Dodaj do ulubionych

Club Lapethos Cypr Północny

17.06.13, 22:49
Czy ktos był w tym roku w tym hotelu z exim tour. proszę o aktualne informacje.
Obserwuj wątek
    • karolahanulek Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 08:56
      Witam,
      Ja lecę do tego hotelu 5.07 więc jak wrócę napiszę jak było.
      • iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 13:55
        To ja opowiem wcześniej bo lecimy 25.06 :)
        • karolahanulek Re: Club Lapethos Cypr Północny 18.06.13, 14:47
          O szkoda że nie przeczytam przed wylotem, bo się pewnie miniemy.
          Mam nadzieję ze będzie jednak fajnie, ja już się doczekać nie mogę:)
    • Gość: marggi Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 12:41
      szkoda ,że nikt nie pisze nic o tym hotelu:( ja lecę też 5.07....
      • iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny 01.07.13, 19:35
        Jestem właśnie w lobby tego hotelu, tu korzystam z internetu żeby wysłac wiadomości do Polski bo rozmowy telefoniczne i sms na Cyprze Północnym są masakrycznie drogie. Hotel 4* bungalowy 3*, klimatyzacja działa. Z jedzeniem jest różnie ostatnio się polepszyło ale na początku jak się przyszło trochę później na posiłek to nie było za bardzo co zjeść. W opcji HB obiadokolacja to jest kolacja od 19, a śniadanie od 7,30 do 10. UWAGA na citron travel, wylądowało u nas z 20 ludzi którzy mieli zamówione inne hotele i podobno reszta samolotu też tak miała. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, postaram się odpowiedzieć jutro ok 20. Na terenie hotelu się nie nudzi bo jest kilka opcji do wyboru 2 baseny, pomost nad morzem i Aquapark, brakuje tylko plaży ale w tym regionie większość hoteli podobno tak ma.
        • Gość: Martyna Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.kabelnet.hu 24.07.13, 17:24
          Bardzo proszę osoby, które już wrocily o jakies aktualne informacje. Pobyt mam zaplanowany na przełomie sierpień/wrzesień w bungalowie (nie wiem w jakim, podobniez zależy od recepcji na miejscu) a slyszalam sprzeczne opinie :(czy należy się jakos szczególnie przygotować? Czy warto brac jakies wycieczki fakultatywne? Bylabym bardzo wdzieczna za jakies swieze informacje :)
          • madziorekkk1 Re: Club Lapethos Cypr Północny 06.12.14, 09:34
            Witam. Czy ktoś był w tym hotelu w 2014 roku? Właśnie zastanawiamy się nad wykupieniem ta wakacji. Czy ktoś może podzielićsie opiniana temat tego hotelu? Z góry dziękuję :)
            • summerfestival Re: Club Lapethos Cypr Północny 10.12.14, 09:34
              z opinii na holidaycheck wynika, że słabo (68% rekomendacji): www.holidaycheck.pl/hr/7ab3ad83-0f5d-3f99-b654-e0fd172f94cf
        • Gość: Ga Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: 78.8.136.* 11.08.13, 15:11
          Czy jest blisko sklep, jakie są ceny w okolicy( woda, piwo, spożywka). Jak jest z dojazdem do innych miast. Dzięki.
          • Gość: iwa334 Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 20:29
            sklepy 20m od wejścia na obiekt i 150m. Ceny zależą od tego jak wygląda klient( ruchome), w drugim tygodniu jak już nas kojarzyli sprzedawcy było taniej. Woda mineralna 1,5l/1 lir tur( ok.2zł), piwo w puszce 2,75 lira.Jeśli chodzi o bungalowy to lepsze moim zdaniem są te przy wjeździe do hotelu bo od strony tarasu mają bezpośrednie wejście do basenu, te za hotelem maja dalej do głównego basenu.
            • Gość: mania Re: Club Lapethos Cypr Północny IP: *.ksi-system.net 04.09.13, 23:01
              cześć
              ja lecę w piątek 06.09.2013 z Katowic, biuro exim tours ktoś leci ze mną? :), może macie jeszcze jakieś cenne uwagi przed wylotem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka