Dodaj do ulubionych

Kreta - Hotel Rethymno Village

IP: *.aluzyjna.waw.pl 06.07.04, 23:54
Czy ktoś coś wie na temat tego hotelu?
Będę wczięczna za każde info.

Pozdrowionka
MiK
Obserwuj wątek
    • gale Re: Kreta - Hotel Rethymno Village 07.07.04, 18:04
      www.elgreco.gr/en/catalog/product.asp?id=311
      www.hit360.com/english/accommodation/hotels.php?HotelID=5399
    • Gość: MiK Re: Kreta - Hotel Rethymno Village IP: *.aluzyjna.waw.pl 12.07.04, 20:21
      Czy naprawdę nikt osobiście nie był w tym hotelu? I nikt nie może podzielić się
      wrażeniami? Aż trudno uwierzyć. Ja na pewno się podzielę, jak tylko wrócę, tzn.
      pod koniec sierpnia.
      A może ktoś również się tam wybiera od 05.08.? Fajnie byłoby kogoś poznać. A
      może znalazłby się ktoś chętny do wspólnego wynajęcia samochodu? Można by
      podzielić koszty na cztery, anie tylko na dwa.

Pozdrawiam ciepło
      :):):)
    • karolina78 Re: Kreta - Hotel Rethymno Village 13.07.04, 15:31
      Polozenie hotelu - super, dobry dojazd do Rethymnonu, 300 metrow do plazy ale
      trzeba przejsc przez ulice. Na terenie hotelu 2 sklepy. W pokoju sejf -
      2euro/dzien, lodowka 2 euro za dzień, 12 euro/tydzien, 24 euro za dwa tygodnie.
      W hotelu co dwa tygodnie odbywa sie wieczor grecki. Hotel nie jest rewelacyjny
      ale to jest standard grecki i zawsze trzeba miec swiadomosc, ze ich gwazdki to
      u nas gwazdka mniej. Ja bym mu dala max. 2 i poł gwazdki. Nie boj sie bo hotel
      wedlug mnie jest ok, tylko pokoje nie są cudowne. Wprawdzie jest czysto ale są
      jakieś ciemne. Kreta na pewno wynagrodzi Ci wszystkie mankamenty hotelu.
      Polecam wynajac samochod i samemu jezdzic.
      • Gość: MiK Re: Kreta - Hotel Rethymno Village IP: *.aluzyjna.waw.pl 13.07.04, 23:01
        Wielkie dzięki za info. Wybierając hotel mieliśmy świadomość, że luksusów nie
        będzie. Najważniejsze, że w hotelu jest czysto, więc trochę mnie uspokoiłaś. A
        co do zwiedznia samemu samochodem tak właśnie zamierzamy zrobić.

Pozdrawiam
        MiK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka