Gość: CEzary Krysztopa
IP: *.dynamic.chello.pl
23.07.11, 23:28
Dzieki biuru podróży Ecco Travel, liniom Air Explore i hotelowi Galini Sea View przeżyłem chyba najgorsze wakacje w moim życiu.
Zakwaterowny byłem w hotelu Eden. Zdaje się też rodziny Galini. Sam hotel biorąc pod uwagę że małogwiazdkowy ujdzie chociaż ręczniki wymieniono nam w nim dwa razy w ciagu tygodnia, prysznice nie mają ani zabudowy ani kotary więc cała łazienka pływa. Po powrocie z plaży nawet zalana błotem bo siłą rzeczy piach się nosi. Telewizor nie działał ale miałem książkę.
Wyżywienie w rzekomo pięciogwiazdkowym hoteli Galini Sea View OHYDNE. Śmierdzące mięso o ile wogóle mięso bo najczesciej kości na zmianę z makaronem, ziemniakami i cebulą. Sam Hotel Sea View bez dostępu do morza, trzeba podejść do Galini Beach. Od biedy choć ogólnie dostępna łazienka wiecznie zasyfiona.
Jeżeli ktos się wybiera na Kretę z biurem Ecco Travel to ZDECYDOWANIE odradzam. Mnie jako ich klienta oraz klientów paru innych biur Ecco Travel omało nie zabiło rozklekotanym samolotem linii Air Explore choc obiecywało linie Enter. I nie przesadzam, samolot w drodze powrotnej z Krety z trudem zdołał zawrócic na lotnisko w Chani
po awaryjnym lądowaniu w chani 13 godzin koszmaru na lotnisku. Zadnego rezydenta do pomocy. W upale, z dziecmi, bez jedzenia. Błagalismy zeby ktos sie czyms zajal. Najpierw slyszelismy ze nikt sie nie zajmie, potem ze przyjada po nas autobusy i rozwioza do hoteli, potem ze moze przyleci smaolot a potem kolejne infomracje o tym ze juz juz zaraz bedzie. A w midzyczasie zalatwiono nam "posilek". 180 osob pognalo do wskazanej restauracji bo mialo glodne dzieci. Z restauracji wygnała nas jakas rozhisteryzowana wlascicielka. I tak cały dzien od pierwszej w nocy.
dramat
O ile forum mi pozwoli załaczam kilka pomocnych linków na temat hotelu i linii
www.keeptalkinggreece.com/2010/09/04/kospanic-for-137-passengers-in-a-charter-flight/
www.youtube.com/watch?v=0rNrQv_Yf58
www.facebook.com/pages/Chania-lot-1252/177226895676862