Dodaj do ulubionych

Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 07:34
Szukam fajnego hotelu dla rodzin z dziecmi, fajnie jakby była plaża piaszczysta.

z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • ggw1 Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? 15.02.13, 10:05
      Kreta, Hersonissos, Star Beach Vilage
      Super :), choć cena może troszkę szokować, ale hotel jest naprawdę extra.
      • Gość: anka Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.13, 10:32
        Mam pytanie odnośnie aquaparku w Star Beach Vilage-ile jest dużych zjeżdżalni (dla dorosłych )-na zdjęciu widać 4? i czy na pewno są bezpłatne ? Spotkałam się z opinią, że za leżaki i korzystanie z baru przy aquaparku też trzeba płacić ? Z jakiego biura byłaś ?
        • ggw1 Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? 15.02.13, 10:59
          Szczerze mówiac nie pamiętam ilości dużych zjeżdżalni, mało z tego korzystałam, bawili się tam głównie moi chłopcy :) Dwie duże były na pewno :)
          Aquapark mieliśmy gratis, leżaki też były gratis.
          Wstęp do aquaparku i na plażę mają wszyscy turyści. Ci, którzy nie byli zakwaterowani w Star Beach płacili i za leżaki i za wstęp do aquaparku.
          Byliśmy z Grecosem.
    • Gość: gość Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 15:08
      Poczytaj o Gouves Park Holiday Resort, trochę dalej do plaży ale ma własny aquapark, w tym roku właśnie tam się wybieramy. Star Bech Vilage też fajny, byłam w sąsiednim hotelu ale tam chodziliśmy na zjeżdżalnie, fajny duży kompleks i dużo się dzieje, ale jak dla mnie za drogi.Pozdrawiam
    • Gość: Ridick26 Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.szczecin.mm.pl 15.02.13, 18:48
      My wybieramy sie do Gouves Park Hotel,ma 4 zjezdzalnie i calkiem fajne opinie,no i polecaja na rodzinne wakacje
    • Gość: Beata Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.1.sintercom.pl 24.02.13, 15:59
      ja wybrałam Hotel Sirios Village 2+2 sierpień mam nadzieję że będzie ok

• dorlu1234 Re: Kreta 26.02.13, 13:54
        Czy ktoś leci na Kretę w sierpniu do Hotelu Sirios Vilage?
        • Gość: Beata Re: Kreta IP: *.1.sintercom.pl 08.03.13, 11:45
          0d 10 sierpnia na 2 tygodnie z 2 dzieci lat 6 i 8
    • Gość: tola2 Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.static.akk.net.pl 02.03.13, 08:56
      My lecimy w czerwcu do CARAVIA BEACH - KOS, z 4 latką. Jest piękna piaszczysta plaża i hotel ma dobre a nawet bardzo dobre rekomendacje. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni:)
    • Gość: tola Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.static.akk.net.pl 02.03.13, 09:00
      Co prawda to nie jest KRETA (za późno zauważyłam że watek dotyczy KRETY) ale zawsze można zmienić zdanie:) Ciężko znaleźć fajny hotel z piaszczystą plażą tak aby cena nie zabiła :) Dla mnie ważna była plaża tak aby mała mogła się pobawić w piasku a nie tylko siedzieć w basenie. Żwirową plażę mieliśmy w Turcji i to była prawdziwa porażka. Zero zabawy nawet w butach do wody:(
      • Gość: aga Re: Kreta jaki hotel dla rodzin z dziecmi? IP: *.miedzychod.mm.pl 02.03.13, 12:38
        Dzieki za propozycje, jeszcze nie wybrałam, ale biore pod uwage Korfu ze względu na bliski lot oraz plaże piaszczyste, na KOs juz kiedys byłam, co prawda plaża była żwirkowa, ale było fajnie.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka