tsergo_ri 26.02.08, 11:16 Miało być rozsądnie... ale dlaczego straż miejska pobłaża łamaniu zakazu zatrzymywania na kameralnej? (po przeciwnej stronie szkoły?) jozefoslaw.fotogaleria.imagestock.pl/thumbnails.php?album=17 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturcargo Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 11:48 Smiem twierdzic ze naszych "kierowców" Straz Miejska nie powstrzyma...niestety.....jedyne wyjscie słupki wzdłuż calej Kameralnej po stronie Osiedla nad Strumykiem...a moeze betonowe doniczki z kwiatami;-) Pozdrawiam i cierpliwosci zycze..... Odpowiedz Link
kasi5 Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 13:39 Znak, zakazu zatrzymywania się, powinien być co kilka metrów:-)) Mój mąż go np. nie zauważył :-)) Podobno jakiś autobus już jeździ Ogrodową? Szkoda ,że nie Wilanowską, wsadziłabym malucha i problem by się rozwiązał. Odpowiedz Link
tsergo_ri Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 18:22 Jendym słowem zbierzmy sie razem zorganizujmy i informujmy. W kupie siła. Jak widać Ci co wiedzą co jest grane wszystko wydaje się ok a Ci co nie wiedzą to ... - istne szaleństwo. A że informowanie działa to dam przykład: wczoraj wskazalem jednej Pani kierującej pojazd, że za szkołą na spacerowej jest parking i dziś z niego skorzystała!!! kasi5 napisała: > Znak, zakazu zatrzymywania się, powinien być co kilka metrów:-)) > Mój mąż go np. nie zauważył :-)) > Podobno jakiś autobus już jeździ Ogrodową? Szkoda ,że nie Wilanowską, > wsadziłabym malucha i problem by się rozwiązał. Odpowiedz Link
mic2100 Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 19:36 A ja zacząłbym od znaku. Takiej niebieskiej tablicy z białą litrą "P" i stosowną strzałką. Tak na początek. Odpowiedz Link
tsergo_ri Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 21:22 Dobre!!! Proste i na temat!! :-) mic2100 napisał: > A ja zacząłbym od znaku. Takiej niebieskiej tablicy z białą litrą "P" i stosown > ą > strzałką. Tak na początek. Odpowiedz Link
salaria Re: 25.02.2008 przy szkole 26.02.08, 22:58 A może Rada Rodziców wywiesi w szkole ogłoszenie, że jeździ autobus przystosowany rozkładem i trasą do przywożenia dzieci do szkoły oraz, że można stawać samochodem na Spacerowej. Tam info na pewno trafi do wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link
tsergo_ri Re: 25.02.2008 przy szkole 27.02.08, 12:56 Świetny i mądry pomysł! Dziekuję. salaria napisała: > A może Rada Rodziców wywiesi w szkole ogłoszenie, że jeździ autobus > przystosowany rozkładem i trasą do przywożenia dzieci do szkoły > oraz, że można stawać samochodem na Spacerowej. Tam info na pewno > trafi do wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link