Gość: basia IP: *.crowley.ernet.net.pl 02.08.03, 20:47 Czy ktoś był w hotelu VELARIS w Supetarze na wyspie Brac.Jedziemy za 10 dni.Prosimy o opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodek Re: wyspa Brac IP: 126.17.62.* 07.08.03, 10:49 Ja też tam jadę 22.08r. Znalazłaś może jakies info o hotelu/wyspie/miejscowości?? pzdr Bodek Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: wyspa Brac 08.08.03, 12:02 wróciłem klika dni temu z supetaru samego hotelu nie znam ale miasteczko śliczne wyspa świetna niedrogo (jak dla kogo:) co chcecie wiedzieć jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzynka Re: wyspa Brac IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 12:28 A w jakim hotelu byle(a)s? ja jade do "kaktusa". Gdzie mozna sie tam pobawic, jaka plaża, ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: wyspa Brac 08.08.03, 12:38 o mieszkałem blisko kaktusa na kwaterze prywatnej. kaktus jesto ok (zawsze autobusy z krakowa tam podjeżdżały) zaraz obok morza mają niezły basen poza tym to małe miasteczko główna ulica zaczyna sie koło kaktusa i kończy na placy centralnym z przystanią. wzdłuż ulicy sporo barów knajpek restauracji i dyskotek w zależności od wieku każdy coś tam znajdzie. moi 16 letni znajomi (w wieku mojego syna) twierdzili jednak, że najlepsze imprezy są od piątku do niedzieli. poza tym cała wyspa jest piękna słynna piaszczysta (!) plaża BOL - 30 km po drugiej stronie coś jeszcze? aha, ostatni były tam pożary ale już po moim wyjeździe - więc nie wiem miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzynka Re: wyspa Brac IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 13:19 dzieki bardzo za informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario73 Re: wyspa Brac IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 15:15 Proszę opisz troche wiecej konkretów o tej kwaterze: - jakie ceny ? - jakie i ile pokoi, czy jest możliwość 3 pokoje po 2 łóżka? - jakiś telefon kontaktowy? - jaka okolica szczególnie wybrzeże (piasek skały muszle) - jak znaleść to miejsce na mapie? - czy jest kuchnia z garami, łazienka z prysznicem, i lodówka na jedzenie przywiezione z polski, i czy jest jakieś miejsce na wieczorne posiedzenie przy lampce wina np. taras z widoczkiem i czy mozna tam sobie zapalić grila? Bardzo proszę o odpowiedź. Zapewniamy, iż należymy do spokojnych "polaczków" nie pozostawiamy po sobie nie miłych wrażeń, a wręcz odwrotnie. Więc za rok właściciel nie będzie się obawiał wizyty następnych gości z polski. A ty nie będziesz musiał się wstydzić. Może być prywatnie na mario73@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś