Dodaj do ulubionych

paralia hotel Dion

IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 18:07
czy ktoś był w tym hotelu i może podzielić się opinią o nim?
Obserwuj wątek
    • 1talea Re: paralia hotel Dion 12.01.13, 09:40
      Ja widziałam go tylko z zewnątrz - w samym centrum.
      • Gość: Ann Re: paralia hotel Dion IP: *.173.26.62.tesatnet.pl 12.01.13, 16:03
        Podobnie jak przedmówczyni, tylko widziałam. Paralia bez szału.
        • Gość: fabio Re: paralia hotel Dion IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 22:34
          może nie ma szału, ale ma to na czym mi zależy gdy jestem na urlopie:
          pogoda, fajna plaża, knajpki -:)
          • Gość: lola Re: paralia hotel Dion IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 21:56
            100 razy się zastanów zanim tam pojedziesz. Plaża beznadziejna, knajpki nie mają zupełnie nic wspólnego z Grecją..klimat jak na jarmarku, skóry, futra sklepy ze wszystkim i niczym. Nie widziałam nigdy bardziej beznadziejnego miejsca! Jeżeli koniecznie w te rejony chcesz się wybrać wybierz raczej sąsiednią Olimpic Beach, tez to żadna Grecja ale 100 x lepiej niż Paralia!
            • Gość: pepeg prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 14:14
              mdli mnie po raz setny gadka szmatka: to nieprawdziwa Grecja, to nieprawdziwa Italia, blokowiska, ja poniżej pewnego poziomu nie schodzę, autokarem ze słoikami nie jeżdzę, muszę pieć pieć gwiazdek. Dla NUWORYSZY i nowobogackich w białych skarpetkach, praedziwa Grecja to sługa, służaca, lokaj, hotel Allladdiinn, wachlaże i smoje boje, że jest się lepszym.Patrz na mapę gdzie leży Paralia w Chinach. A ty buraku/czku znasz Grecje tak jak ryba po grecku. Gdyby dziadostwo było, to tam tłumów Polaczków nie było i innych Serbów. Jak zapłacisz 10 tys. od łba to Ci się wydaje coś prawdziwego. Po drugie Ja lubie Jarmak, i odpust i piwo z puszki przywiezionej z POlski. I nie lubie jak znowu będziesz smęcić o Serbach
              • Gość: zw Re: prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka IP: *.77.classcom.pl 01.03.13, 11:23
                Faktycznie musisz być osobą na "wysokim poziomie"....
                • 1talea Re: prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka 03.03.13, 23:38

Miałam już nie pisać w tym temacie ale pepegi mnie zmotywował . Pytanie na forum brzmi „czy ktoś był ……”.
                  Odpowiedzi pt : zastanów się , po co , dlaczego , beznadzieja………
                  Mili Państwo. Nie każdego stać na wakacje za 10…….tys zł/osoba . Nie każdy lubi jechać samochodem. Nie każdy lubi latać …. .Nie każdy lubi ciszę , nie każdy lubi hałas.
                  Uszanujmy to.
                  Forum jest po to aby uzyskać odpowiedzi na nurtujące pytanie. Pomału dochodzi do tego , że ludzie boją się zadawać pytania bo nie uzyskają odpowiedzi a wręcz zostaną zbesztani.Wręcz dochodzi do przepychanki słownej .
                  Ja osobiście byłam na Riwierze wiele razy. Nie jest to wycieczka moich marzeń. Ale są lata , że nie stać mnie na nic więcej , nie mam siły jechać samochodem , po ciężkim roku ciężkiej pracy – jak leżakuję na plaży to jest szczyt szczęścia.
                  • Gość: sisia Re: prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka IP: *.4web.pl 09.03.13, 21:20
                    popieram przedmówcę!!! Również w latach cienkich jeździłam na riwierę i to kilka razy i najwarzniejsze było "słońce"!!!!! a w zeszłym roku byłam na rodos 5* i co też było słońce a w mieścinach takich jak rodos, farilaki czy lagana na zante to co nie jarmark? ludzie oni z tego żyją czyli nas stękających turystów.
                    odrobina wyrozumiałości dla pytających bo sama pytam o hotele a nie pyskówki na prawo i lewo aż dupsko i palce urywa....
                    jedyne co doradzę to chodzić na palże w końce miasta bo w centrum były takie sobie chyba że poprawili bo nie byłam tam uuuuuuuuu długo
                    pozdrawiam i udanych wakacji
                    • Gość: fabio Re: prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka IP: *.play-internet.pl 10.03.13, 18:24
                      spoko, nie ma co się przejmować miłośnikami "prawdziwej grecji", byłem w Paralii dwa razy i zawsze wyjeźdzałem zrelaksowany i wypoczęty, w mojej sytuacji samolot nie wcodzi w gre pozostaję auto i sprawdzone miejsce wakacyjne -:)
                      • 1talea Re: prawdziwa Grecja, mdli mnie ta gadka 10.03.13, 23:20
                        Mam nadzieję , że wszyscy będą mieli udane wakacje 2013 i w tej prawdziwej i nie prawdziwej Grecji. Ja będę w tym roku na riwierze w hotelu w którym byłam już trzy razy - hotel mały z basenem i na duuuużej plaży . A autkiem można robić fajne wycieczki. Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka