01.04.11, 09:46
witam! zamierzam wyjechać w te wakacje na kolonie do Nei Pori. Jakie macie doświadczenia z tym miastem? Warto jechać?
Oraz czy możecie coś powiedzieć o tych dwóch hotelach: Apartamenty Bessy i Hotel Platon
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 17:07
      Było już dużo o Nei Pori, wystarczy poszukac.
      W skrócie : mała mieścinka w formie "blokowiska" z hotelami z ładną plażą, kilkanascie sklepów i kawiarenek.
      Pozdrawiam
    • Gość: Ela Re: nei pori IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 19:38
      Bardzo fajna miejscowość ,piękna plaża ,sklepy ,bary itd.Bardzo mile wspominam pobyt w Nei Pori w roku 2009.
      • Gość: dżozi Re: nei pori IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:14
        Ela jak zawsze podnieca się Nei Pori była jeden raz i pełna ekstaza, lepiej jedź na Dominikanę a nie do Nei Pori - totalny beton.
        • Gość: asia Re: nei pori IP: *.gl.digi.pl 09.04.11, 12:47
          Ale ci się wylało "g"! N.Pori to całkiem fajna miejscowość na kolonie. Ja spędzam tam wakacje od k ilku lat, bo morze wspaniałe piasek na plaży aż "W przesadzie" , a hotel prawie na plaży. Ostanim latem było trochę mniej turystów niżż zawsze, ale ceny za pobyt tak jak w Polsce /wy-
          kupione jeszcze w listopadzie/. Dominikanę to sobie facet wybierz i ciesz się tym dziadowstwem.
        • Gość: Ela Re: nei pori IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 21:15
          Ela to się podnieca czymś innym.....Ty nowobogacki palancie spadaj na drzewo,w d..ie byłeś ,gó..o widziałeś .Dominikana....ha,ha,ha.Pomarzyć możesz.
          • Gość: gość Re: nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 21:24
            Ostro jedziecie, oj ostro. Nero Pori to blokowisko. Potwierdzam.
            • Gość: dżozi Re: nei pori IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 23:14
              Ale jazda :) -dziewuchy- bo inaczej nie można je nazwać są bardzo agresywne ;) trochę luzu kobiałki.
              • Gość: dżozi Re: nei pori IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 00:10
                Elu skarbie to w końcu jestem nowobogacki - czyli mnie stać na Dominikanę, czy też d..ie byłem ,gó..o widziałem ??? :) fajny tekst. Robię kasting na laskę którą wezmę ma Bali ale ty nie pojedziesz bo pewnie jesteś brzydka i zgorzkniała.
                Pozdrawiam dżozi.
                • Gość: Ela Re: nei pori IP: *.play-internet.pl 10.04.11, 19:10
                  "Kasting" to ty se rób w remizie strażackiej na wyjazd do Koziej Wólki a nie na Bali .Ja jaka jestem to jestem a poza tym nie dla psa kiełbasa...
                  • Gość: dżozi Re: nei pori IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 21:32
                    Boska Ela do tego kiełbasiana :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka