Gość: Joanna IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 23:03 Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coco Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.net155.okay.pl 17.04.13, 23:37 Wystarczy skorzystać z google :)) Tu masz np.link do stronki z której ja często korzystam jak gdzieś jadę : pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1093546-d1123114-Reviews-Zante_Village-Alykes_Zakynthos_Ionian_Islands.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 09:37 Znam linki z opiniami ale chciałam od kogoś "świeższych" informacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.13, 11:12 www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Zante+Village-ch_hb-hid_35835.html www.oceniacz.pl/hotel/7097/zante-village/opinie www.easygo.pl/opinie/grecja/zakynthos/zante-village-11488.html A na świeższe opinie to musisz jeszcze zaczekać bo sezon dopiero się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 23:49 Nadal czekam na najnowsze opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: 80.249.4.* 17.05.13, 13:32 Byłem na początku maja w Zante Village. Wybrałem opcję HB ponieważ razem z partnerką zamierzaliśmy zwiedzić wyspę i zdecydowanie mało przebywać w hotelu. Wykupiliśmy w lokalnym BP obowiązkową wycieczkę do zatoki Wraku i Błękitnych Grot (22e/os.) a następnie wypożyczyliśmy na cztery dni skuter (11e/doba) - w ten sposób zobaczyliśmy niemal wszystkie zakątki wyspy - również te niedostępne dla autokarów i busów. Zbaczaliśmy celowo ze szlaków turystycznych, obejrzeliśmy prawdziwe i rdzenne greckie wioski. Zachęcam gorąco do tego rodzaju zwiedzania. Ceny teraz przed sezonem są niewiele droższe od polskich - np.; pizza 5-8e, duża cola 1,8e, mleko 1,5e, chałka 3e. Hotel wg mnie bardzo dobry (ale ja mam raczej niewygórowane wymagania), smaczne jedzenie i cudowna lokalizacja "na wypady". Byłem z biura 7islands (1200zł/os). Wspaniały rezydent Jarosław Brzeziński - pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: 213.227.108.* 18.05.13, 01:05 A czy dojadał Pan coś w knajpkach?jakie ceny?plaża fajna?a jaka była wtedy pogoda?może mi Pan na maila wysłać jakieś fotki z hotelu lub z plaży w Alikanas?johanna12@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.13, 08:57 Pogoda była taka jak teraz w Polsce. Na odpoczynek idealna. Plaża w Alikanas jest zdecydowanie jedną z najładniejszych ale trzeba pamiętać, że ogólnie plaże na Zante generalnie są słabe, wąskie i krótkie, brudny lub ciemny piasek. Większość to skalne urwiska i kamieniste zatoczki. Tylko morze jest klarowne. Dojadaliśmy w knajpkach naprawdę troszkę. 20e dziennie na ten cel wystarczy. Zdjęć nie podsyłam ponieważ te w necie doskonale odzwierciedlają realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 15:58 Dzięki za info!a te 20 euro na dzień to na osobę prawda?ja też mam w tym hotelu kupione hb chociaż wszyscy mi mówią że allc.bardziej się opłaci.Nie mogę się już doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 16:15 A jak wygląda sytuacja z leżakami i parasolami na plaży bo czytałam że za zamówienie czegokolwiek w knajpce na plaży -parasol i leżak za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.13, 18:12 Nie korzystaliśmy z plaży należącej do Zante Village. Jest ona dość odległa - znajduje się już w Alikes. Są znacznie bliższe i również piękne plaże. Teraz przed sezonem w zasadzie wszystkie są bezpłatne. W sezonie 6-8e za leżak i parasol. Ja niestety nie miałem czasu na leniuchowanie na plaży - byłem stale w podróży. Miłego wypoczynku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kasia Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 21:20 Witam, Prosze o informacje- czy obok hotelu sa pola i dzrewa, czy trzeba dojsc do tawern, barow, dyskotek- okolo 30 min pieszo, 40 min pieszo? czy zycie nocne jest centralnie obok hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 22:27 A ja myślę nawet że to z 15 minut i jest się na plaży czy w tawernach,mogę to opisać ale dopiero 6 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaiTomek Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 11:14 Mam 3 pytania i proszę o pomoc;) 1. Poproszę o podanie 5 najładniejszych plaż na Zakynthos 2. Poproszę o podanie w miejscowości Alykanes miejsc gdzie mozna pojsc na impreze- potanczyc., lub czy jest jakies miasto na Zakynthos, gdzie mozna poimprezowac- imprezy na plazy w nocy, kluby nocne i tp. 3. Czy na skuterze mozna objechac cala wyspe , czy jest to niebezpieczne ? Czy nie bedzie za goraco i niewygodnie? Czy raczej skuter jest po to aby podjechac tylko gdzies -czy damy rade cala wyspe sobie pozwiedzac? Na jednym skuterze beda siedziały dwie osoby. Dziekuje i Pozdrawiam:) prosze do mnie tu odpisac: knprzybysz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.13, 20:42 A co Panią dokładnie interesuje? Ja byłam końcem czerwca, sam w sobie hotel całkiem przyjemny, dość przestronne pokoje z balkonem, basen duży z brodzikiem dla dzieci, sporo leżaków, do plazy jest jakieś 15 min spacerkiem albo busem który odjeżdża z hotelu chyba 5 razy w ciągu dnia. Leżaki na plaży dla osób z tego hotelu 3 euro. Leżaki na piasku albo na trawie, Woda cieplutka długo płytka więc polecam wybrać się z dziećmi. Jedznie myślę że zawsze coś kązdy wybierze, na śniadanie płatki, parówki, jajka, jajecznica, bekon, pomidory,ogórki, ciastka, kakao, kawa, herbata, brzoskiwinie, ser feta, można sobie opiec chlebek...codziennie ten sam zestaw ale jest z czego wybierać, na obiad mięsa- różnie kurczak, żeberka raz była kaczka, mięso grilowane ziemniaki zapiekane,makron, lazania, spaghetti, duży wybór sałatek,zupy pomidorowa, jarzynowa, cebulowa, zawsze coś słodkiego galaretka ciasteczka i owoce arbuz, jabłka, pomarańcze. Niestety sama miejscowość średnia, mnie nie zachwyciła raczej na uboczu, właściwie to zależy kto co lubi, znajduję się owszem ulica z resteuracjami, pubami i sklepikami ale porównując do innych miejscowości jest tego niewiele, generalnie na jakieś spacery to zbytnio nie ma gdzie. W hotelu wieczór grecki, animacje, mini disco dla dzieci, karaoke też było. Najważniejsze to gwarantowana pogoda słońce i cieplutkie morze! Tak więc udanego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.13, 13:17 Generalnie ludzie narzekają na ten hotel,nwet gdzieś czytałam że do plaży idzie się 0,5 godziny!korzystała Pani z opcji HB?pytam bo ciekawa jestem ile kosztuje średnio obiad w tawernie,ktoś pisał 15 do 30 euro,a na kolację w hotelu co dobrego serwowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.13, 14:32 Ja miałam opcję HB czyli śniadania i obiadokolacje. Więc to co opisywałam to była obiado kolacja, szczerze mówiąc to nie wiem jak wyglądał sam obiad ale domyślam się że pewnie podobnie do naszego posiłku. Do plaży można dojść różnymi drogami może ktoś wybrał tą dłuższą, generalnie zawsze jest bezpłatny bus hotelowy wsiada się 4 minutki i już się jest na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.13, 22:02 A chodziła Pani gdzieś na obiad?ja myślę że bedzie mi się tam podobało.Dziękuję za wszelkie info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.atm.com.pl 22.07.13, 12:21 Bylismy w drugiej połowie czerwca, w opcji ALL. polecam all chocby ze względu na lody i napoje... miejscowosc faktycznie taka sobie, szału nie ma, bardziej wioska. Ale musisz wynając autko najlepiej na min. 4 dni bo jest sporo do zobaczenia. Do plazy szlismy pieszo z dzieckiem i wózkiem max 15 min. a busem na tę ładniejszą z 5 min. jedziesz. Warto skorzystac z wycieczki na Zatokę wraku i Groty z miejscowosc Nicolaus, tuz przed Skinarki, podczas gdy bedziecie mieli autko. Bo za os. zapłacisz 10Euro za te 3 godz. wyczieczke mała kameralną łodzia... warto ;) Poza mega spokojną miejscowościa super. Hotel sobie bardzo chwale. Na pewno ciekawszą miejscowością jest Argasi. Ładniejsza infrastruktura dla terystów. W razie jakichś pytań pisz na maila, chętnie pomogę nensa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 15:24 Ja więcej czasu spędzam na plaży więc mnie allc.nie interesował i mam hb ale jestem ciekawa konkretnych cen,poza tym wybieram się na dwa dni na Kefalonie i może jeszcze jakieś wycieczki,wypożyczanie samochodu nie wchodzi u mnie w rachube.A jakieś markety spożywcze tam są? Odpowiedz Link Zgłoś
cepok5 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 25.07.13, 09:18 Witam ! ja jutro sie wybieram do Zante Village i mam prośbę , co ciekawego można spróbować z jedzenia w restauracji i w jakiej ,,chodzi mi o ich narodowe jedzenie " Gość portalu: Joanna napisał(a): > Ja więcej czasu spędzam na plaży więc mnie allc.nie interesował i mam hb ale je > stem ciekawa konkretnych cen,poza tym wybieram się na dwa dni na Kefalonie i mo > że jeszcze jakieś wycieczki,wypożyczanie samochodu nie wchodzi u mnie w rachube > .A jakieś markety spożywcze tam są? > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.13, 11:01 Proszę po powrocie napisać jak było w Zante Village Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.internetia.net.pl 01.08.13, 10:20 Witam, wybieram się w połowie wrześnie do Zante Village, opcja HB. Chciałabym się dowiedzieć czy napoje do posiłków są dodatkowo płatne oraz czy godziny obiadokolacji są w godzinach kolacji All? Czy klimatyzacja i lodówka w pokoju są rzeczywiście dodatkowo płatne? Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Re: Zakynthos-hotel Zante Village 02.08.13, 05:56 co do HB nie powiem nic bo nie wiem ale lodówa i klima w tamtym roku faktycznie płatne dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 21:02 A nie zależy to od oferty biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.13, 12:24 Jeśli zależy to od oferty biura, to w jaki sposób goście są rozróżniani? Każde biuro ma przypisany inny kolor opaski? Czy w ogóle w opcji HB nosi się jakiekolwiek opaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 20:54 Nie w HB nie ma opasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 20:56 A ja w opisie katalogowym i w umowie mam napisane że lodówka i klima w cenie/Neckermann/ Odpowiedz Link Zgłoś
cepok5 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 05.08.13, 11:33 właśnie w sobotę wróciłem - podłączenie lodówki 15 € na tydzień pare porad : proponują na każdym zakręcie i sprzedają wycieczki do ,,błękitnych grot' ( coś pięknego i nie powtarzalnego ) za 20 € mi doradzono że można to zrobić inaczej na końcu Alikanas po lewej stronie jest wypożyczalnia skuterów i kładów . wypożyczyłem z żoną kłada za 15€ na cały dzień i pojechaliśmy wzdłuż wyspy w kierunku Alikas ,zarąbiste serpentyny a widoki nie do opisania i po 18 km kupiliśmy sobie taką samą wycieczkę w porcie jak nam proponowana w Alikanas ale za 7,5€ można rownież sobie pojechać do zatoki wraku i kupić sobie rower wodny i samemu sobie popływać po grotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 10:15 A z jakiego biura ta lodówka za 15 euro? Odpowiedz Link Zgłoś
cepok5 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 06.08.13, 12:50 z biura 7islands , ale sorki 14 euro a nie 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.play-internet.pl 06.08.13, 13:16 A klady sie wypozycza na jeden dzien czy na pol dnia? czy moze mozna na 3 dni i pod hotelem sobie parkowac? Bo chcemy przez 3 dni sobie pozwiedzac wyspe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 14:10 A ja pisałam do Neckermanna na F. z zapytaniem o bezpłatną lodówkę i klime -odpisali że jest bezpłatnie tak jak jest w opisie i typie mojego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.play-internet.pl 06.08.13, 14:25 No w 7 islands jest dodatkowo platne a w Nekermanie bez doplaty ludzie tak trudno to pojac? po co milion pytan o to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.mm.pl 15.08.13, 10:44 Do śniadania napoje są bezpłatne, do obiado-kolacji płatne, obiado-kolacja z HB jest w tym samym czasie co kolacja dla All Inclusive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impresja Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.icpnet.pl 05.09.13, 12:05 Do Doroty: My również wybieramy się w połowie września na 2 tygodnie do Zante Village. Może chcielibyście razem wypożyczyć auto, by pozwiedzać wyspę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytuska Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.13, 20:38 Witam wszystkich, Pare dni temu wróciłam z Zakynthos, hotelu Zante Village i chętnie podziele się wrażeniami. Hotel Hotel duży, składający się z dwóch budynków. Osoby pracujące w recepcji bardzo miłe i pomocne-zresztą jak cała obsługa hotelu. Pokoje -bardzo różne. Miałam okazje widzieć pare-ponieważ był problem z sąsiadami i musiałam zmienić pokój. Wszystkie pokoje są z balkonami -niektóre duże-niektóre małe, niestety niektóre balkony są przy samym przejsciu-chodniku-i widac doslownie wszystko. Najgorsze pokoje są nad salą rozrywkową gdzie od 21 do 24 na caly regulator leci muzyka. Dla dzieci jest dokladnie to samo codziennie -te same piosenki-animacje. ale dzieciaki byly zachwycone i zakochane w animatorkach. Polecam wieczór Grecki- jest bezplatny, Grecy fajnie tanczą i jest na co popatrzec. Standard pokoi to góra dwie gwiazdki, ale ja nie narzekam- było czysto i duzy balkon ;) Lodówka płatna, klima bezpłatna, sejf płatny. Sprzątaczki na początku sprzątały codziennie- 3 dni przed wylotem juz ich nie było ;( Oczywiscie grecki standard -przy pokojach na korytarzu Gekony po scianach chodziły, latały jakies szerszenie czasem i komary-ale bardzo mało ;) Jedzenie Sniadania to jajka lub jajecznica, chlebek, buleczki, fasolka, mortadela, pomidor , ogorek,dzemy , jogurt, platki, napoje. Zawsze to samo. Obiadokolacja Część to standard-zawsze to samo, a część zawsze inna. Piers kurczaka w sosie cytrynowym, spagetti,pizza-polecam, cisto francuskie ze szpinakiem-polecam, arbuz, melon, ciasta, ciasteczka- nic specjalnego. Niestety salatka Grecka-niby do zrobienia samemu ale słabe;( Feta ta co w Polsce - Falvita, a nie ta orginalna grecka. Tsatsiki pyszne. Polecam tez zupy w hotelu ! Ogromny minus jadalni to to, ze znajduje sie w ogromnej sali weselnej -przystrojonej dokladnie tak jak na wesele! Okna pozaslaniane zaslonami. Wyglada to tragicznie. Powinni pozwolic jesc na zewnatrz, moze kiedys to zmienią. Plaża Najlepiej zabrac sie busem i nie kombinowac samemu (chyba, ze ma sie samochód) plaza nalezaca do hotelu ma specjalną cene 3 euro za dwa lezaki i parasol-to bardzo dobra cena. Oczywiscie mozna sobie pieszo dojsc -ale po co jak na sloncu jest +40 stopni a przy jezdni nie ma chodnika ? Woda boska. Polecam raz podjechać busikiem na plaże- cofnąć się troche pieszo i przejsc przez kanał mostkiem (rezydent wytlumaczy) i przejsc na plaże w miejscowości Alykes. Plaża jest tam dwa razy wieksza. Samochód koszt 40 e za dzien +paliwo 10 e za dzien idac od hotelu Zante Village po kolei jest najtaniej- w samym centrum najdrozej. Niestety trzeba wypozyczyc lepsze auto gdyz na wyspie jest mnostwo piaszczystych i zwirowych podjazdow -i mozna sie nameczyc-niektore osoby nawet wpadaja w panike, ze samochod sie stoczy i tp ;) Kuad: Hotel współpracuje z genialnym facetem z Alykes. 20 e za dzien (dwie osoby spokojnie na kuadzie sie mieszczą). Nie wiem czy Was zaskoczę -ale kuad jest milion razy lepszy od auta- w bagazniku sie wszystko zmiesci, wszędzie podjedzie, opony genialne, mało pali, zabawa niesamowita, ale jednoczesnie bezpieczny bo 40/h jedzie. Kask na glowe i w droge. Pozniej załowalismy , ze zamiast auta moglismy na pare dni kuada wziac. Jedyny minus to taki, ze raczej kuadem do Laganas ani do Zante sie na impreze nie pojedzie.... Imprezy: Oczywiscie Laganas-mowiono nam , ze wielka imprezownia hardcore lasvegas i tp. Niestety Laganas imprezownia to jedna ulica -gdzie jeden przy drugim znajduje sie pubo-club. Niestety nie wiedzą co to znaczy taniec-wiec wszedzie muzyka jest na caly regulator i drinki w smiesznych cenach- 2e sex on the beach (DUZO %%%) I wszyscy siedza lub stoja-nikt nie tanczy. Troszke towarzystwa nacpanego, ale spokojenie- dwa oddzialy ratownicze są-widzialam jak ratowali, podlaczali kroplówke-wszystko pod kontrolą. Strój na impreze dla dziwczyny to szorty podarte plus gora od kostiumu i czerwone usta. Obowiazkowo tatuaz z henny. Mezczyzni- szorty i bluzka na cienkie ramiaczka -luzna ;) Zante-stolica Duzo restauracji, na rynku jeden czy dwa puby- rowniez brak tancow. Żółwie Cała zatoka Laganas plus Gerakas i Dafni- zloza jaj są- ale żółwi brak- żołwie są na pełnym morzu! Nie ma Kochani jak zobaczyc;((( Chyba że macie szczęscie. Gdzie ja widziałam żółwika małego ? Otóż u nas na plazy w Alikanas na samym koncu po prawej stronie-gdzie konczy sie plaza. W nocy o polnocy prawie na niego weszłam. Malutki zgubione, byl tez z braciszkiem. Nie mam pojecia skad sie wziely. Z jaja? Z morza? Były maluteńkie. Ale Grek do nas podszedl i kazal do wody wrzucic daleko. Powiedzial, ze w nocy traca orientacje przez latarnie. Zwiedzanie Rzeczywiscie. Na Zakhyntos nie maprawie nic do zwiedzania;( Zatoka Wraku +błekitne Groty Pojechać samochodem. Na samej gorze wyspy jest przyladek Keri. po prawej stronie są te budynki z wiatrakami. Na tym przyladku Keri na samym koncu jest budka z wycieczkami. Za 15 e jest pakiet: Zatoka \Wraku + blekitne Groty. Genialne! Maja male lodki- wiec w kazda grote wplyna- a nie kazde tak moga! Na zatoce Wraku mozna zostrac na plazy nawet pare godzin tylko trzeba sie z kapitanem dogadac. W blekitnych grotach mozna sie kapac-ekstra;) Zatoka Laganas w dzien-nie ma tam nic ciekawego. Natomiast warta uwagi na samym południu jest plaża Gerakas, Porto Zorro i Dafni(wjazd na te plaze jest ogromnym wyzwaniem dla kierowcow-my kuadami dalismy rade-ale powiem szczerze , bylam przerazona;)) ale warto! W drodze z Alikanas na polnoc do Keri- jest plaza z siarka XIGIa i plaza bez zloza siarki Xigia 2-jak kto woli ;) W stolicy, Zante - jest do zwiedzenia port, kosciol, muzeum. Jedzenie: Piwo Mythos, Amstel w sklepie okolo 1 e w knajpie 3 e Grecka salatka 5-7 e Suvlaki chiken 7-10 euro Kebab 2-5 euro Sutzukakia -kotleciki pyszne ok 8 euro Wskazówki; wziać z Polski leki bo aptek brak wziac chociaz na jeden dzien kuada pojechac na plaze Xigia wykupic wycieczke zatoka wraku i groty nie kupowac wycieczki dookola wyspy - statek jest za duzy i nie wplywa do grot. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 21:34 A ja dzisiaj też wróciłam z tego hotelu i miałam fajny duży pokój w bloku B z bezpłatną klimatyzacją i lodówką-byłam z biura Neckermann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydent J Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.13, 15:05 Joanno, czemu tak sie "podniecasz" tym ze z biura Neckerman mialas bezplatna lodowke i klime? az tak to jest wazne? :-) W hotelu klima jest dla kazdego bezplatna a z lodowkami roznie - zalezy od koncowki do pradu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniania Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 13:22 dzien dobry, w jakich godzinach odjezdza bus? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.14, 14:13 Bus odjeżdża co godzinę chyba 10 11 i 12. i również dla opcji All incl zabiera z plaży w srodku dnia i wraca- a wieczorem bus zabiera chyba o 17 , 18 19-ale nie jestem pewna na 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniania Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 14:16 bardzo pani dziekuje za odp. jade z malymi dziecmi i ciagle sie waham czy ta odleglosc od plazy nie bedzie problemem. a czy byly fale w morzu/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.14, 14:49 Fal w morzu nie było. Odległość od hotelu do plaży jest tragiczna- a mam 26 lat i pełno energii. Jestem specjalistką od Grecji , odwiedzam Greckie wyspy co roku i mogę podzielić się wieloma cennymi informacjami. Zante Village to najgorszy wyjazd jaki miałam. I z dzieckiem nie polecam tam jechać-chyba, że chce Pani siedziec w basenie non stop. Gdy wydaje się kasę na wyjazd za granice, to uważam , że dojscie do morza powinno być bardzo bliskie- to ma byc przyjemnosc a nie udreka! A jezdzenie tym malym busem ze spoconymi niemcami lub przeklinajacymi polakami .....żenada! Zawsze wybieram tanie hotele bo przepieknych hoteli nie potrzebuje i mnie nie stać-zawsze zwracam uwage na jakosc morza-zawsze w Grecji mam to spelnione- odleglosc mojego hotelu od plaży i ostatnie - czy hotel jest w miescie - czy na polu z krowami ( miałam tak na Rodos). Jezeli chodzi o Zakyntos to jest wiele hoteli nad samym morzem- wystarczy popytać w biurze podróży , bądz sprawdzic na mapie google. Oprócz odleglosci od morza w hotelu Zante jest jedna najgorsza rzecz: Sala jadalniana jest ogromna - wyglada jakby tam miala byc za 5 minut studniówka ----jest to tak przygnebiajace- sztuczne kwiaty na stolach, biale obicia poplamione pomidorami. Okna pozaslaniane najgrubszymi zaslonami na swiecie i wlaczone swiatlo. W takim kraju jak Grecja, z takim jedzeniem jak pomidory , jogurty, kawa herbata- jak mozna tak przygotowac "stołówkę" - Nigdy mi sie to w Grecji nie zdażyło- zawsze jadałam przy wschodzie lub zachodzie slonca przy stole na dworzu- pod baldachimem lub na tarasie- ze swieżymi kwiatami w donicach. Moze to być głupie ale juz nigdy nie pojade do hotelu-pensjonatu jak nie bedzie stolików na dworzu. Oczywiscie wyspa sama w sobie wspaniala. Jak ma Pani wiecej pytan-bardzo chetnie pomoge. Miejsca, które mogę polecić w 100 % (blisko morza, pyszne jedzenie, piękna okolica) Adelianos Kampos, Kreta, Hotel Palladium ( rozwinięte zycie nocne-duzo knajp) Thassos, Villa Vranas (spokojna wioska- 2 restauracje, piekarnia, 3 sklepy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.interkonekt.pl 04.02.14, 16:11 Witam-czy ktoś jedzie do hotelu Zante Village w terminie 4 lipiec? My wyjeżdżamy z dwójką dzieci 4 i 8 lat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulla Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.syrion.pl 16.02.14, 00:55 My jedziemy 27 czerwiec - rodzinnie 2+2, dzieci w wieku 10 i 3 lata szkoda że tydzień wcześniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 15:01 My jedziemy 30.05 ...z dwojka dzieciaczkow i zastanawiam się jak to jest z animacjami w tym okresie ?czy zaczynaja się one dopiero w polowie czerwca czy w tym okresie też bedzie mozna cos uswiadczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 26.04.14, 21:01 hej my również lecimy 30.05 z dwójką maluchów :) jestem pozytywnie nastawiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 08:11 Kurcze słaby wybór. Hotel jest cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
dalla Re: Zakynthos-hotel Zante Village 15.05.14, 20:03 Byłam - niestety - w tym hotelu rok temu. Położony na uboczu, bardzo kiepskie dojście do plaży - pozostaje bus hotelowy. Jedzenie b. średnie, typowa masówka. Jeżeli ktoś lubi klimaty basenowe, to być może będzie zadowolony. My popełniliśmy błąd wybierając hotel na zadupiu. Młodsze dziecko nienawidzi jazdy samochodem, to był nasz kolejny pobyt na Zykynthos, więc nastawialiśmy się raczej na zwiedzanie najbliższej okolicy. Niestety nie ma jak jej zwiedzać bez samochodu. Ale jeżeli ktoś nastawia się, że będzie tylko nocował w hotelu i zwiedzał wyspę, to hotel jak hotel, do przeżycia, widoki na wyspie zrekompensują średnią lokalizację itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.146.42.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.14, 21:13 Napiszcie proszę po powrocie co i jak, bo ja tez lece z dwójką dzieci co prawda dopiero we wrzesniu, ale ciekawa jestem bardzo jak jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 13:31 My już "PO";).. Ogólnie bylo super, ale myśle że to bardziej zasluga rodzinki z która pojechalismy i superową atmosferą niż hotelu:-) Hotel jak dla mnie bardzo średni. Pokoje hotelowe bardziej porównałabym do "campingu ". Mam porównanie bo trochę już jeździłam i jesli chodzi o ich wyglad to dla mnie było bardzooo kiepsko, ale podobnoż na wyspach greckich to standart. Na "klatkach schodowych" okropny brud , tak jakby wogole tego nikt nie sprzatal. Jesli ktos ma malutkie dziecko to współczuje jednego- łóżeczka, a raczej materaca który okropnie śmierdział moczem;/ Gdybym wiedziala, ze tak jest to z walizki wywalilabym wiekszość ciuchów i wpakowałabym, dziecku materac:D Jesłi chodzi o jedzenie to czytając opinie, ze jest kiepskie mysłalam ze pisza to osoby, które są niewiadomo jak wymagające. Ja jestem osobą bardzoo mało wymagającą natomiast jedzenie faktycznie bylo bardzo kiepskie... Strasznie maly wybór. Śniadania bardzo monotonne, zresztą obiady i kolacje tez nie lepsze. Mało owoców. Jesli chodzi o drinki to byly bardzo słabe, ale z rodzinką sie nieco "wycfaniliśmy" i jakos to bylo:-) . Z busa hotelowego na plaze w zasadzie wogole nie korzystalismy bo bardzo przyjemnie szło się na plaze piechotą:-) plaża może być, z tym ze my trafilismy na wielkie wiatry i piasek mielismy we wszystkich możliwych miejscach, a nasz synek nie bardzo chcial siedziec w piachu wiec wiekszosc czasu spedzalismy przy hotelowym basenie. mam nadzieje , ze innym sie bedzie podobało. Osobiscie hotel oceniam bardzo średnio- Rezydent 7islands (Pan Michał) niestety bardzo słabo pomagal turystom;/ Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 10.06.14, 22:15 my lecimy 27.06 i trochę jak czytam te opinie to sie zastanawiam czy wybór tego hotelu był dobrym wyborem. Pierwszy raz do Grecji - i mam nadzieję ,że wyspa zrekompensuje niedogodności hotelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.14, 22:31 ja tez pierwszy raz do Grecji i do tego hotelu we wrześniu, ale w sumie ja tam jade zwiedzić zakhyntos a hotel jest do spania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 20:56 Mala jedziesz 1 raz do Grecji. Man nadzieje że się nie zrazisz do tego pięknego kraju. Hotel i jego lokalizacja to najsłabszy punkt jaki Cię czeka na zakhyntos. Wyspa piękna, jedna z najładniejszych w całej Grecji ale hotel moim zdaniem do bani. Nie patrz na Grecję poprzez pryzmat hotelu bo nigdy już nie będziesz chciała wrócić do Grecji. a to piękny kraj. Hotelu nie polecam. trafiłem tam trochę przez przypadek , nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 14.05.14, 23:36 LecimY 27.o6 4+1 (12 lat) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawe Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.connect.netcom.no 12.06.14, 21:25 My też 27/06 :) Ale inny hotel... stety ;) Aqua Bay Hotel przy parku wodnym niedaleko Tsilivi. Myślę że dla dzieciaków będzie frajda korzystania z atrakcji parku wodnego prócz kąpieli w morzu :) Goście hotelowi wstęp do parku wodnego gratis :)) Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 13.06.14, 09:43 bylismy w czerwcu w tym roku i nie widziałam żadnego brudu w hotelu, sprzątany codziennie, ściany swieżo pomalowane pewnie przed sezonem, dla mnie hotel w porządku, narzekaliśmy jedynie na kiepskie jedzenie faktycznie lekko na uboczu, kawałek od plaży, ale przecież wybierając ten hotel jest to zaznaczone w ofercie na rezydenta 7islands nie narzekam, bardzo kontaktowy, służący pomocą w razie potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 18:25 czy w tym hotelu trzeba wyrzucać papier toaletowy do kosza??? czy można spłukać spokojnie w klozecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 09:07 Hehe..szczerze mowiac ja normalnie wyrzucalam papier do wc nie mając pojecia o tym, ze jest informacja ze trzeba wyrzucac papier do kosza:-D...dopiero w ostatni dzien zobaczylam kartke z taką wlasnie informacja.:-D...nie zgadzam sie z tym ze w hotelu jest czysto....owszem, pokoje byly sprzatane codziennie, ale klatki schodowe juz nie...na nich bylo mnostwo włosow,kurzu itp itd..Jestem osobą pedantyczną i taki widok od razu przykuwal moją uwagę. W głownym budynku i na recepcji na szczescie juz bardzo czysto. Jesli chodzi o rezydenta 7islands ,to byc moze zachowywal sie on roznie do roznych osob...My idac do niego z problemem sadzilismy ze szybko go rozwiaze..tym czasem kazal nam ten problem rozwiazac sobie samu w recepcji.My zas nie za dobrze znany j. angielski co oczywiscie wiazalo sie z tym ze zostalismy pozostawieni sami sobie.Dopiero przemila Pani pomogla nam sie dogadac i problem zostal rozwiazany. Nie ma co sie przejmowac wygladem hotelu, bo przy basenie i w barach jest bardzo ladnie, a przeciez gdy jest ladna pogoda to wogole nie siedzi sie w pokoju ani tym bardziej na klatkach schodowych tylko korzysta sie z uroków Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 15.06.14, 22:23 czyli tak naprawdę pozytywnie jednak oceniasz hotel, bo przeszkadzały ci jedynie korytarze ;) ja widziałam kilkakrotnie w ciągu pobytu, jak panie sprzątały na korytarzach nawet sufity oczyszczając pewnie z robali jeszcze odnośnie tych korytarzy, tam są straszne przeciągi, więc zwyczajnie nawiewało z różnych zakamarków, a jedyny syf jaki widziałam to przeróżne papierki po słodyczach i innym jedzeniu, więc sami sobie ten bałagan robiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.medical-tribune.pl 16.06.14, 19:15 Ogólnie ten hotel jest beznadziejny. Bardzo daleko od plaży. Bardzo zle sie idzie w upał ;( Jedzenie okropne, chyba , ze komus pomidor i arbuz starcza. Nie mozna zjesc sniadania i wypic kawy na tarasie-zakazane. Calosc jedzenia odbywa sie w przeogromnej sali wyszykowanej tiulem i sztucznymi kwiatami niczym na studniówke. Tragedia :( Z przyjemnością wspominam wspaniałe sniadania i obiadokolacje w innych hotelach - na tarasie lub na patio lub w ogrodzie- to bylo coś :) Nie polecam tam leciec pod zadnym pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 16.06.14, 21:03 Gdzieś już widziałam podobną opinię o stołówce niczym na studiówkę :) , nieźle się uśmiałam Stołówka jest duża, musi taka być, ponieważ jak jest zapełniony hotel, to trudno o wolne miejsce zaraz po rozpoczęciu posiłków. Podczas naszego pobytu zdarzyło się, ze musieliśmy czekać na wolny stolik. Do plaży dojeżdża bus, nie trzeba iść pieszo. Ze wszystkich opinii zgadzam się jedynie z jednym - jedzenie kiepskie, choć byli tacy co nie narzekali arbuz? nie mielismy niestety ;), były tylko jabłka i pomarańcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 16.06.14, 21:05 dodam jeszcze, ze spotkaliśmy równiez osoby,które wróciły do tego hotelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 11:10 Zgadzam się z Kas , hotel ogólnie brudny, jedzenie beznadziejne, pokoje słabe, windy nie działają. Do centrum daleko, all inclusive to kpina. Byłem w Grecji wiele razy ( 7? ). To był najgorszy wybór jeżeli chodzi o hotel , jeżeli o wyspę to najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.medical-tribune.pl 23.06.14, 11:55 LUDZIE! NIE WYKUPUJCIE TEGO HOTELU NA WAKACJE!!! JEDZENIE JEST TRAGICZNE, STOŁÓWKA TO ISTNY KOSZMAR (SZTUCZNE OBLEPIONE TLUSZCZEM KWIATY, OBRUSY I GRUBE ZASLONY TLUSTE, ZAKURZONE). POJECHALISMY TAM BO MIALO BYC LEPIEJ NIZ W ZWYKLYCH POKOJACH GRECKICH (O WIELE TANSZYCH). OKAZAŁO SIĘ DALEKO DO PLAŻY - BUS TYLKO CO JAKIS CZAS DZIALA, TRZEBA NA NIEGO CZEKAC, NIE MA JAK SAMEMU ISC, CHYBA ZE PRZEZ MIASTO 40 STOPNI W SLONCU. NIE MOZNA JESC PRZY STOLACH W OGRODACH, BO NIE!. W POROWNANIU ZE ZWYKLYMI POKOJAMI GRECKIMI (TANIE STUDIA 2 GWIAZDKI) -MOZNA SOBIE ZJESC NA TARASIE -DO MORZA DOSLOWNIE 2 KROKI. NIGDY WIECEJ TAKICH KOMPLEKSÓW HOTELOWYCH (W GRECJI). Z WYSP POLECAM THASSOS- NAJPIEKNIEJSZA PLAZA BIALA SALIARA, DZIURA W SKALACH NA MORZU GIOLA- DO SKAKANIA ZE SKAL DO WODY, ORAZ MAGIC FOREST-LAS I WODOSPADY SŁODKIE. POLECAM THASSOS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WE Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.medical-tribune.pl 23.06.14, 12:02 W CAŁEJ GRECJI CZY JEST NAPISANE CZY NIE PAPIERU SIE NIE WRZUCA DO KIBLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajk Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 17:43 Lecimy 27.06 z Wa-wy (2+2) (12 i 9) Jesteśmy pozytywnie nastawieni do hotelu,co ma być to będzie :-P Czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 23.06.14, 21:45 my 27,06 z Poznania 4osoby dorosłe i 12 latek. Nastawienie tez ok chociaż prze chwilę miałam pomysł żeby zmieniać hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.as13285.net 24.06.14, 19:39 My lecimy 30lipca...i jak czytam te opinie to az sie boje......( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 20:59 Bójcie się, najważniejsze to pesymistyczne nastawienie przed wakacjami, wtedy z pewnością się nie udadzą. Po co się nakręcać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.as13285.net 24.06.14, 21:29 No niby tak..ale to pierwsze nasze wakacje...i jak czytam te opinie to masakraaa Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 25.06.14, 11:51 damy radę nie martw się, nie uważam żeby było aż tak źle www.holidaycheck.pl/hi/e8e4a60e-8f24-3167-b3b9-b56824f7bce1 - tutaj są najróżniejsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.medical-tribune.pl 25.06.14, 14:20 Nie ma co się martwić, moje negatywne komentarze są dla osób, które nie wybrały jeszcze hotelu i które lubią dwie najważniejsze rzeczy: fajny taras na posiłki i dwa kroki do plaży-ja mam takie wymagania, a niektórzy w ogóle nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Niektórym bus do plazy wystarczał, stołówka się bardzo podobala z calym wystrojem. Hotel jest duzy, z palmami z ogromnym basenem. Ogólnie jest ładnie. Ja po prostu juz nigdy nie polece do hotelu gdzie plaza jest daleko o stolowka to bal maturalny :) Również trafiłam na grupe ludzi -7 osób równo pokój obok mnie. Przez 7 dni całą noc pili spwiewali przeklinali i wyli. Mieli tyle lat co my, ale inny sposob wypoczynku. Niestety pech mialam niesamowity :( Jak ktos chce zdjecia z tego hotelu i z plazy to moge wyslac na maila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajk Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 16:20 Mógłbym prosić więcej zdjęć,będę wdzięczny :-) Mój E-mail to pajk1971@o2.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 25.06.14, 21:22 bardzo prosze o zdjecia brolka@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.interkonekt.pl 26.06.14, 17:22 Witam wszystkich-czy ktoś może leci od 4 lipca??? My lecimy z Katowic 2 + 2 dzieciaków.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
forzanapoli Re: Zakynthos-hotel Zante Village 21.06.15, 12:04 wróciłem z tego hotelu 3 dni temu jeśli ktoś ma jakieś pytania to odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.06.15, 16:52 czy faktycznie jest problem z wypłatami gotowki z bankomatow ? Odpowiedz Link Zgłoś
forzanapoli Re: Zakynthos-hotel Zante Village 23.06.15, 21:44 nie wiem, nie korzystałem z bankomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapid Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.15, 13:40 Witam! Wybieram się tam z żoną i 6 letnią córką , mógłbyś powiedzieć czy miejsce jest godne polecenia , jak jedzenie ,dostęp do plaży bo czytałem że jest kawałek do niej? Czy są animacje dla dzieci? Czy basen ok? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szaman64 Re: Zakynthos-hotel Zante Village 06.08.15, 23:15 Mnie bardziej interesuje, czy można zabrać wodę do pokoju. A jeśli nie, to ile tam kosztuje woda w sklepie??? Odpowiedz Link Zgłoś
isiatek Pytanie o hotel Zante Village 16.08.15, 23:08 Dzień dobry, mam pytanie, gdzie odbywają się wieczorne animacji i do której trwają? Czy przy basenie? Czy jadąc z dziećmi warto brać pod uwagę pokoje właśnie przy basenie, czy gdzieś indziej? Czy pokoje są wyposażone w suszarki na pranie? Czy na terenie hotelu jest jakiś plac zabaw dla dzieci? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zakynthos-hotel Zante Village IP: *.atman.pl 03.09.15, 17:26 Witam, Być może będziemy też na Zakynthos w połowie września, w Zante Hotel, i też chętnie dołączyłybyśmy się do wypożyczenia auta by pozwiedzać wyspę. Pozdrowienia, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś