w drodze powrotnej, bo ten odcinek
      pokonywalismy w dzień było widać góry i prowadzącą po pólce skalnej drogę.
      Widoki wspaniałe. Nie ma czego sie bać. Nie taki diabeł straszny jak go malują.
      Szerokiej drogi.
    • Gość: Mirek Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 12:23
      Potwierdzam opinię poprzednika.
      Piękne widoki, niebezpieczeńswto zminimalizowane poprzez prędkość osiąganą na
      trasie. Gdy jedziesz w sznurku to nie poszalejszesz, ale za to można coś
      ciekawego zobaczyć.
    • Gość: Ted Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 12:42
      Być w Chorwacji i nie przejechac trasy z Karlovac na południe przez góryto tak
      jak być w Rzymie i nie widzieć papierza . Przejechałem ta trase już dwa razy ,
      raz do Zadaru i raz do Vodic, w tym roku we wrzesniu zrobie to po raz trzeci .
      Naprawde warto.Koniecznie weź ze sobą kamere. Z jednej strony drogi pionowe
      skalne wzniesienia , z drugiej głębikie doliny , to nie zapomniany widok -
      polecam i miłej podróży.
      • Gość: misiek Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 10:52
        Witaj Ted
        Czy w tym roku również jedziesz do Vodić ??
        Może masz jekieś adresy fajnych apartamentów, bedę wdzięczny za jakiś namiar
        godny polecenia.
        • Gość: TeD Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 17:12
          Witaj Misiek ,
          Nie w tym roku nie jade do Vodic , tym razem zaliczam Zadar. Ja wynajmowałem
          apartament 5cio osobowy za pośrednictwem firmy Interhome / teraz tez jade z ta
          firma /, było super choc może trochę drożej niż załatwiając to na własną ręke,
          ale za to masz na miejscu wszystko przygotowane - przyjeżdzasz i tam na ciebie
          już czekają.Jeżeli jednak chcesz jechać na dziko to na pewno nie bedziesz miał
          tam problemów ze znalezieniem miejsca, może tylko trzeba będzie troche
          poszukać - wszedzie widac ogloszenia "SOBE". Podziel się wrażeniami po powrocie-
          powodzenia
          • Gość: misiek Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:12
            Dzięki TED za informacje. Po powrocie podziele sie wrażeniami na pewno.
            Miłych wakacji.
    • Gość: Darek Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: 212.106.151.* 30.07.03, 17:46
      Bzdury,męczące ale nie niebezpieczne.Pozdr.
      • Gość: Monika Re: NIEBEZPIECZNE GÓRY?? IP: *.au.poznan.pl 04.08.03, 10:08
        Meczace ja jezdze w okolice Splitu w tym roku do Orebica i mimo ze gory sa
        piekne to mnie wykanczaja,ale niebezpieczne nie sa, chyba ze jedziesz w nich
        150km/h wtedy moga byc niebezpieczne:DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka