ciekawski_2007 03.01.08, 20:53 Witam, Od jakiegoś czasu działa forum ulicy Działkowej - www.dzialkowa.pl Zapraszam mieszkańców Działkowej i ulic przyległych do korzystania. Czekamy na uwagi i sugestie. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcos01 Re: www.dzialkowa.pl 03.01.08, 20:55 Czy ktoś wie kiedy ul. Działkowa będzie utwardzona? Ostatnio nie dało się przejechać. Dobrze, że trochę wyrównali. Odpowiedz Link
baba02 Re: www.dzialkowa.pl 04.01.08, 01:43 moze kazda spolecznosc, grupa domow powinny formalnie skierowac prosby, żądania do obu gmin (Konstancina i Piaseczna), zeby budowaly droge lub porzadnie ja utwardzily destruktem. My mamy jakies 300 m, ale inni po pare km w kazda strone ... naprawde wspolczuje! Odpowiedz Link
monalis1 Re: www.dzialkowa.pl 03.01.08, 22:56 Jest szansa na realizacje dzialkowej, jesli 2-3 deweloperow zrobi inwestycje przy dzialkowej, jesli nie bedzie nowych inwestycji, gmina nic nie zrobi, wiem bo bylam na spotkaniu w konstancinie, nie ma budzetu na te droge na 2008 rok a szanse na 2009 marne... Odpowiedz Link
bterka Re: www.dzialkowa.pl 05.01.08, 00:13 Nie można zalogować się.Czy Działkowa i Gazeta Józefosław to to samo logowanie? Odpowiedz Link
ciekawski_2007 Re: www.dzialkowa.pl 05.01.08, 00:31 Żeby korzystać z forum dzialkowa.pl trzeba się zarejstrować. f.heh.pl/profile.php?mode=register Działkowa i Gazeta-Józefosław to dwa oddzielne fora i serwery w związku z tym logowanie też jest inne. Odpowiedz Link
pit39 Re: www.dzialkowa.pl 09.01.08, 22:34 jest nowy deweloper dom dewelompment, ale moze tez nacisniemy francuzow...jezdza ciezarowkami ale nic nie robia z droga..? Odpowiedz Link
fajnymieszkaniec Re: www.dzialkowa.pl 10.01.08, 11:51 Jak najbardziej, popieram. Skoro rozjezdzaja droge winni ja czym wylozyc, jesli nie destruktem, to plytatami i dolozyc sie do budowu prawdziwej drogi. (a oni nie jezdza od strony Rowu Jeziorki?) pit39 napisała: > jest nowy deweloper dom dewelompment, ale moze tez nacisniemy > francuzow...jezdza ciezarowkami ale nic nie robia z droga..? Odpowiedz Link
luk180 Re: www.dzialkowa.pl 12.01.08, 15:50 z tego co wiem czesciowo tez dzialkową (od jagielskiej) i od strony kombatantow tez, maja w nosie mieszkancow, z tego co wiem starostwo dalo im pozolenie bez koniecznosci zabezpieczenia drogi, a mnie jak budowalem maly domek kazali..., sprawa moze byc taka jak multiheeka (duzy daje wiecej) a nadzor budowlany udaje ze nie widzi ze po drodze 3,5 tony jezdza betoniarki 24 tonowe..... Odpowiedz Link
gosciu_1 Re: www.dzialkowa.pl 13.01.08, 23:53 no i co wybudowales te droge? Moze jest tam jeszcze jakis maly domek dla mnie? szukam cos w okolicy, a nie lubie grzeznac w blocie! Ppzdrawiam luk180 napisał: > a mnie jak budowalem maly domek kazali..., Odpowiedz Link
luk180 Re: www.dzialkowa.pl 14.01.08, 14:52 Francuzi sie wykpili i cos rozrzucili na dzialkowej ale dom dewelopment ma robic z gmina ta droge chyba juz w tym roku. Tak czy inaczej bedzie lepiej. Odpowiedz Link
fajnymieszkaniec Re: www.dzialkowa.pl 15.01.08, 13:05 no, oby - trzymajmy kciuki! Swoja droga niezle sie jedzie ta "utwardzona" dzialkowa. ciekawe tylko, jak dlugo opony wytrzymaja .. luk180 napisał: > Francuzi sie wykpili i cos rozrzucili na dzialkowej ale dom > dewelopment ma robic z gmina ta droge chyba juz w tym roku. Tak czy inaczej bedzie lepiej. Odpowiedz Link
aba17 Re: www.dzialkowa.pl 16.01.08, 22:43 tez słyszałem ze cos sie dzieje! trzymajmy kciuki! Odpowiedz Link
pitulek_czerwcowy Re: www.dzialkowa.pl 14.02.08, 10:59 Witam, a w ktorym miejscu ma budowac dom development? Bylam u nich na stronie i nie ma zadnej informacji o inwestycji w Jozefoslawiu. I czy wiadomo, kiedy mieli by te droge robic? Jeszcze nie mieszkamy przy Dzialkowej, ale mamy dzialke przy nr 72 i latem zaczynamy budowe. Odpowiedz Link