iwa334 17.06.13, 22:49 Czy ktos był w tym roku w tym hotelu z exim tour. proszę o aktualne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolahanulek Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 08:56 Witam, Ja lecę do tego hotelu 5.07 więc jak wrócę napiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 13:55 To ja opowiem wcześniej bo lecimy 25.06 :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolahanulek Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 14:47 O szkoda że nie przeczytam przed wylotem, bo się pewnie miniemy. Mam nadzieję ze będzie jednak fajnie, ja już się doczekać nie mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marggi Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 12:41 szkoda ,że nikt nie pisze nic o tym hotelu:( ja lecę też 5.07.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny 01.07.13, 19:35 Jestem właśnie w lobby tego hotelu, tu korzystam z internetu żeby wysłac wiadomości do Polski bo rozmowy telefoniczne i sms na Cyprze Północnym są masakrycznie drogie. Hotel 4* bungalowy 3*, klimatyzacja działa. Z jedzeniem jest różnie ostatnio się polepszyło ale na początku jak się przyszło trochę później na posiłek to nie było za bardzo co zjeść. W opcji HB obiadokolacja to jest kolacja od 19, a śniadanie od 7,30 do 10. UWAGA na citron travel, wylądowało u nas z 20 ludzi którzy mieli zamówione inne hotele i podobno reszta samolotu też tak miała. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, postaram się odpowiedzieć jutro ok 20. Na terenie hotelu się nie nudzi bo jest kilka opcji do wyboru 2 baseny, pomost nad morzem i Aquapark, brakuje tylko plaży ale w tym regionie większość hoteli podobno tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.kabelnet.hu 24.07.13, 17:24 Bardzo proszę osoby, które już wrocily o jakies aktualne informacje. Pobyt mam zaplanowany na przełomie sierpień/wrzesień w bungalowie (nie wiem w jakim, podobniez zależy od recepcji na miejscu) a slyszalam sprzeczne opinie :(czy należy się jakos szczególnie przygotować? Czy warto brac jakies wycieczki fakultatywne? Bylabym bardzo wdzieczna za jakies swieze informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekkk1 Re: Club Lapethos Cypr Północny 06.12.14, 09:34 Witam. Czy ktoś był w tym hotelu w 2014 roku? Właśnie zastanawiamy się nad wykupieniem ta wakacji. Czy ktoś może podzielićsie opiniana temat tego hotelu? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerfestival Re: Club Lapethos Cypr Północny 10.12.14, 09:34 z opinii na holidaycheck wynika, że słabo (68% rekomendacji): www.holidaycheck.pl/hr/7ab3ad83-0f5d-3f99-b654-e0fd172f94cf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: 78.8.136.* 11.08.13, 15:11 Czy jest blisko sklep, jakie są ceny w okolicy( woda, piwo, spożywka). Jak jest z dojazdem do innych miast. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 20:29 sklepy 20m od wejścia na obiekt i 150m. Ceny zależą od tego jak wygląda klient( ruchome), w drugim tygodniu jak już nas kojarzyli sprzedawcy było taniej. Woda mineralna 1,5l/1 lir tur( ok.2zł), piwo w puszce 2,75 lira.Jeśli chodzi o bungalowy to lepsze moim zdaniem są te przy wjeździe do hotelu bo od strony tarasu mają bezpośrednie wejście do basenu, te za hotelem maja dalej do głównego basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.ksi-system.net 04.09.13, 23:01 cześć ja lecę w piątek 06.09.2013 z Katowic, biuro exim tours ktoś leci ze mną? :), może macie jeszcze jakieś cenne uwagi przed wylotem? Odpowiedz Link Zgłoś