Dodaj do ulubionych

Czarnogóra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:18
Witam. Mam takie pytanie, wybieramy się w tym roku 6 osobową ekipą do tego
pięknego kraju, sierpień albo początek września. Czy opłaca się jechać w
ciemno? Ostatnimi czasy jeździłem na Chorwację, zawsze w ciemno i było super.
Czy na miejscu jest dużo noclegów typu pokoje czy apartamenty czy lepiej coś
zarezerwować? I jeszcze takie pytanie w jakich kwotach można liczyć na noclegi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kir Re: Czarnogóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:45
      Noclegów jest dużo, bardzo dużo ale ludzi jest jeszcze wiecej niż w Chorwacji. W
      sierpniu nie radzę jechac w ciemno, będzie ciężko coś znaleźć zwłaszcza dla
      dużej grupy osób, bo 2 osoby to by znalazły ale tez się nachodzą.
      Ceny w Czarnogórze od kilku lat lecą do góry, róznice w cenach pomiędzy Hr a Mn
      maleją. Nie liczcie że będzie taniek więcej niż 20 od Hr z tym że tańsze jest
      zdecydowanie jedzenie, inne atrakcje w cenach podobnych
      • Gość: gtw "DO Chorwacji" IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 24.02.09, 17:23
        naucz się własnego języka....
    • Gość: dorota6666 Re: Czarnogóra IP: *.welnowiec.net 24.02.09, 20:05
      Serdecznie polecam nocleg w Meljine w willi La Rosa www.sitecenter.dk/laros/ Znajduje się tuż przy plaży. Byłam tam 5 razy i polecam serdecznie! Kontakt w języku polskim, gospodarze szybko reagują na wszelkie problemy wynikające podczas pobytu. Słążą dobrą radą, częstują rakiją. Atmosfera naprawdę przyjacielska. Jeśli chodzi o imprezy to najlepsza zabawa w Herceg-Novi jakies 3km dalej. Zwykle chadzało się spacerkiem ale z taxi nie ma problemów- ok.3eu. POLECAM SERDECZNIE NAPRAWDE WARTO ZOBACZYC TEN SKRAWEJ ZIEMI
      • mediaskot Re: Czarnogóra 19.12.13, 07:41
        witam, może już nieaktualne, ale dla wszystkich szukających pokoi do wynajęcia w Czranogórze w miejscowości Ulcinj:
        Pokoje w Czranogórze do wynajęcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka