Dodaj do ulubionych

szukam , szukam ....

10.11.10, 19:59
przygotowuję się do wakacji 2011 .... tym razem chciałabym właśnie Grecję ale rejon Kreta , Zakhyntos ostatecznie Rodos ale tu pytanie do bardziej zorientowanych tematem czy znajdę tam hotel z all , zjeżdzalniami , mini klubem i atrakcjami ja przeżyłabym w zwykłym apartamencie ale moje dziecko się zanudzi ... piszcie
Obserwuj wątek
    • taba18 Re: szukam , szukam .... 10.11.10, 20:21
      Na Rodos Atlantica:www.wakacje.pl/hotele/grecja/atlantica-imperial-resort-13858.html
      Znajomi polecali. Nie byłam, bo jeżdżę zwykle do hoteli 3*. Zwykle są tam skromne place zabaw. Atrakcji szukamy poza hotelem. W tym roku byłam z 3-latką na Krecie (Althea Village), w pobliżu był Fun Park, więc małej nie brakowało atrakcji.
      • sandra00 Re: szukam , szukam .... do taba18 12.11.10, 09:00
        Faktycznie ładne te hotele , czy możesz napisać coś o tym Althea na Krecie na zdjęciach bardzo ładnie wygląda ciekawa jestem czy w rzeczywistości też , czy jest coś w okolicy , jak jedzenie na i z jakiego biura - dzięki !
        • taba18 Re: szukam , szukam .... do taba18 12.11.10, 09:54
          Althea super, ładniej niż na fotkach. Super położenie - ok. 4km od pięknej Chanii.To był nasz drugi pobyt z córeczką na Krecie (za pierwszym razem miała 1,5 roku, teraz 3,5). Zawsze wypożyczamy auto, bo wyspa jest piękna i szkoda siedzieć w hotelu. Cudowne plaże - laguna Balos, Elafonisi,Falasarna, klasztory...Na plaży hotelowej byliśmy raz, ale jest ładna, piaszczysta, w zatoczce. Jedzenie - dwa posiłki. Śniadania dość monotonne, ale tak jest w większości hoteli, oczywiście jest co zjeść, ale codziennie to samo... Kolacje bardzo dobre i duży wybór, co najmniej kilka ciepłych dań (również kuchnia grecka), sałatki, surówki, owoce, ciasto. Byliśmy z Rainbow Tours, które niestety opaciło najgorsze pokoje (o czym nie wiedzeliśmy wcześniej). Na miejscu próbowaliśmy załatwić zamianę w recepcji,ael niestety było dużo gości w hotelu i był problem, żeby dostać pokój na piętrze (na tym nam zależało). Po kilku dniach udało się, dostaliśmy fajne dwupokojowe studio z aneksem (bez dopłaty). Obsługa miła. Na terenie hotelu dwa baseny z brodzikami, mały plac zabaw. Hotel w pięknym ogrodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka