15.06.11, 20:59
Będę na przełomie sierpnia i września na Thirze. Gdzie można najlepiej się najeść a gdzie pobawić ( muza grecka i nie tylko)?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Thira IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.11, 21:11
      Ranking knajp z adresami masz np tu:
      www.tripadvisor.com/Restaurants-g189433-Santorini_Cyclades.html
      Najlepsze knajpy sa na wschodnim wybrzezu w Perissie i Kamari, w przeciwieństwie do Thiry ceny są ok i porcje wielkie.
      Na temat imprezowania sie nie wypowiem, bo nie wiem

• Gość: ss Re: Thira IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.06.11, 21:09
      Najlepiej to się najesz w supermarkecie, serio.
      Nudą wieje w Thirze jak i w całym santorini. Byłem raz i dziękuje. Porażka a ceny z kosmosu [nie wiem za co], Chodziłem spać o 22 codziennie.
      Poleam Mykonos, ceny też z kosmosu ale jakość o dwie półki wyższa. Życie nocne lepsze niż na Ibizie.
      • Gość: mmm Re: Thira IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.11, 05:07
        Bo Santorini nie jest wyspą rozrywkową, nawet nie ma wcale takiej reputacji. Jak ktoś chce się całymi nocami bawić to obok Santorini ma wyspę Ios.
        • ozlem Re: Thira 17.06.11, 13:23
          >Jak ktoś chce się całymi nocami bawić to obok Santorini ma wyspę Ios.

W tym zreszta celu są bardzo wygodne codzienne połaczenia promowe - wyjazd z Thiry promem wieczorem, maraton po klubach i powrót rano :) Ewentualnie jeszcze krótka drzemka na plaży, które na Ios są naprawdę bardzo fajne, nawet te w bliskim sąsiedztwie portu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka