Gość: Ewea IP: *.c201.msk.pl 12.02.10, 11:53 Witam podpowiedzcie,proszę co zwiedzić,obejrzeć będąc na Thassos.Wypoczywać będę w Pefkari(bez samochodu,ale pewnie wypożyczę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopeda9 Re: Thassos 12.02.10, 12:40 wyspa jest niewielka więc łatwo sobie ją pozwiedzać wypożyczonym autkiem,pokąpać się ,poleniuchować na najpiękniejszych plażach ( m.in paradise i golden),zajechać do stolicy z uroczym portem.My bardzo lubimy też rejsy z kąpielami - z tym nie ma na Thassos problemu.Warto wybrać się w góry,ale tam już tylko jip,widok z Ipsariona- niezapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Thassos 16.02.10, 10:37 Tak jak ktoś już pisał - na Thassos można zwiedzić WSZYSTKO w ciągu 2-3 dni. Cała wyspa ma ok. 80 km obwodu. I do zwiedzania jest niewiele. Jeden dzień na objazd dookoła, drugi dzień na wycieczki w głąb (Theologos + coś jeszcze), ew. trzeci dzień na wyjazd w góry (ale tu trzeba jeepa). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollla Re: Thassos IP: *.acn.waw.pl 22.02.10, 09:37 A w jakiej miejscowosci najlepiej sie zatrzymac? Zalezy mi na ladnej, piaszczystej plazy (bez tlumow), wielu tawernach i pubach, ale nie dyskotekach... Po prostu fajnej, ladnej nie za duzej miejscowosci z ladna plaza i zeby mozna bylo gdzies wieczorem wyjsc.. Moim idealem jest Alikanas na Zakynthos :) Chodzi o romantyczna wycieczke we dwoje :) Bedziemy oczywiscie wypozyczac skuterek lub autko i objedziemy wyspe Odpowiedz Link Zgłoś
logopeda9 Re: Thassos 22.02.10, 13:58 ośrodek Makryammos, pięęęękna plaża, 15 minut spacerkiem do stolicy, ale nie ma go od jakiegoś czasu w ofercie biur, może na własną rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Thassos 22.02.10, 15:23 Gość portalu: Pollla napisał(a): > A w jakiej miejscowosci najlepiej sie zatrzymac? Zalezy mi na ladnej, > piaszczystej plazy (bez tlumow), wielu tawernach i pubach, Limenaria spełnia te warunki. Chodzi o romantyczna wycieczke we dwoje :) Bedziemy oczywiscie > wypozyczac skuterek lub autko i objedziemy wyspe Na skuter chcieli w lokalnej wypożyczalni prawo jazdy kategorii A. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollla Re: Thassos IP: *.acn.waw.pl 03.03.10, 17:23 Dziękuję bardzo za podpowiedzi, oglądałam zdjęcia z Makryammos, faktycznie cudownie... szkoda, ze nie ma go w ofercie zadnego polskiego bp :( Na własną rękę jechaliśmy na wakacje w zeszłym roku do Chorwacji (samolotem) i w tym wolelibyśmy z bp, jak dwa lata temu (raz tak raz tak :)) Poprzyglądam się teraz uważniej Limenarii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Thassos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 23:06 Zachęcam do zapoznania się z moją foto-relacją z pobytu na Thassos, link : thassos Pozdrawiam Moje podróże małe i duże | noclegi karpacz | noclegi krynica zdrój | wynajem busów kraków Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-r Re: Thassos 06.03.10, 23:10 Witam Mam pytanie czy ktos był i ma swieże informacje o hotelu Rachoni Bay w Skala Rachoni.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Thassos IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.14, 12:03 Informacje dotyczące wyspy Thassos. Zapraszamy na naszego bloga o podróżach : travelek24.blogspot.com/2014/01/o-naszej-podrozy-na-grecka-wyspe-thassos.html Pozdrawiamy M&M Odpowiedz Link Zgłoś