arturcargo 01.07.05, 14:01 Witam, Czy ktoś może polecic dobrą niedrogą firmę która wykpona i zamontuje szafę wnękową?? Proszę o jkaieś kontakty. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onnade Re: Szafa Wnękowa 01.07.05, 19:32 Dopisuję się. Też szukam jakiegoś dobrego wykonawcy. Znajomy znajomego zalicytował za szafę 215x290 z podstawowym wyposażeniem około 5 tysięcy. Brrrr.. Komandor robi za okoł 3K, ale słyszałem opinię, że tak różowo to wygląda "przez telefon", a jak przyjdzie człowiek od pomiarów to kwota sięga niebotycznych rozmiarów.... Odpowiedz Link
papryca Re: Szafa Wnękowa 01.07.05, 21:13 Znajoma korzystała przy szafie wnękowej z usług "Komandora" z Piaseczna. Wymierzyli, kosztorys przedstawili, szafę wykonali - zgadzało się wszystko z projektem, uważali, żeby niczego w mieszkaniu nie drasnąć, zepsuć itd, nawet po sobie posprzątali. Była tak zadowolona, że zleciła im kuchnię. Właśnie kończą. Jeśli chcecie - poproszę ją o namiary. Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: Szafa Wnękowa 02.07.05, 23:56 O, to ja bardzo poproszę... Dziękuję z góry Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: Szafa Wnękowa 19.07.05, 09:25 Ja mam namiar do firmy, która robiła u mnie szfe wnekową (wys.2,80 szer.150, gł.75) za 2 tys., do tego zrobili mi kuchnie, komode do sypialni i pierwsze łóżko. Jestem zadowolona, tez po sobie sprzatją. Jakby byli chętni to na maila - dam telefon. Firma z Mszczonowa, naprawde godna poleceniu. Odpowiedz Link
arturcargo Re: Szafa Wnękowa 20.07.05, 08:10 Witam.Prosze o namiary na tą firme na artek77@wp.pl Dzieki:-) Odpowiedz Link