bezka170 05.08.09, 18:54 Witam, czy ktoś byłw tym apartamencie, bo zastanawiam się czy zarezerwować pobyt. Czy Ruskamen, głównie chodzi o plaże nadaje się dla dzieci. A jaka jest sama miejscowość? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agi Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen IP: *.chello.pl 06.08.09, 18:05 Byłam. :) wróciłam tydzień temu i polecam ten apartament w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
bezka170 Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen 06.08.09, 18:39 A czy mogę dostać trochę więcej info - jaka jest plaża, mam małe dziecko, trochę obawiam się też, że bez klimatyzacji ciężko będzie wytrzymać? A jakie jest umeblowanie, raczej nowe czy tak sobie, na stronie internetowej wygląda ok? A sama miejscowość - może jest jakiś plac zabaw? Gdzieś czytałam, że jest to miejscowość dla surferów, bo wieje i są duże fale. I tak się właśnie nie mogę zdecydować z tych powodów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen IP: *.olesno.info.pl 06.08.09, 22:42 Mieszkaliśmy po sąsiedzku tej willi.Widok z balkonu i wyposażenie ,z tego co widziałam bardzo ładne.Ale do plaży trzeba zejść kilkadziesiąt metrów w dół.Innym minusem jest ruchliwa jadranka,którą musisz przejść idąc na plażę.Budynek jest na zboczu,tak,że o bezpiecznej zabawie dziecka raczej trudno pomażyć,placu zabaw też nie widziałam.Ruskamen jest wioską z jednym sklepem .Do urokliwego miasteczka Omis jest około 8 km.Plaża kamienista ,chyba,że przy hotelu w odległości ok.300-400 m żwirkowa.Jednak ogólne wrażenie z tej miejscowości było bardzo pozytywne,ale nasze dzieci są już prawie dorosłe. Odpowiedz Link Zgłoś
bezka170 Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen 07.08.09, 07:52 Dzięki za info, a są jakieś knajpki żeby zjeść obiad? Chyba zarezerwuję bo dzwoniłam w kilka miejsc i wszystko zajęte, a nie chcę ryzykować wyjazdu w ciemno. No i cena atrakcyjna:) Właściciele tego apartamentu zachwalali nam plaże, wiedząc że mamy małe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen IP: *.olesno.info.pl 07.08.09, 18:58 Jest restauracja,ale nie irientuję się w cenach,bo my jeździliśmy do Omisa,gdzie jest bardzo dużo fajnych knajpek.A co do plaży to plusem jest to, że jest mała i nie ma dużo ludzi. Nie zapomnijcie o butach do wody i kalimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
bezka170 Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen 07.08.09, 21:26 Dzięki, też pewnie będziemy tak robić:) Apartament zarezerwowałam :) Mam nadzieję, że będzie ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iv17 Re: Apartmani Edita & Robert - Ruskamen 05.11.14, 21:41 witam, bardzo proszę o recenzje z pobytu w apartamencie, wybieramy się w następnym roku do Ruskamen, będę wdzięczna za każdą opinię Odpowiedz Link Zgłoś