Gość: piter01
IP: *.inowroclaw.mm.pl
28.03.11, 10:41
Mam pytanie natury technicznej, z tego co się doczytałem wodoloty Mega Jet wypływają z portu w Iraklionie na Santorini o godz. 07. 00. Mam wykupione wakacje na przełomie czerwca i lipca w Analipsi, chcielibyśmy cała rodzina wybrać się indywidualnie na Santorini na dwa dni. Może ktoś posiada wiedzę czy z Analipsi do okolic portu jest możliwe dojechać autobusem tak aby spokojnie zdążyć na rejs wodolotem o godz. 07. 00. Trochę szkoda mi wypożyczać na ten termin samochód aby 2 dni stał na promowisku w Porcie. To samo dotyczy się powrotu , wg. informacji które znalazłem wodolot wraca do portu ok/. godz. 23. 00. Czy o tej godzinie znajdę jeszcze autobus do Analipsi, czy raczej pozostaje tylko taxi, jeśli tak to ile będzie kosztował taki wieczorny kurs,czy to jest w ogóle opłacalne,czy jednak odżałować euro za te dwa dni i pojechać na promowisko wypożyczonym samochodem. Będziemy wdzięczni za każdą informację. Od razu napisze jeszcze że raczej nie chcielibyśmy płynąc wodolotami Flaying Cat o godz. 09. 45 ( na Santorini 11. 30 ), szkoda nam czasu, powrót też bardzo wczesny, 19 . 30 już w Iraklionie. Poproszę doświadczonych o kalkulację kosztów i mądra poradę.