Dodaj do ulubionych

SZUKAM PANI DO PROWADZENIA DOMU

22.09.05, 21:53
Mieszkam na ul.Osiedlowej. Moze ktos mi poleci jakas pania do opieki nad
dziecmi (3latek 4 godz i 6-cio miesieczne caly dzien) i drobnych prac
domowych?
prosze o kontakt 0509 45 44 11
Z gory serdecznie dziekuje
Obserwuj wątek
    • superasik Re: SZUKAM PANI DO PROWADZENIA DOMU 23.09.05, 08:55
      u mnie sprzata ukrainka od paru lat... jest ich tu troche, sa uczciwe i
      solidne! jesli chcesz.. zapytam i dam znac!
      pozdrawiam!
      asia
      • gosc1115 Do SuperAsik 23.09.05, 22:28
        Serdeczne dzieki, prawde mowiac nie mam za dobrego doswiadczenia z Ukrainkami -
        albo byly za wolne (ja sprzatam dana powierzchnie 3godz. One 6godz a to duza
        roznica) albo niedokladne. A jedna tak brzydko pachniala ze maz malo jej nie
        wrzucil do pralki :) Wiem, wiem pewnie gderam. Ale pomijajac wszystko o ile
        masz naprawde sprawdzona Pania do sprzatania to bede Ci wdzieczna za kontakt i
        wiecej szczegolow na Jej temat. Z gory dziekuje.
        • jan42 Re: Do SuperAsik 23.09.05, 23:24
          Miłe Panie.Same rozpieściliscie te panie z Ukrainy .za prasowanie męskiej
          koszuli chcą teraz 1.5$.a nie..0.2$.za sprzatanie 4-ch ścianek 100$.-dawniej 15
          $.Polaczki mogą płacić.Jan Nowak .Pozdrawiam.
    • bea005 Re: Jan42 26.09.05, 20:37
      Witam,
      Masz racje, sa Polacy ktorzy pracuja za mniej niz 4zl/godz.a Ukrainki chca 15!
      malo tego sa brudne, aroganckie i powolne, ale to tylko Nasza wina, bo zgadzamy
      sie na Ich warunki i Je zatrudniamy.Mysle ze nie uda mi sie znalesc "Idealnej
      Niani" - czyli kobiety na wczesniejszej emeryturze, milej ,sympatycznej z werwa
      i kochajacej dzieci - taka prawie Babcie dla moich pociech, ktora przytuli,
      poglaszcze i pobawi sie.....Ach! Pomarzyc dobra rzecz....Prosze jak znacie
      taka - dajcie znac!!!
      • myszka777 Re: Jan42 27.09.05, 22:49
        ja ma do polecenie Polkę - panią na emeryturze, miłą, sympatyczną z werwą...:)
        polecam, sprawdziłam,jest godna zaufania, rzetelna i nikt jej do pralki wkładać
        nie będzie chciał ;)
        nie wiem jak z opieką na dziecimi - bo w tej materii jej "nie wypróbowałam" -
        pani sprząta u mnie - i do sprzątania ją polecam
        więcej szczegółów podam po kontkacie na maila
    • gosc1115 Re Do MYSZKA777 27.09.05, 23:03
      Jestem jak najbardziej zainteresowana.Prosze o kontakt na emaila>
      zibi003@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka