Dodaj do ulubionych

Grecja-Kreta

04.07.11, 20:34
Wszystkich Polakow zapraszam serdecznie do sklepu w ktorym pracuje...Agios Nikolaos Kreta...informacje ta podaje na prosbe polskich turystow,ktorzy twierdza,ze lepiej kupowac u Polki z uwagi na jezyk....sklep znajduje sie na deptaku w Agios Nikolaos(Pacyfaj)...jest u mnie wszystko...olej,przyprawy,miod,raki itd. Zapraszam Serdecznie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia59 Re: Grecja-Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 09:12
      A dokładnie jak tam trafić lece 28 sierpnia Do hotelu Ap. Mare
      • lolekako Re: Grecja-Kreta 05.07.11, 10:22
        jezeli sie nie myle to chyba chodzi Ci o Mira Mare?...polozony jest w swietnym miejscu...na dole mala plaza..obok fajna kawiarnia...swietne widoki....Agios Nikolaos posiada tylko jeden deptak..przechodzisz przez rondo(plac) i na dol...moj sklep jest na samym dole, po lewej, na zewnatrz mam gabki morskie,muszle....bardzo duzu polskich turystow kupuje u mnie i na ich prosbe podaje ta informacje w necie,gdyz twierdza,ze powinni Polacy o tym wiedziec....jezeli bedziesz tu pierwszy raz,na pewno Ci sie spodoba,sliczne miasteczko...Pozdrawiam!
    • lauram12 Re: Grecja-Kreta 08.07.13, 16:56
      polecam piękne miejsce na Krecie intopassion.pl/luksusowe-wille-arcus-uroki-kretenskiej-historii/
    • awera86666 Re: Grecja-Kreta 08.07.13, 17:01
      Byliśmy u Pani całkiem przypadkiem:)
      Pozdrawia grupa z łodzi, warszawy , Zakopanego:)
      Pani częstowała nas Rakami z miodem:) Pycha:D
      Ceny przystępne:) i świetna obsługa:)
      Pozdrawiamy:)
      • Gość: Gregy Kreta - co zobaczyć IP: 89.22.192.* 25.04.14, 18:55
        Dużo tu wpisów. Ja jedynie zachęcam do odwiedzenia tej wyspy. Na początku podchodziłem do tego wyjazdu sceptycznie. Tyle ludzi tam lata, miejsce oklepane, no po co... zadawałem sobie pytanie. Mimo wszystko polecieliśmy i cieszę się, że dokonaliśmy takiego wyboru. Przed wyjazdem zaplanowaliśmy sobie wycieczki i miejsca, które chcieliśmy zobaczyć i było obłędnie. Wszystkich zainteresowanych tym co zobaczyliśmy i co polecamy do odwiedzenia zapraszam tu: www.tuitam.org.pl. Postanowiliśmy z zoną trochę poopisywać nasze podróże małe i duże. Kreta znajduje się bezpośrednio tutaj: www.tuitam.org.pl/?cat=11.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka