Gość: ja 34 IP: 46.7.126.* 18.03.13, 23:46 Kto leci do Stella Pallace na przełomie czerwca i lipca? Ja lece z rodzinką 28 czerwca 2+2(dzieci 9 i 11 lat)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arleta Re: Stella Palace IP: 195.182.9.* 01.04.13, 16:06 My lecimy z Wroclawia 21.06.do 05.07 do. -Stella Palace . (2 osoby. + dziecko 11lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Stella Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.13, 13:00 Ja lece z Poznania od 18.08.2013 do 01.09.2013 Dwie osoby dorosłe i dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Stella Palace IP: *.42.4.164.alfanet24.pl 14.04.13, 21:58 A ja Wam szczerze zazdroszczę , byłam w Stelli w zeszłe wakacje i było c u d o w n i e - udanego urlopu życzę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Stella Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 21:34 ja lece 28 czerwca z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Stella Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 09:07 Jak ktoś był już w tym roku tam i wrócił to niech da namiary na siebie w celu wypytania o wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saavi Re: Stella Palace IP: *.8.251.22.kancelariahtp.com 05.07.13, 08:05 A co ty chce wypytywać? Hotel czysty, animatorzy świetni :) Zwłaszcza ZULU i NAJM (Nażim). Jedzenie smaczne, dużo i różnorodne, pokoje sprzątane oki. Bary super. W pierwszym (przy górnym basenie) pracuje Martyna - bardzo fajna dziewczyna z Polski w drugim zaś dolnym basenie jest na praktykach Krzysiek (na plakietce CHRIS) - ten bar bardziej przypadł mi do gustu. Zazdroszczę, bo wróciłem 5 dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Stella Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.13, 16:54 Czy na terenie hotelu jest jakiś market lub jakieś inne sklepy? Chodzi mi o to czy jest gdzie kupic Cole, Fante lub cos innego do picia do pokoju? Czy woda mineralna jest dostępna w butelkach? Ewentualnie jakieś porady? Na co uważać? Czy trzeba wcześnie wstać żeby zarezerwować leżaki przy basenie? Czy był ktoś na wycieczkach? Z jakim biurem kto leciał i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Stella Palace IP: *.zary.vectranet.pl 15.07.13, 18:21 Wczoraj wrocilismy ze Stelli....zal wracac. Wszystko super. Z lezakami nie ma problemow do 9 mozna spokojnie cos znalezc, na plazy caly dzien wolne lezaki. Obok hotelu, przy plazy jest market, mozna kupic wszystko, pamiatki, zabawki, spożywkę. Brak minusow, no moze jeden taki, ze w ostatnich dniach animacje prowadzone przede wszystkim po francusku, przez co bylo mniej zainteresowanych. Jedzenie bardzo dobre, pokoje sprzatane codziennie, reczniki i posciel wymieniane co 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Stella Palace IP: *.42.4.121.alfanet24.pl 15.07.13, 19:09 Na terenie hotelu nie ma marketu,musicie przejść przez Stella Village i na przeciwko "plaży" ( jest to zatoczka z brzydkim ciemnym piaskiem) jest mały market. Wodę butelkowaną 1,5 l codziennie zostawiała Nam pani sprzątająca...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Stella Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 09:07 Dzięki za wszystkie informacje. A z jakim biurem lecieliście ? Byliście na jakiś wycieczkach fakultatywnych ? Co polecacie? Wyczytałem gdzieś że kuchnia grecka to prawie wegetariańska to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś