Dodaj do ulubionych

Ogórd botaniczny koło Chanii

25.06.13, 09:12
Czy ktoś był w ogrodzie botanicznym koło Chanii?
Bardzo lubię tego typu atrakcje, ale poza samą informacją, że taki ogród jest nie mogę nic znaleźć.
Warto się wybrać?
Jaka jest cena biletów?
Ile mniej więcej czasu trzeba na oglądanie przeznaczyć?
No i gdzie to dokładnie jest,czy dojeżdża tam jakiś autobus o sensownych porach?
Obserwuj wątek
    • my-mami Re: Ogórd botaniczny koło Chanii 25.06.13, 15:34
      nie byłam, ale będę niebawem:

www.botanical-park.com/
      pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g189415-d2017699-Reviews-Botanical_Park_Of_Crete-Chania_Town_Chania_Prefecture_Crete.html
      pzdr,
      • belfer33 Re: Ogórd botaniczny koło Chanii 26.06.13, 11:41
        Trafiłam na stronę ogrodu.
        Ale przyznam, ze zdjęcia nie są jakieś powalające. Jeśli sami nie pokazują jakiś cudów natury to w rzeczywistości może to być ot taki przyjemny park. Bo oakurat np. nic ciekawego nie kwitnie.
        Dlatego pytam.
        Czy warto się tam fatygować czy lepiej zostać dłużej w Chanii?
        Może odezwie się ktoś kto tam osobiście był :)
        • Gość: gość Re: Ogórd botaniczny koło Chanii IP: *.jjs.pl 26.06.13, 14:49
          No to dla tego dostałeś jeszcze link na stronę tripadvisora, gdzie ci co byli zamieścili i swoje opinie i swoje zdjęcia. Zajrzyj przeczytaj, obejrzyj. Ogród został tu oceniony jako 2 z największych atrakcji Chani z pośród 9. Z 93 recenzji tego miejsca 62 osoby oceniły je najwyżej czyli jako doskonałą, 29 jako bardzo dobrą, a 3 jako średnią. Jak lubisz takie atrakcję to się nie zastanów.
          pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g189415-d2017699-Reviews-Botanical_Park_Of_Crete-Chania_Town_Chania_Prefecture_Crete.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka