Dodaj do ulubionych

Kos - Lambi - Aeolos Beach

IP: 89.174.56.* 29.01.14, 11:27
Na razie stanęło na tym hotelu - sam początek sierpnia.
Zaczełam czytać o Lambi i martwią mnie ostrzeżenia przed silnym wiatrem...Jedziemy z 3 latką. Czy ktoś mógłby napisać mi coś o plaży w Lambi, wiatrach, temperaturze wody czy warunkach na plaży?
A moze ktoś zna ten hotel?Bardzo mało opinii jest w necie.
Obserwuj wątek
    • w_isienka Re: Kos - Lambi - Aeolos Beach 29.01.14, 17:06
      Plaża w Lambi jest fatalna. Lambi i Psalidi to najgorsze plaże na całej wyspie...
      www.holidaycheck.pl/hm/ed599dd5-2081-345a-9279-672240779d70/-/m/picture/mediaId/c4aa4044-ef31-39ef-a30d-11e62b68d8db?mediaCategorySubId=47&mediaOrder=4
      kupcie buty do wody...
      Co do wiatrów to nie sądzę by w sierpniu były problemem, raczej wręcz przeciwnie...
      Jedno co dobre to bliskość Therma Beach :)
      • Gość: baja Re: Kos - Lambi - Aeolos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 20:43
        Plażę przy Aeolos Bech znam tylko z wycieczek rowerowych i spacerów wzdłuż morza, mieszkaliśmy w hotelu Apollon. Faktycznie ta plaża, a właściwie wąski pas piasku z kamieniami , jest brzydka . W wodzie duże kamienie. Goście hotelowi opalają się na leżakach rozłożonych na łączce. Ale w okolicy są ładne, piaszczyste fragmenty plaży min przy hotelu Blue Lagoon Resort i Diamond Deluxe. Wiatr najbardziej odczuwalny jest na cyplu , na pozostałych plażach jest spokojniej.
        • Gość: MK Re: Kos - Lambi - Aeolos Beach IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.03.17, 09:51
          Proszę o informację jaki jest hotel Apollon. Jak sytuacja basenowa czy nie ma od świtu okupowania leżaków i czy ilość leżaków jest wystarczająca?
          Dzieki za pomoc
          Pozdrawiam
          MK
        • aneka300 Re: Kos - Lambi - Aeolos Beach 07.03.17, 12:04
          Przy blue lagoon resort jest kiepska plaza.waska wcale nie piaszczysta zupelnie i z glebokim kamienistym wejsciem do morza. Marmari , masticharima wspaniale plaze dla dziecka nie trzeba brac lezakow, jak sie zrobi za goraco na tych plazach sa tez drzewa. Zobacz na mapy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka