Dodaj do ulubionych

POZIOM WYPOWIEDZI!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:54
Ludzie opamiętajcie się, to forum służy przekazywaniu sobie wiedzy i
doświadczeń na temat hoteli miejsc wakacji. Jeżeli ktoś opisuje swoje
przeżycia to nieznaczy to ze niezainteresowani muszą czytać i komentować
zniżając się do chamskiego poziomu.niech zostanie to tylko dla tych którzy
chcą wyciągnąć z jakieś wnioski z wypowiedzi innych a jeżeli nie macie nic do
powiedzenia albo używacie sobie na tym forum bo akurat humorek nie diopisuje
to lepiej darujcie. Ile razy czytam że wstyd za Polaków bo......ale
popatrzcie jaki niektórzy reprezentują poizom wypowiedzi zamiast napisać że
masją na jakiś temat inne zdanie wolą kogoś zwyzywać. STRASZNE
Obserwuj wątek
    • skb123 Re: POZIOM WYPOWIEDZI!!!! 12.08.04, 11:00
      w pelni sie zgadzam
    • Gość: mario29 gdzie regulamin forum i przepisy prawa ? IP: *.bphpbk.pl 12.08.04, 11:15
      Ja powiem nawet wiecej - dziwi mnie troszke postawa moderatora. Z jednej strony
      podjal (slusznie) akcje kasowania obrazliwych postow, ktore nic nie wnosily a
      obrażaly rozmowce (brawo !!!)

Z drugiej strony - to nic nie pomoglo, nie nauczylo. W takim przypadku moim
      naturalnym odruchem jest danie ostrzezenia piszacemu takie posty o mozliwosci
      zablokowania jego dostepu do tego forum (czasowego). A potem , jak nie pomoze
      to wykorzystanie tej mozliwosci (dzien? dwa ? trzy? max)

Gale - wypowiedz sie prosze ....
      • Gość: lulu Re: gdzie regulamin forum i przepisy prawa ? IP: *.pl 12.08.04, 11:30
        skb123
        • Gość: japonka Re: gdzie regulamin forum i przepisy prawa ? IP: *.chello.pl 13.08.04, 12:15
          jesli jeszcze nie ogladalas zdjec z Nesta to zapraszam :)
          republika.pl/japonka1981/nest/index.htm
          Mysle ze Nest jest dobrym wyborem - czysto i bezkonfliktowy wlasciciel. Do
          zobaczenia na miejscu!! :)
      • gale Re: gdzie regulamin forum i przepisy prawa ? 12.08.04, 15:02
        Przede wszystkim jako moderator, zwany tez pogardliwie aesem, musze zachowywac
        duza powsciagliwosc w "krawiectwie". Nie mam mozliwosci banowania. I mam
        nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby. Staram sie natomiast reagowac na
        przypadki nieregulaminowego/wyraznie chamskiego zachowania.

Milego,
    • Gość: Kawior Re: POZIOM WYPOWIEDZI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:45
      "to forum służy przekazywaniu sobie wiedzy" -tak,tylko jaka wiedze przekazuje
      skb123 w swoim dlugim poscie przeciw Triadzie ? Moim skromnym zdaniem zadna:-)
      "popatrzcie jaki niektórzy reprezentują poizom wypowiedzi" - tez jestem
      oburzony postawa niektorych,np tajemniczego GGG :-)))))))))))) i samego skb123
      of course.ja mysle,ze jak ktos im czasem utrze nosa nawet ciut ostrzejszym
      postem (jak np,ja) to korona im z glowy nie spadnie,a moze przemysla swoje
      wypowiedzi ...
      "na jakiś temat inne zdanie wolą kogoś zwyzywać. STRASZNE" - zgadzam sie z ta
      teza,ja np wysluchalem,wiele rzcezy tylko dlatego,ze nie lubie wiecznych MARUD
      I LUDZI,KTORZY NARZEKAJA DLA ZASADY........!!!!
    • Gość: Iza Re: POZIOM WYPOWIEDZI!!!! IP: 217.153.176.* 12.08.04, 15:42
      Myślę, że najrozsądniejsze jest nie wchodzenie w polemikę z osobami, które
      zachowują się, hmmmmm nazwijmy to, nieładnie. Po prostu należy pomijać ich
      wypowiedzi milczeniem i nie reagować, bo reakcja takich ludzi "nakręca". Ci co
      chcą pogadać i tak pogadają. Tylko faktycznie, ci "zaśmiecacze" strasznie
      obciążają posty.
    • Gość: oracz Re: POZIOM WYPOWIEDZI!!!! IP: *.tele2.pl 13.08.04, 13:03
      Tak tak. Proponuję jeszcze wprowadzić piętnowanie rozpalonym żelazem. Albo
      wogóle zamknąc to forum. Niestety problem wymaga użycia młotka do postukania
      się w głowę. Cot jest ? Cenzura ? Ludziska przecież na tym polega internet.
      Wypowiada się idiota ? No to go trzeba nazwać idiotą. Ale ma prawo pisać. Może
      wyjdzie z idiotyzmu. Albo i nie, i trudno. Pisze facet o swoich doświadczeniach
      ze złodziejskim biurem. Prawda ? Nie wiem. Ale dobrze robi. Nie ma wogóle
      złodziejskich biur ? Przecież on nas przestrzega daje nam informację,
      wyczerpującą, którą można zweryfkować. Nie rozumiem o co wam włącznie z
      moderatorem chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka