Dodaj do ulubionych

Półwysep Chalcydycki- noclegi

24.06.12, 11:11
Wybieramy się w lipcu. Najlepiej do Sarti a może jakieś inne miejsce. Czy łatwo znaleźć tam noclegi? Będziemy potrzebować apartamentu na 4 osoby. Czy ktoś może wie jakie są ceny noclegów, czy jest problem ze znalezieniem czegoś na miejscu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janko Re: Półwysep Chalcydycki- noclegi IP: *.satkol.pl 24.06.12, 17:48
      Dwa lata temu pod koniec sierpnia dotarliśmy do Sarti , noclegu szukaliśmy w ciemno jak zawsze . Powiem tak , jeżeli chcesz pokój z widokiem na morze musisz liczyć się z kosztem około 70 EUR za dobę za 4 osoby , my szukaliśmy czegoś tańszego i pomogła nam w tym właścicielka sklepu spożywczego , która wykonała 1 telefon i po kilku minutach mieliśmy pokoik 4 osobowy z klimą za 50 EUR bez widoku na morze , ale bardzo blisko bo w drugim rzędzie domów , więc do morza mieliśmy kilkadziesiąt metrów. Kilka razy miałem okazję przekonać się ,że sklepikarze mają wiele namiarów na kwatery. W razie problemów pytaj w sklepie .
      • ewagerman Re: Półwysep Chalcydycki- noclegi 24.06.12, 19:57
        Polecam booking.com, ja tam zarezerwowałam noclegi na Krecie. Ten link to kilka propozycji z tej strony:
        www.booking.com/searchresults.pl.html?sid=8d809f4e5876490ea811b985da59f6e1;dcid=1;checkin_monthday=1;checkin_year_month=2012-7;checkout_monthday=10;checkout_year_month=2012-7;city=-827845;class_interval=1;dest_id=-827845;dest_type=city;inac=0;radius=20;redirected_from_city=0;redirected_from_landmark=0;review_score_group=empty;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;ss=S%C3%A1rti;ss_all=0;ssb=empty;ssne=S%C3%A1rti;ssne_untouched=S%C3%A1rti;order=price_for_group
    • simon_r Re: Półwysep Chalcydycki- noclegi 25.06.12, 11:53
      Jak pojedziecie 5km dalej na Sykia Beach to jest tam parę kempingów gdzie można na 25euro/dzień wynająć sobie mobile home z dwiema sypialniami.... cisza, spokój, plaża o klasę ładniejsza i pusta i kapitalna tawerna obok kempingu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka