Gość: olo IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 11:32 Nie wiem co robić - POMOCY! Lecieć czy nie? Po wcześniejszych wpisach jestem gotów zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Hotel AMNISSOS - Itaka IP: *.coig.katowice.pl 06.07.04, 12:41 Nie łam się , ja tez lecę. Mówią , ze piekno krety wynagradza wszystkie niedostatki..... a poza tym przeczytaj sobie w umowie , ile bys stracił w przypadku rezygnacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Hotel AMNISSOS - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:10 Witam nie polecam hotel nie jest przy plazy i nie ma telewizorow i lodowek w pokojach Pozdrawiam Z Odpowiedz Link Zgłoś
martapodlesna Re: Hotel AMNISSOS - Itaka 06.07.04, 15:34 Na wakacje lecisz oglądać TV ? Gratuluje, ja bym wolała Kretę oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaT Re: Hotel AMNISSOS - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:47 to nie o to chodzi! w ofercie (Itaka)jak byk stoi,że w każdym pokoju jest telewizor!a są 2: na recepcji i nad basenem.Hotel może i ładny, ale zaniedbany,no i miejscowość gdzie się znajduje to dziura!opis hotelu w katalogu - nierzetelny!!! pierwsze,największe zdjęcie to wcale nie zdjęcie hotelu,ale tawerny leżącej nad morzem!!! cena pobytu (3004zł - system all inclusive) stanowczo za duża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Hotel AMNISSOS - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:50 Brawo agaT tak dokladnie to wyglada, zapomnialas o morzu, tam jest jakies 250 metrow...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hotel AMNISSOS - Itaka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 13:14 Dziękuję za informacje,chyba jednak poszukam czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś