aldip2online 23.04.11, 10:24 Witam. Czy ktoś wybiera się tam od 8 czerwca?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zagubiek Re: Hotel Terra Maris Convention IP: 193.201.167.* 27.04.11, 14:41 ja sie tam wybieram ale 5 czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
apanaczi74 Re: Hotel Terra Maris Convention 05.05.11, 15:24 byłam ...i zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aldip2online Re: Hotel Terra Maris Convention 11.05.11, 18:17 Super. To się tam napewno spotkamy:) Zakwaterowani będziemy w bungalowach. To do zobaczyska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiek Re: Hotel Terra Maris Convention IP: 193.201.167.* 17.06.11, 10:15 no i juz po wakacjach (całkiem udanych) jedna uwaga dotyczaca hotelu, niestety hotel tylko w nazwie 5*, byłem w hotelu duzo fajniejszym 3* na krecie niz ten. no z drugiej strony cena podobna do 3/4* wiec nie oczekiwałem nic wiecej, pokoje eweidentne 3*, te 5* to chyba tylko za recepcje i za creta maris ewentualnie. duzy plus to maly basen przy którym prawie zawsze nikogo nie bylo :). Jedzenie jak w kazdym hotelu. obsługa bardzo miła [poza jednym burakiem w barze w lobby. Plaza: hotel daleko od plazy, kawalej fajnego piasku jest przy creta maris, ewentualnie piechotka jakies 40min na zachód :). ale mi to nie przeszkadzalo bo nie pojechałem lezec na plazy, pozatym grecja ma to do siebie ze plaz ladnych to jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś