IP: 188.33.22.* 29.05.10, 22:32
witam, mam prosbe ma juz wykupiowny bilet do Grecji (Ateny) ale niestety
zostaly mi odwolane noclegi, prosze o porade jaka miejscowosc nadmorska jest
godna plecenia by latwo tam dotrzec z lotniska.
Z gory bardzo dziekuje

cannellaa@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bilbao Re: pomocy!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.10, 07:37
      chcesz wypoczywac czy dojezdzac na lotnisko?
    • tom-ek123 Re: pomocy!! 30.05.10, 07:55
      To może dziwna i przewrotna rada, ale prosto dojeżdża się na Cyklady. Metrem
      dojeżdżasz do Pireusu tam, wsiadasz na prom, a na miejscu odbiorą cię
      właściciele hotelu.Jak masz wylot rano z Warszawy to wieczorem kąpiesz się w
      morzu.Pozdrowienia.
      • Gość: bilbao Re: pomocy!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.10, 08:10
        >Jak masz wylot rano z Warszawy to wieczorem kąpiesz się w
        > morzu.

Na wiekszosc Cyklad mozna dotrzec juz w okolicach południa, a z lotniska dojechac do Pireusu autobusem X96 bezposrednio (metrem trzeba sie przesiadac)
        • Gość: Monika Re: pomocy!! IP: 109.243.76.* 30.05.10, 08:20
          a pozniej rozumiem prom ale dokladnie dokad? No i chyba wczesniej musialabym
          znalezc w internecie juz jakies namiary na jakis hotel? Ale mi sie pokrecilo z
          tymi wakacjami.. ech
          • Gość: bilbao Re: pomocy!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.10, 08:35
            Jesli nigdy nie byłaś na Cykladach to na początek polecam Paros lub Naxos - duży wybór codziennych połaczeń promowych. O niedrogi nocleg na tych konkretnie wyspach tez nie musisz sie martwic - masa właścicieli pokoi stoi w porcie oczekujac na przypływających turystów. Połaczenia promowe (ceny, godziny, itp) możesz sprawdzić tu: www.ferries.gr/booking/
            Rezerwacja przez net nie jest konieczna, mi sie jeszcze nie zdarzyło ni dostac biletów z powodu dużej liczby chetnych. Noclegi mozesz wstepnie obejrzec (i ewentualnie zarezerwowac) przez: www.booking.com/
            ale jak mówie, na tyhc wyspach pokoju mozna spokojnie zaczac szukac po przyjexdzie
            • tom-ek123 Re: pomocy!! 30.05.10, 09:30
              Mogę dać namiary na Paros na fajny hotelik na uboczu Pariki i blisko fajnej plaży.
              • Gość: Monika Re: pomocy!! IP: 109.243.76.* 30.05.10, 09:32

to poproszę a czy to jest daleko od Aten? latwo bedzie sie tam dostac ?
                moj mail cannellaa@wp.pl
                z gory dziekuje
                • tom-ek123 Re: pomocy!! 30.05.10, 10:19
                  Napiszę do ciebie wieczorem i podam wszystkie informacje bo teraz nie mam czasu
    • Gość: renata Re: pomocy!! IP: *.home.otenet.gr 30.05.10, 17:35
      jak to odwolane?! ja mam apartamenty- latwo do ich sie dostac z Aten, jesli
      chcesz wejdz na strone www.apartamenty-grecja-peloponez.pl, moze moglabym Ci
      jakos pomoc? w jakim terminie planujesz przyjazd, pozdrawiam, renata
    • tom-ek123 Re: pomocy!! 31.05.10, 08:45
      co wiedziałem wysłałem na pocztę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka