Dodaj do ulubionych

Kemping w Czarnogórze

IP: 85.202.144.* 01.06.08, 19:18
Czy możecie polecić jakiś kemping w Czarnogórze? Najlepiej w
okolicach Petrovaca.

Pozdrawiam Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Kemping w Czarnogórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 07:57
      Nikt nie był na kempingu w Czarnogórze?
    • Gość: Kir szukanie nie boli ale wymaga wysiłku ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=66512781&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=34634088&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=63873952&v=2&s=0

ale najlepsze info jest tu:
      www.mo..kany.com/forum/viewtopic.php?t=5

www.camping.fora.pl/kempingi-za-granica,7/czarnogora,67.html

mnie się najbardziej podobał ten opis:
      4. Kampingi : Kamping na który trafiliśmy był bardzo ładny: na wysokim brzegu
      (do morza na plaże schodziło się krętą ścieżką ) , w gaju oliwnym ( drzewka ok.
      500-letnie). Kamping nazywał się „Czerwona głowica” tuż obok miejscowości Święty
      Stefan. Powstał na bazie dawnego międzynarodowego kampingu naturystycznego i ma
      4 plaże, w tym 2 naturystyczne. Według opinii innych turystów to podobno jeden z
      najlepszych kempingów w Czarnogórze. My trafiliśmy na niego zupełnie
      przypadkowo: początkowo minęliśmy go , bo chcieliśmy dotrzeć i rozbić się w
      Ulcinij , ale pobłądziliśmy. Zrobiło się późno więc wróciliśmy na kamping mijany
      wcześniej po drodze..... No i to był strzał w „dychę”.Rano budziło nas pianie
      koguta (!) a pod namiot podchodziły kózki.. Dużo miejsca i to zacienionego.
      Sanitariaty....no właśnie... można powiedzieć delikatnie ,że są poważnie tknięte
      ręka czasu i mocno zdewastowane ale bardzo czyste , myte 4 razy dziennie...
      Ubikacje – „w pozycji dojazdowej na Małysza” natryski koedukacyjne . Mnie samemu
      zdarzało się brać natrysk nago w towarzystwie jakiejś kampowiczki , tak samo jak
      ja „ubranej”. No i najważniejsze-cena. Za rozbicie namiotu , samochód i 5 osób (
      z uwzględnieniem wieku dzieci) , chłodnię (płatną 3 E ) ale bez prądu (dodatkowe
      3,5 E ) płaciliśmy 20 ,5 E .
      • Gość: MAREK Re: szukanie nie boli ale wymaga wysiłku ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:04
        Dzieki wielkie;-) To nie jest tak, że sam nie szukam informacji.
        Szukam gdzie tylko mogę, ale czasami coś ciekawego forumowiczom się
        przypomni, a wiecej osób sobie te posty przeczyta... Dzięki:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka