Dodaj do ulubionych

ile procent na forum to bp a ile turyści ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 18:07
jestem w szoku,

wybieram sie do Grecji, szukam hotelu - wiec wiadomo - zaglądam na różne www i czytam opinie innych, powiedzcie mi: jak to możliwe, ze jest sobie hotel "A" , który ma w swojej ofercie Biuro X , jest to znany, duży hotel, ogólnie oceniony na 4 w skali 5 stopniowej, turyści zagraniczni dają mu głównie 4, 4,5, 5 - a polscy 1,2 - narzekają na maksa, przy okazji wspominają biuro X - oczywiście opinie głównie z podobnego okresu

tak sobie pomyślałam że to chyba niemożliwe...

gdzie tu teraz szukać informacji, skoro już nawet biura praktykują takie zwyczaje ?

jestem ciekawa Waszych opinii,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv chyba sama sobie odpowiedziałaś IP: *.ists.pl 13.03.12, 18:57
      jeżeli chcesz poczytać pozytywy to idziesz na zagraniczne fora a jeżeli negatywy to na krajowe

można oczywiście zadać sobie pytanie kto pisze na forach zagranicznych
    • simon_r Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? 13.03.12, 21:36
      turyści nie jeżdżą do hoteli z BP... to robią wycieczkowicze :P
      • Gość: cmok Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.jjs.pl 13.03.12, 21:59
        saimonela odcina się od wycieczkowiczów, a sam jeździ z bon prix:)
        • simon_r Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? 14.03.12, 16:49
          Wyjeżdża z Bon prix ale jeździ ZA Bon prix na własną rękę... :)
          I każdego do tego zachęcam. Wycieczka zapewnia tani przelot i hotele ale zwiedzania w tym niewiele więc warto sobie samemu zapewnić.
    • Gość: Foxer Brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 23:58
      Prosze konkretnie wskazać, jakie BP robi takie numery na forum, to absurd wypisywać takie brednie.

Wystarczy wejść na holidaycheck, tripadvisor, żeby się przekonać, że opinie polskich turystów są bardzo podobne do ocen ludzi z innych krajów

• Gość: gtw Re: Brednie IP: 195.158.247.* 14.03.12, 09:15
        tu się zgodzę, na holidaycheck czy tripadvisor w malkontenctwie przodują Niemcy potrafiący wleźć pod umywalkę i zamieścić potem kilkanaście zdjęć lekko rozmazanej fugi na płytkach albo przepalonej żarówki w lampce nocnej
      • Gość: turysta Re: Brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 18:26
        właśnie polecam holiday check,

www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Costa+Lindia+Beach-ch_hb-hid_133522.html
        od Polaków same 2 i 3, od zagranicznych 5,6

nie dziwne ? i tak się dziwnie pojawia bp Itaka...

ktoś skomentuje ?
        • Gość: Rex Co za bezczelność z twoje strony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 12:24
          Podany przykład to hotel na Rodo, gdzie BP i właściciel spe\rzedali Polakom najgorsze pokoje, było o tym głośno w TV, bo turyści zrobili "strajk"

Nie udawaj, że o tym nie wiesz !

Bezczelnie bronisz cwaniaczków, którzy wciskają ludziom syf, a potem twierdzą że skargi są efektem spisku
        • Gość: Foxer turysta z wyspy itaka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 22:42
          nie ma zmiłuj się,
          dobra oferta zawsze się obroni,
          robienie ludzi w ...,
          tak jak było z tą ofertą na Rodos w tym hotelu,
          wyjdzie na jaw

Nikt nie fałszuje holidaycheck
    • Gość: kasik Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 10:37
      Tu był podobny wątek.
    • Gość: gawron Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 14:01
      dlatego ja już nie patrzę za bardzo po tym co piszą na forach, bo się nie trafi.. wybieram sprawdzone hotele, albo te gdzie mam zniżki na karcie stałego klienta.. w Atenach jak byłem to spałem w nowotelu.. ładnie, czysto jak to w sieciowym hotelu.. wysoki standard zachowany, no i blisko wszędzie bo raczej w centrum duże hotele są ;) a nie wiem, czy nie mają teraz jakieś promocji na ich FB, ze płacisz tylko za 2noce a 3cią dostajesz za free, więc jeśli na zwiedzanie weekendowe to może się opłacić ;)
    • kalinihtaa Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? 14.03.12, 16:44
      Koleżanko, opinie na forum to w większości opinie generowane przez BP, niestety podobna sytuacja jest na forum narciarskim - innymi słowy nie doradzam sugerowania się opiniami z forum. Pytaj znajomych, możne ktoś ci coś może polecić patrząc prosto w oczy a nie jako anonim na forum.
      • Gość: podróżnik Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 01:04
        Jeszcze pare lat temu można było coś ciekawego dowiedziec sie na forum dziś prawie wszystkie
        wypowiedzi pisane sa przez naganiaczy.
        • Gość: Foxer Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 22:39
          Nie wpadajmy w paranoję,
          jakieś dowody na poparcie swojej tezy ?
    • Gość: lolek1020 Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 09:05
      bardzo dużo...
      bralloso.com
      • deoand Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? 18.03.12, 22:01
        Ja tam piszę za siebie ale faktem jest , że ilość piszących na forach jakby spadała - może się mylę ?
        • Gość: w opozycji Re: ile procent na forum to bp a ile turyści ? IP: *.ip.netia.com.pl 18.03.12, 22:58
          Skoro 80-90 proc. piszących wskazuje, że wycieczki w lokalnych biurach podr. mają niższe ceny niż w polskich BP to moze nie jest az tak zle.
          Poza tym na forum sa inne tematy, niz wiążące sie z biurami podrozy, tzn. w ogóle z ich usługami itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka