Dodaj do ulubionych

blue bay kreta

IP: *.chello.pl 08.06.10, 07:31
Witam. Czy ktoś był w tym hotelu lub się do niego wybiera?
Obserwuj wątek
    • tulipaa Re: blue bay kreta 08.06.10, 15:57
      ja byłam i polecam!:) Hotel jest położony w bardzo fajnym miejscu, nad zatoką. Pokoje sa fajne, z klimą, TV, balkon. Na terenie hotelu masz basen, bary, wypozyczalnie rowerów, opieke lekarską itp.... :D
      no a jedzonku suuuuper :)
      a czy ktoś się wybiera do tego hoteliku??
      • Gość: ela123 Re: blue bay kreta IP: *.chello.pl 09.06.10, 07:33
        Tak. My wybieramy się do tego hotelu 07 lipca br. A kiedy ty byłaś w tym hotelu,
        w którym roku? Napisz coś więcej jaka plaża , jak opcja all, pokój miałaś w
        bungalowach czy budynku głównym.
        • tulipaa Re: blue bay kreta 09.06.10, 15:33
          byłam w zeszłym roku. Mieszkałam w budynku bocznym. Pokoje były dobre-czyste, pościel i ręczniki były wymieniane codziennie, klima,tv. Łazienka tylko jak dla mnie ciut mała, ale w sumie nie przeszkadzało. I tak większość czasu spędzałam na plaży czy basenie, a nie w pokoju:)
          Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Ciekawe animacje, czysta woda w basenie także to też był duży plus:)
          All in. też fajnie. Jedzenie w formie bufetu. W wyznaczonych barach można było napić się drinka lub miejscowego alkoh.:)
          z hotelu do małego centrum jednak trzeba było się przejść 1.5 km. także niezły spacerek, ale mi to nie przeszkadzało zwłaszcza, że lubię ciszę i spokój:)
          a z jakiego biura lecicie i z jakiej miejscowości?:)
          pozdrawiam
          • Gość: ela123 Re: blue bay kreta IP: *.chello.pl 09.06.10, 17:40
            Hej. Dzięki za informacje. Lecimy z biura 7 islands z katowic
            • laurka112 Re: blue bay kreta 09.06.10, 20:17
              byłam w 2007 r.;mieszkałam w bungalowach,które są typowe,podstawowe
              dla 3*-mikroskopijna łazienka to duży minus!,w hotelu głównym są
              ładniejsze pokoje;basen ok,mała zjeżdżalnia i brodzik dla
              dzieci;opcja all w porządku przepyszne ryby,mięsa tez,sporo jedzenia,
              ale bywało więcej w innych hotelach w innych państwach; drinki
              smaczne głównie oparte o whisky lub ichniejszy bimberek-mnie
              smakowało.
              najgorsze jest położenie-daleko i w dół/oraz z powrotem w górę nad
              morze-plaża żwirkowo-kamienista, nie za duża :(i hotel daleko do
              centrum:((, więc oprócz pięknych widoków nie ma nic (poza hotelem) do
              roboty- po prostu żywa natura,wzgórza....zero
              sklepu,straganiczka,nic.
              ładnie ,ale na dłuższą metę umarłabym z nudów,więc polecam
              wypożyczenia auta i zwiedzanie na własna rękę,bo Kreta jest cuuuudna!
              miłych wakacji!
              • laurka112 Re: blue bay kreta 09.06.10, 20:27
                sorki w 2008:)
                oto link do poinii,którąhotelowi wystawiłam:
                www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Blue+Bay+Pi%C4%99kne+widoki+ale+nudno-ch_hb-
                id_1081857.html
              • Gość: ela123 Re: blue bay kreta IP: *.chello.pl 10.06.10, 08:01
                Dzięki za informacje. A na plaże kilka razy dziennie jeździć ma bus hotelowy.
                Korzystaliście z niego? A czy jeździ jakiś autobus miejski aby dojechać do Agia
                Pelagia lub Heraklionu?
            • tulipaa Re: blue bay kreta 10.06.10, 14:59
              ja byłam z ecco holiday i lecialam z krakowa!!
              tak jak laurka112 polecam także wypożyczenie auta i zwiedzenie kretę na własną rękę!:) jest śliczna!:)
              pozdrawiam
              • laurka112 Re: blue bay kreta 10.06.10, 22:11
                z tym busem w szt.1 jest tak, że ciągle go nie ma lub jego kierowca
                coś naprawia , bo jest też ogólnie złotą rączką w całym hotelu:/ więc
                my z niego nie korzystaliśmy;
                chyba jest miejski bus, ale ja nie korzystałam więc nie mogę się
                wypowiwadać.
                piękna piaszczysta plaża jest tuż za oceanarium w Heraklionie, gdy ją
                zobaczyłam, to skakałąm po falach jak dziecko, tylko dlatego, że na
                Krecie niby piaszczsytsych plaż nie ma-bzdura! jest wiele takich
                cudnych plaż z mięciutkim piaseczkeim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka