agata.1970 05.06.12, 15:15 Witam lecimy z dwójką starszych dzieci w pierwszej połowie sierpnia z Poznania.Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku .Kto leci ,a kto już tam był ,jakie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianch1 Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 05.06.12, 16:35 Witam Mam pytanie z jakiego biura lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes IP: 46.31.32.* 09.06.12, 22:13 My lecimy ale dopiero pod koniec sierpnia. jaki macie napisany w rezerwacji czas odlotu na Rodos? Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1970 Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 11.06.12, 13:02 Czas odlotu godzina 12 w południe, pani w biurze powiedziała że godziny mogą ulec zmianie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: termos Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes IP: *.internetia.net.pl 10.06.12, 16:36 Dzień dobry! Czy w hotelu lub w jego pobliżu jest wypożyczalnia aut . Jak z cenami za najmniejsze autko małolitrażowe typu: mała KIA czy FIAT PANDA? Z góry dziękuję za informacje. Termos Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.12, 13:43 Wypożyczyć auto można albo w hotelu, albo tuż obok niego (w odległości 200 metrów są ze 3 wypożyczalnie). Co do cen to ja byłam w tym hotelu w zeszłym roku, więc nie wiem jak ceny kształtują się teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Domi Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes IP: *.158.multiplay.pl 09.08.23, 18:47 Witam mam pytanie lecimy za tydz do tego hotelu proszę mi pow czy jest tam możliwość zostawienia bagażu? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 10.08.23, 22:51 Wszedłeś na jakieś zapomniane forum, 11 lat po ostatnim wpisie zadajesz jakieś dziwne pytanie. Jakie zostawienie bagażu, gdzie i kiedy.. Między przyjazdem a odbiorem kluczy do pokoju? Każdy hotel daje jakas tam możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 12.08.23, 22:28 Strasznieś czepliwy. Co Ci szkodzi i forum, że ktoś wykorzystał wątek do zadania pytania? A pytanie nie jest dziwne. W każdym z greckch hoteli, w których byliśmy, były pomieszczenia, lub miejsca przy recepcji, gdzie można zostawiać walizki. Podobnie jak w każdym hotelu były ogólnodostępne umywalnie by, po zdaniu kluczy, czekający na transfer goście przed podróżą mogli się odświeżyć. Kolego dodekanezowiec, narzekasz na pustki na forum, których to pustek sam, swoim zachowaniem, jesteś pośrednią przyczyną. Przyhamuj zatem i postaraj się być miłym, wyrozumiałym obłoczkiem, a nie chmurą gradową. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 12.08.23, 23:08 O ktoś z kosmosu wyszedł z nory po jakichś 20 mcach. Na auto moto coś tam byłeś i cię chyba wyczaili żeś resortowy dziadek... Jak się mylkę to sorry. Przyczyną pustek jest tylko i wyłącznie srejsbuk. Przestałeś się już bać że cię zamkną na kwarantannę? Straszniem czepliwy. To mógł ten ktoś odpisać. Jak ty czy ktokolwiek mi odpisze to przeczyta maks. tyle osób co wygralo dziś 5-kę w totka. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 13.08.23, 00:38 dodekanezowiec napisał: > O ktoś z kosmosu wyszedł z nory po jakichś 20 mcach. Chce Ci się liczyć? A, że się nie udzielam, to tylko dlatego, że nie ma z kim i o czym. Na auto moto coś tam byłeś > i cię chyba wyczaili żeś resortowy dziadek... Wodzireje z forum auto, podobne jak Ty, by się dowartościować na osiedlowym podwórku, zagłuszyć ból spowodowany zaciągniętymi przez siebie kredytami i gdy w dyskusji brakuje im argumentów, stają się złośliwi chamscy i hejtują wyssanymi ze swoich paluchów PiS-owskimi bredniami. Z tymi nie mam zamiaru dyskutować. Chamów zawsze omijałem szerokim łukiem. Jak się mylkę to sorry. Przyczyn > ą pustek jest tylko i wyłącznie srejsbuk. Mylisz się. Turystyka nie umarła, a, że ludzie odeszli, to winne jest tylko i wyłącznie, spowodowana święconą wodą i okadzona kadzidłem transformacja ustrojowa, czyli zchamienie części Polaków objawiające się postępkami identycznymi z tymi na forum auto. Pozostałe fora też ta plaga dotyczy. No cóż, kiedyś niejaki Goryszewski z Pis-u upublicznił prawdę (za co kuple go usunęli), że "Polska może być biedna i głupia, byle by była katolicka". Czytaj, że ci, którzy zachowują poziom wycofali się. Wielu z nich chciało pogadać jak kulturalny człowiek z kulturalnym, a zbyt często natrafiali na hejtujących chamów. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 13.08.23, 09:13 Po co te filozofie. Nie wrzucaj proszę do jednego wora wszystkich. Tam zaraz transformacja i schamienie. Bo za PRL była kultura... A fora turystyczne? Myślę że przede wszystkim po co człowiek ma tracić prywatny czas i udzielać darmowych porad.. I żadnych adminów nie ma, ludzie piszą co chcą. Dodatkowo coraz więcej cudakow pcha się na fora tego typu. Na Auto Moto zawsze musi być jakiś dziwak. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 13.08.23, 22:04 Reasumując- ktoś zabłądził w internecie, wlazł na forum zapomniane odświeżył wątek sprzed 15 lat sądząc ze forumowicze którzy wówczas uczestniczyli (o ile jeszcze zyja) rzuca się by odpowiedzieć. Na pytanie zadane półsłówkiem. I ten ktoś chyba na dzień dzisiejszy zapomniał gdzie był i o co pytał. A ja czy kosmos się tym mniej czy bardziej emocjonujemy. Pan Bóg i niebo muszą być. Z jednej strony Bóg ukarze za nerwy na forum ale musi być nagroda za bezinteresowna pomoc na Forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 18.08.23, 09:10 No i autor pytania z 9 sieprnia chyba jest już na Rodos. Więc może sam napisze innym czy można zostawić bagaż w hotelu Sunshine? W jakich okolicznościach można a w jakich nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Rodos hotel Sunshine Rhodes 20.08.23, 10:13 Nastepny który tu wejdziesz na ten wątek- przez takich jak ten co jest teraz na Rodos (zadał pytanie i olal dyskusje) nikt cie poważnie nie potraktuje. Odpowiedz Link Zgłoś