Gość: greeg IP: 213.199.240.* 24.07.12, 09:58 Był ktoś? Proszę o rady i wskazówki odnośnie pobytu w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: didi Re: Hotel Strofades, Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 21:34 ponawiam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Strofades, Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.14, 01:52 Byliśmy w tym hotelu z maju tego roku. Dwoje dorosłych+ dwoje dzieci. Rewelacja! Najwspanialsze wakacje na jakich byliśmy. Jedzenie urozmaicone i pyszne. Obsluga bardzo milo. Basen może nie za duzy ale czysty i przyjemnie się w nim plywa. Do morza bardzo blisko- piękna piaszczysta plaza. Pokoje jak na ta cene tez ok. Codziennie sprzątane- wiec nie ma zastrzezen. Takie trochę "chlodne" wnętrze pokoi ale to może kwestia gustu. Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Polecam odwiedzić ten hotel z biurem grecos. Idealna praca rezydentow. Hotel jest polozony na uboczu miejscowości Tsilivi ( 10 min spacerkiem ulicą, 5 min plażą do centrum) .Miejscowosc super- mala a zarazem wszystko w niej jest. A co do wyspy- naprawdę najpiekniejsza z wszystkich greckich wysp. koniecznie trzeba się wybrać do zatoki wraku, błękitnych grot i na rejs w poszukiwaniu żółwi. Niezapomnianie widoki. My już planujemy kolejne wakacje- maz chce jechać pozwiedzać jeszcze inne miejsca- ja chce wrocic na Zante!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hotel Strofades, Zakynthos IP: *.static.chello.pl 03.08.14, 22:39 Bylismy w Strofadesie w zeszlym roku. Bardzo nam sie podobalo zarowno same Tsilivi jak i hotel. Najwieksza zaleta to bliskosc do plazy. Posilki b. Smaczne i wg mnie urozmaicone. Przy wyborze pokoju unikajcie ostatniego pietra (problemy z cisnieniem wody) oraz pokoi vis a vis kuchni. Glosna wentylacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Hotel Strofades, Zakynthos 04.08.14, 06:22 A czy będąc w Tsilivi widzieliście hotel St Denis i jego aneks studia Regina?Chce tam pojechać,ale jest bardzo mało informacji i recenzji,w Wezyrze też nie potrafią nic więcej powiedzieć.Będe wdzięczny za informacje,studia te są stosunkowo niedrogie w last minute.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Strofades, Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.14, 09:12 Strofadesa mogę jak najbardziej polecić! Wszędzie blisko, świetne widoki i wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Hotel Strofades, Zakynthos IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.14, 23:19 Bylem w Strofadesie w czerwcu 2014 na totalnego lasta i byla to wtedy oferta super.... Hotel naprawde przyzwoity, dobre jedzenie i na dodatek AI do 23.00...gdy przyjechalismy okolo 22.30 czekala na nas kolacja (zestaw z kolacji ale bylo to bardzo mile) oraz wino w reataura cji...a pozniej bar ktory dla nas w AI pracowal do 1.00.. Pokoje rozne i roznie zlokalizowane, my mielsimy nad restauracja z widokiem na basen i morze w oddali i dosc daleko od baru gdzie muzyka mogla przeszkadzac...bo bylA GLOSNA... Plaza bardzo fajna, lezaki dodatkowo platne 6E za 2 i parasol... Basen dosc maly ale byl... Bar przy basenie serwowal napoje, alkohole, drinki, wino, piwo..ok..23.00 jednak ciut krotko Jedzenie dobre i calkiem dobry wybór... Pokoje ladne, lazienki srednie wg mnie i warto by je odnowic Brak darmowego sejfu w ramach AI i np wody w pokoju..to malo kosztuje a warto by bylo Zawiodl mnie lobby bar ktory w czerwcu byl czynny tylko w porze obiadow i kolacji i podawal wylacznie piwo i kawe..wg mnie powinien byc czynny tak podczas obiadu i normalnie od 17.00-18.00 do 23.00 (skoro tak dziala AI) i miec poza piwem w szklankach takze wino w kieliszkach i drinki w szkle...bo drinki w plastiku wieczorem to nie to...w dzien przy basenie i na plazy ok...ale wieczorkiem nie... Hotel fajny a plaza super Rewelacyjna restauracja obok hotelu...z 200-300 m...na takiej skarpie w kierunku Zakyntos (chyba sie nazywa Paraiso)...piekne widoki na morze...pycha winko za male pieniadze oraz rewelacyjne kalmary z grilla..........do dzis tego kalmara wspominamy......polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-7 Re: Hotel Strofades, Zakynthos 22.03.15, 16:54 Proszę o nowe opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malosz Re: Hotel Strofades, Zakynthos IP: 91.199.127.* 24.03.15, 18:15 Tu są najnowsze z września: www.holidaycheck.pl/hr/5d143a7a-9f83-3ef8-92e2-62b5a09bd57a Odpowiedz Link Zgłoś