Dodaj do ulubionych

Na która wyspe jechac - polećcie .

26.06.13, 00:08
Chce jechac na którąś z wysp greckich na tydzień na urlop - w Grecji kontynentalnej juz byłem . Doradźcie proszę , która wybrać - oferty sa Rodos Kos Kreta w lastach . Prosze o podpowiedź . Tydzień to oczywiscie krótki czas ale chciałbym zaliczyć jakis fakultet w ciekawe miejsce i oczywiście troche poopalać się .
Obserwuj wątek
    • Gość: zonik Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.centertel.pl 26.06.13, 00:25
      Z czystym sumieniem polecam Zakynthos. A jesli Kreta to jej zachodnia czesc.
      • deoand Re: Na która wyspe jechac - polećcie . 26.06.13, 00:37
        dzięki .
        • grekan Re: Na która wyspe jechac - polećcie . 26.06.13, 02:21
          Polecenie jednej z wysp to subiektywna sugestia, ktora zupelnie inaczej bedzie postrzegana przez inna osobe. Bylem na kilkunastu greckich wyspach i kazda jest piekna w swoim rodzaju. polecam zaczac od dowolnej a potem systematycznie kolejne; ja tak zaczalem przed 20 laty i nie zaluje bo jeszcze sporo ich zostalo do zobaczenia.Jesli masz tylko tydzien , to polecam piekna , mala Kos.
          • Gość: Aga Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.akson.waw.supermedia.pl 26.06.13, 16:43
            Na tydzień NIE polecam Rodos bo to stanowczo za krótko. Polecam Korfu. Można spokojnie zwiedzić całą wyspę, są i piękne widoki, i miejsca do opalania, stolica jest przeurocza.
            • Gość: Lenzi Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 17:24
              Polecam ZAKYNTOS - bylam 2 razy . Malenka wyspa, fajne hotele, wystarczy wynajac samochod na 2-3 dni i wszystko objechac .Woda w morzu ma niesamowite kolory od zieleni do atramentu....CUDO. Zobacz tylko jak wyglada Zatoka Wraku a zrozumiesz o czym mowie.../wpisz w google i juz tam jestes/ Milego wypoczynku !!!!
              • deoand Re: Na która wyspe jechac - polećcie . 26.06.13, 17:50
                Dziękuję wszystkim - wpisałem w Google - piekna zatoka . Jak będzie last to sie zdecyduje chyba na Zakyntos
            • Gość: maria Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.centertel.pl 02.07.13, 10:33
              Rodos piękna wyspa, jest do czego wracać, ja już złapałam bakcyla i planuje załapać się na jakieś lasty w sierpniu w Grecosie.
    • Gość: Gocha Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 19:33
      Polecam Krete i okolice Chani, szczególnie plażę Balos (tylko staraj się odnaleźć maleńki statek wycieczkowy, który tam dopływa, bo istnieje jeszcze taki ogromny, komercyjny, a wtedy wyspa-plaża traci urok, co najciekawsze te dwa statki mijają się, więc gdy popłyniesz tym małym będzie naprawde klimatycznie) poza tym Elafonisi - woda zielono-błękitno turkusowa:)) ech.... i Gramovousa.....i koniecznie wycieczka pożyczonym samochodem, można wtedy naprawde sporo zwiedzić i to miejsc takich typowo kreteńskich, gdzie turystów naprawde jest niewielu.....cudowne wpomnienia...
      • Gość: Marek Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 18:22
        Cięzki wybór - mam ten sam problem..:)
    • Gość: taba Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.ip.media3.com.pl 28.06.13, 22:23
      Na tydzień polecam Zakynthos, wyspa niewielka, można całą objechać bez problemu. Widoki wspaniałe, fajne plaże... Kocham zachodnią Kretę, jest piękna, ale tydzień to bardzo mało, - ew. BAlos, Elafonisi, ale jest też co zwiedzać, więc byłby pewien niedosyt. Na kilkudniowe poleniuchowanie i plażowanie w pięknych miejscach jednak polecam Zante:)
      • Gość: jola Re: Na która wyspe jechac - polećcie . IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 22:51
        a Kos?
      • deoand Re: Na która wyspe jechac - polećcie . 28.06.13, 23:06
        dziękuje Wam serdecznie - jutro ide do posrednika i życie zweryfikuje koncepcje - w każdym razie wiem juz o co pytac ale co beda mieli na lasta to sie okaze . Jeszcze raz dzięki
    • mariaign5 Re: Cypr 10.07.13, 16:24
      CYPR-APARTAMENT DO WYNAJECIA-od2-4osob 14dni1100zl

w opisie

Super Niska Cena !!!

WITAM

Mam do zaoferowania panstwu apartament z wyposazeniem dla 2 -4 osob.

W pieknej malowniczej miejscowosci PAFOS -TOMS OF THE KINGS

Znajduje sie w odleglosci 10 minut pieszo od plazy i 15 minut do centrum Pafos autobusem

Cena za dobe za caly apartament 79 zl ,14 dni -277 euro

Od lipca do pazdziernika

Wiecej informacji pod tel: 003 579 7612368

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka