Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:50 Czy ktoś z forumowiczów może mi napisać coś o tej miejscowości, jadę tam z małymi dziećmi . jaka plaża, sklepiki itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONIA Re: Podstrana-okolice Splitu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:37 Byłam w tej miejscowości kilka lat temu ( od tego czasu pewnie dużo się zmieniło ). Miejsce ciche, mało zatłoczone. Plaża moim zdaniem niezbyt fajna ( kamienista, betonowe płyty, nieprzejrzysta, pływające w morzu śmieci ). Przepraszam- ale tak było. W okolisy supermarket, piekarnia, knajpka. Proszę się nie zrażać- urlop napewno będzie udany a dzieci bardzo zadowolone, czego Wam z całego serca życzę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: Podstrana-okolice Splitu 10.08.09, 16:38 Witam, byłam tam 2 lata temu i faktycznie plaża mało ciekawa, śmieci na przykład. Supermarket i piekarnia jest jak już wcześniej pisano, ale Podstrana jest niedaleko Splitu i można coś pozwiedzać polecam (jeśli macie ochotę np. Pałac Dioklecjana.) Pozdrawiam PAULA -- " Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś