gosc1115 22.09.05, 21:53 Mieszkam na ul.Osiedlowej. Moze ktos mi poleci jakas pania do opieki nad dziecmi (3latek 4 godz i 6-cio miesieczne caly dzien) i drobnych prac domowych? prosze o kontakt 0509 45 44 11 Z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superasik Re: SZUKAM PANI DO PROWADZENIA DOMU 23.09.05, 08:55 u mnie sprzata ukrainka od paru lat... jest ich tu troche, sa uczciwe i solidne! jesli chcesz.. zapytam i dam znac! pozdrawiam! asia Odpowiedz Link
gosc1115 Do SuperAsik 23.09.05, 22:28 Serdeczne dzieki, prawde mowiac nie mam za dobrego doswiadczenia z Ukrainkami - albo byly za wolne (ja sprzatam dana powierzchnie 3godz. One 6godz a to duza roznica) albo niedokladne. A jedna tak brzydko pachniala ze maz malo jej nie wrzucil do pralki :) Wiem, wiem pewnie gderam. Ale pomijajac wszystko o ile masz naprawde sprawdzona Pania do sprzatania to bede Ci wdzieczna za kontakt i wiecej szczegolow na Jej temat. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
jan42 Re: Do SuperAsik 23.09.05, 23:24 Miłe Panie.Same rozpieściliscie te panie z Ukrainy .za prasowanie męskiej koszuli chcą teraz 1.5$.a nie..0.2$.za sprzatanie 4-ch ścianek 100$.-dawniej 15 $.Polaczki mogą płacić.Jan Nowak .Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bea005 Re: Jan42 26.09.05, 20:37 Witam, Masz racje, sa Polacy ktorzy pracuja za mniej niz 4zl/godz.a Ukrainki chca 15! malo tego sa brudne, aroganckie i powolne, ale to tylko Nasza wina, bo zgadzamy sie na Ich warunki i Je zatrudniamy.Mysle ze nie uda mi sie znalesc "Idealnej Niani" - czyli kobiety na wczesniejszej emeryturze, milej ,sympatycznej z werwa i kochajacej dzieci - taka prawie Babcie dla moich pociech, ktora przytuli, poglaszcze i pobawi sie.....Ach! Pomarzyc dobra rzecz....Prosze jak znacie taka - dajcie znac!!! Odpowiedz Link
myszka777 Re: Jan42 27.09.05, 22:49 ja ma do polecenie Polkę - panią na emeryturze, miłą, sympatyczną z werwą...:) polecam, sprawdziłam,jest godna zaufania, rzetelna i nikt jej do pralki wkładać nie będzie chciał ;) nie wiem jak z opieką na dziecimi - bo w tej materii jej "nie wypróbowałam" - pani sprząta u mnie - i do sprzątania ją polecam więcej szczegółów podam po kontkacie na maila Odpowiedz Link
gosc1115 Re Do MYSZKA777 27.09.05, 23:03 Jestem jak najbardziej zainteresowana.Prosze o kontakt na emaila> zibi003@gazeta.pl Odpowiedz Link