elinida 06.01.04, 17:32 O kurcze... El Greco upadlo??? Wlasnie slysze w RMF-ie... Czy się przeslyszalam????? A jednak to prawda, na stronie www RMF rowniez ta informacja... No szkoda, szkoda, nastepne biuro odpadlo... Z kim bedziemy jezdzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: El Greco upadlo!!!! 07.01.04, 09:03 Ponuro to wyglada. Czyzby pozostawalo nam upiornie drogie i "plastikowe" TUI oraz relatywnie tania i balaganiarska Triada? :( Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: El Greco upadlo!!!! 07.01.04, 09:57 TUI drogie... Neckerman drogi, Scan tez... :-/ Triada zostaje, chyba nie padnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: El Greco upadlo!!!! IP: 217.153.44.* 07.01.04, 16:03 Ja jestem zadowolona z Rainbowtours i w tym roku też zamierzam z nimi jechac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: El Greco upadlo!!!! 08.01.04, 08:32 Rainbow powiadasz... Przejrze oferte. A bywaliscie z Ecco Holiday? Jakies wrazenia? Perspektywy, ze padnie zanim z nimi w maju pojade na Krete... Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: El Greco upadlo!!!! 08.01.04, 08:59 A co to za biuro?????? nie znam nawet ze slyszenia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: El Greco upadlo!!!! IP: *.zep.com.pl 08.01.04, 08:21 Chyba jednak padnie .... Prędzej czy później. Ja bym już nie ryzykował. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: El Greco upadlo!!!! 08.01.04, 09:01 Johny? a Ty z jakim biurem zamierzasz jechac na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: El Greco upadlo!!!! IP: *.zep.com.pl 09.01.04, 13:22 Już sam nie wiem. Do Orbisu i Scana nie miałem zastrzeżeń, ale są drodzy. Może lepiej jednak wydać więcej i wrócić o czasie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: El Greco upadlo!!!! IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:40 Gość portalu: Johny napisał(a): > Do Orbisu i Scana nie miałem zastrzeżeń, ale są drodzy. Może > lepiej jednak wydać więcej i wrócić o czasie ... To napewno tak - ja ze Scanem od kilku lat wielokrotnie i bez uwag, ale .... jak dostałam nowy katalog na 2004 roku to z powodu cen chyba pierwszy raz lekko szczęka mi opadła (jak jeszcze dodam do tego ten kurs euro, a moje zarobki w PLN przecież). Hm, nic to - jakoś TAM trzeba przecież dotrzeć:))) Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: El Greco upadlo!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 20:38 Bylam z Elgreco w grecji. To bylo w miare ambitne biuro. Odpowiedz Link Zgłoś