Dodaj do ulubionych

Wrocilam z Limassol, Cypr Triada hotel Roussos

IP: 57.66.48.* 17.08.04, 10:08
Hotel OK, czysty, bezpiecznie, obsluga rosyjska, dobre, obfite posilki -
szwedzki stol. Plaza wulkaniczna, waska. Miejscowosc nie w moim guscie - dla
turystow puby, 4-5 dyskotek - dla pan wejscie za darmo (z tego jedna w miare -
w Irish pubie - zaczyna sie o 2 w nocy - troche dziwnie - ale tak jest)
raczej organizowane pod Anglikow, nie ma prawie nic do zwiedzania, raczej
baza wypadowa dla wycieczek - do polecanie gory Troodos, polwysep Akamas,
Paphos. Bardzo drogo 1 funt cypryjski to ok. 8 zl. Warto skorzystac z ofert
wycieczek anglojęzycznych bo sa tansze a takie same (polska wycieczka 18
funtow - angielska 11 funtow), warto pojechac na safarii. Miejscowi niezby
przyjazni, moze dlatego ze sa zrazeni do Rosjan, ktorych jest masa i ktorzy
zachowuja sie halasliwie. Generalnie jestem zadowolona.
Obserwuj wątek
    • Gość: merci1811 Re: Wrocilam z Limassol, Cypr Triada hotel Rousso IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 18.08.04, 12:18
      tez wrocilam 17.08 z roussos. Tyle ze odnioslam inne wrazenie jezeli chodzi o
      traktowanie nas przez cypryjczykow. Nas super traktowali, byli bardzo pomocni,
      zagadywali itp. Jestem tez bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Pewnie sie
      znamy z widzenia:) Lecialas w Wa-wy czy krakowa?
      • Gość: sylwia Re: Wrocilam z Limassol, Cypr Triada hotel Rousso IP: *.spray.net.pl 21.08.04, 22:53
        Mam pytanie . Czy hotel Roussos nadaje się na pobyt z rocznym dzieckiem.Czy
        plaża jest kamienista.Jak daleko jest do ładnych plaż i jakie one są.Szukamy
        lokalizacji i hotelu na pażdziernik może coś doradzicie, z góry dziękuję.
        • Gość: nana Re: Wrocilam z Limassol, Cypr Triada hotel Rousso IP: 57.66.48.* 23.08.04, 13:52
          plaza jest czarna ale nie kamienista. Do ładnych - w sensie jasnych plaż jest
          daleko - bo są w innej miejscowości np. Aya Napie. Hotel jest w porządku.
          Pozdrawiam
    • Gość: merci1811 Re: Wrocilam z Limassol, Cypr Triada hotel Rousso IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 02.09.04, 13:01
      Moze znamy sie z widzenia. Tez bylam z tym samym hotelu, w tym samym terminie.
      jestem ciekawa kim jestes:) Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka