Dodaj do ulubionych

Hotel Louis Creta Princess - opinie

03.05.14, 09:56
Witam ;) w sierpniu wybieram sie do tego hotelu i zastanawiam sie, czy ktos juz tam byl i moglby napisac jakas opinie? A moze macie jakies porady?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.14, 10:27
      Bardzo dużo napisano o tym hotelu.Skorzystaj z wyszukiwarki.
      • nikki_me Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.05.14, 10:37
    • simari1980 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.05.14, 21:11
      Będę tam od 16 do 23 maja. Jak wrócę, dam znać. Generalnie na trip advisor ma bardzo fajne opinie.
      • nikki_me Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 05.05.14, 08:27
        Ooo, dzięki wielkie! Czekam i oczywiście życzę miłego wyjazdu ;)
        • Gość: erni Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.14, 14:04
          My z rodziną lecimy 22.06.14 z Wrocławia.
    • szkkar Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 16.05.14, 07:43
      My jedziemy 1.06. na dwa tygodnie z dwójką dzieci. Po powrocie obiecuję relację :)
      • adrianch1 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 16.05.14, 09:29
        Hotel świetny, obsługa rewelacyjna, jedzenie pyszne. Myślałem w tym roku o powrocie do tego hotelu ale z reguły nie wracam drugi raz do tego samego hotelu więc padło na Mitsis Serita Beach :) jestem przekonany że w Louisie będziecie mieli udane wakacje.
        • szkkar Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 16.05.14, 10:31
          Udało Wam się może coś zwiedzić poza hotelem ? Chcielibyśmy zobaczyć inne plaże i dlatego wynajmiemy samochód, pewnie na kilka dni..
          • adrianch1 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 16.05.14, 14:49
            Oczywiście ale kupowaliśmy wycieczki u rezydenta Itaki. Byliśmy w Knossos, Balos i Gramvousa oraz Chania i wąwóz Theriso. W tym roku jednak wynajmujemy autko na 7 dni i zwiedzamy na własną rękę. W 2012 roku byliśmy na Rodos i objechaliśmy całą wyspę samochodem.
            • szkkar Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 21.05.14, 10:23
              To faktycznie sporo :) Z dzieciakami planujemy wybrać się na plaże poza hotelem, te co oglądaliśmy na zdjęciach są niesamowite..
    • Gość: fangreek Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.satfilm.net.pl 22.05.14, 09:38
      Bylismy w tym molochu w 2013. Najlepsze pokoje w budynkach przy basenie, fajne baseny, zjeżdźalnie to absolutny numer 1 tego hotelu, reszta klapa. Plaża kamienie, mega szmule.... z dziećmi nie da rady. Jedzenie wg. nas słabe... pewnie z uwagi na ilości ludzi oblędne, grill przy basenie porażka. Pizza super bliżej plazy, aha i bezwględny Hit czyli restauracja MURA w cenie all, z wczesniejszymi rezerwacjami...mega jedzenie Chinskie, tajskie itd.Jakośc BDB +, natomiast jakosc jedzenia na stołówce średnia minus. Jesli dostaniecie pokoj w budynku glównym polecam zamiane na bungalow, wygodniej sie spędza czas.Aha napoje paskudne...chyba tylko biały lemon był do picia Ok reszta chemia razy dwa. Owoce OK. generalnie ocena od 1-6 daje 4. Darmowy internet od hotelu w prawo pierwszy bar przy plazy...Wifi.
      • simari1980 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 02.06.14, 22:30
        Wróciłam tydzień temu. Zgodzę się z poprzednikiem. Hotel super, restauracja Mura również, baseny rewelacyjne, restauracjyjne jedzenie takie sobie ( duży wybór, ale czegoś mi brakowało...) drinki beznadziejne, napoje również, jedyne co piłam to woda i sok pomidorowy, który uwielbiam, mąż na piwo nie narzekał ;). Hotel po środku niczego. Najbliższa "miejscowość" Platanias. Plus to darmowy autobus to Chanii ale podobno w sezonie są kolejki. Kreta przepiękna, polecam wszystkim. Ja sama jednak chyba preferuje hotele innego typu ale ze wzgledu na dzieci zdecydowaliśmy się na ten i to był strzał w dziesiatkę.
        • nikki_me Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 03.06.14, 07:03
          A co z animacjami?
          • simari1980 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 03.06.14, 16:11
            Mini disco bardzo fajne, trwało 1 godzinę i dzieci super się bawiły ( ale bywalismy na ciekawszych) , mini club otwarty w ciągu dnia był fajny ale nie korzystalismy. Dla dorosłych codziennie było cos innego, czasem ciekawe czasem żenujące ( w moim mniemaniu). Bar otwarty do północy i o tej też zwykle kończyły sie imbrezy w hotelowym klubie.
            • karola40 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.06.14, 11:27
              A jakie jest Twoje zdanie na temat pokoi? Czy rzeczywiście są takie małe? My jedziemy 2+2 (starsze dzieci) więc trochę się boję, że będzie za ciasno... Czy prosić o zakwaterowanie w pokoju w budynku głównym czy w bungalowie?
              Czy przy hotelu jest gdzieś miejsce aby zaparkować samochód z wypożyczalni?
              • Gość: greekfan Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.satfilm.net.pl 04.06.14, 11:36
                Pokoje sa małe, ale dacie rade, tam tylko z reguly sie sypia. Polecam pokoje przy basenie , nie w budynku glownym.parking przed hotelem, wypozyczalnia aut naprzeciw hotelu, i w lewo od hotelu przy drodze glownej, ceny nizsze niz w hotelu, sklep spozywczy rowniez naprzexiw hotelu i przystqnek do Chanii w tym sqmym miejscu.
                pzdr,
              • simari1980 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.06.14, 12:51
                My mieszkalismy w Bungalowach. Tak, są małe ale my tam tylko spaliśmy, więc się tym nie przejmujcie. Wieczorem niestety ma się mało prywatności ale wielkość pokoju tego nie zmieni, tylko dodatkowy pokój, których ten hotel nie oferuje w opcji rodzinnej. Z głównego hotelu macie już dalej na baseny, z bungalowów wszystko jest natomiast pod ręką. My mieliśmy auto z wypożyczalni i parkowaliśmy je za darmo na tamtejszym parkinku, były nawet zacienione miejsca :)
                • Gość: me_nikki Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.lan.gosk.pl 04.06.14, 14:37
                  a dzieci w jakim wieku i kiedy jedziecie?:)
                  • karola40 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.06.14, 15:02
                    Dziękuję za informacje.
                    Lecimy 23.07 na dwa tygodnie. Dzieci są w wieku 12 i 13 lat.
                    • Gość: wiki Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.promax.media.pl 04.06.14, 15:42
                      Witam serdecznie!
                      Mam pytanko w jakich godzinach jezdzil ten darmowy bus z hotelu do Chani ? My lecimy 25.06 z dwójka dzieci (17 i 13 lat) na dwa tygodnie:)
                      Pozdrawiam
                      • Gość: erni Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 21:28
                        Dołącze się do dyskusji. My lecimy 22.06. z Wrocławia z dwójką chłopców 14 i 16 lat.
                        • Gość: Erni Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 21:29

Przepraszam 14 i 17 lat.
                      • simari1980 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 04.06.14, 23:34
                        Pewna nie jestem, bo już mi wyleciło z głowy ale Hotel-Chania: 08:00, 11:30, 15:45, Chania-Hotel 12:30, 14:30, 17:45
                        Rozmawialismy z kierowcą autokaru i powiedział, że w sezonie ustawiają się kolejki do zapisów na autokar, więc miejcie to na uwadze. Przy okazji, gościu sprzedaje całkiem smaczną oliwe z oliwek po dobrej cenie ( oczywiście nieoficjalnie) :) Znawcami nie jesteśmy ale lepsza jest niż ta kupowana w polskich supermarketach ( łagodniejsza).
      • Gość: Franek Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.14, 18:46
        No to wyrazy wspolczucia zes tak h...jowo wybral hotel. Ja jak wybieram to troche mysle co biore a nie jęcze . Ci za Czesiek :)
    • Gość: Sid1 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.14, 09:35
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,135709578,145768604,Re_Hot_Louis_Creta_Princess_ktos_juz_wrocil.html
      • Gość: me_nikki Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.lan.gosk.pl 09.06.14, 16:17
        A goście w jakim wieku?:)
    • Gość: ryba Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.promax.media.pl 16.06.14, 19:32
      Witam wszystkich ! Wybieram się do tego hotelu juz za dwa tygodnie :) ,może ktoś wrócił i podzielił by się swoimi wrażeniami z pobytu w tym hotelu i ogólnie na krecie;)?Z góry dziękuję:)
      Pozdrawiam !
      Wszystkim życzę udanych i milych wakacji
      • honorata_20 Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 21.06.14, 21:49
        Witam mam takie pytanie dotyczace tego hotelu jedziemy we wrześniu tam z nasza córka która bedzie miala roczek. Jako że to nasze pierwsze wakacje z dzieckiem prosze o pomoc. Chodzi mi o to czy sa w hoteli ogólnodostępne mikrofalówki, sterylizatory, dania dla tak malych dzieci. Czy braliscie pieluchy na caly pobyt czy poprostu kupic na miejscu, jak daleko jsst sklep z pieluszkami i sloiczkami dla dzieci. i najgorsze pytanie co pakowaliscie oprocz oczywistych rzeczy jak ubranka jedzonko, przekąski itp. Chodzi mi bardziej o to co okazało się bardzo przydatne. Prosze o odpowiedz najlepiej osob ktore juz byly w tym roku bo będą wiedzialy na świeżo;)) Dziękuję
        • Gość: erni Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.14, 11:00

Wczoraj wróciliśmy z tego hotelu. Są mikrofalówki i foteliki do jedzenia dla małych dzieci.
          • Gość: fagot Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.satfilm.net.pl 03.07.14, 14:22
            Jedzenie poprawili oprócz pizzy? czy nadal bezsmakowe i grill nie do zjedzenia?
            • hallogenes Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 27.03.15, 07:33
              Też jestem Ciekawy ostatniej opinii gdyż wybieramy się tam w tym roku. Czy coś można zwiedzić w okolicy? Czy tylko bus do CHani lub wynajem auta. Jaki koszt wynajmu samochodu w wypożyczalni koło hotelu?
              • Gość: piotrek Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.197.121.176.threembb.co.uk 16.06.15, 13:46
                Witam my tez z familja jedziemy poczatkiem sierpnia do tego hotelu.naprzeciwko hotelu jest wypozyczalnia samochodow koszt na funty 30 za dobe tak sa autobusy 3 razy dziennie do chanii i oprucz hotelu mozna sobie jakies wypady zrobic.czytalem ze plaza balos jest kozak i tamta druga na e :) ale nie pamietam jakies tam aqua parki itp .lecimy z uk
    • Gość: Gosia Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.15, 19:02
      Ja już odliczam dni do wyjazdu do tego hotelu :)
      • Gość: Jacek Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie IP: *.zambrow.net.pl 17.06.15, 21:53
        Brałem ten hotel pod uwagę w tym roku. Wyszło na Grecję więc jak wrócisz zdaj relację.
        Szczególnie interesuje mnie plaża. Podobno jest kamienista, ale idąc dalej od hotelu już piaszczysta więc to żaden minus. Pomyślałem ze to ostatnia szansa na wczasy w Grecji bo po tym sezonie bankructwo tego kraju gwarantowane więc i z wczasami będzie różnie.
        Oglądając oferty ITAKI w zeszłym roku ceny były dosyć interesujące jeśli dobrze pamiętam za 2+1 około 8000 na 10 dni ale mogę się mylić.
        Miłego wczasowania

• zozolica Re: Hotel Louis Creta Princess - opinie 18.06.15, 10:19
          Wakacje w tym hotelu spędzałam z rodziną w zeszłym roku, jak dla nas hotel ok, choć posiada kilka minusów, jednak plusy przeważają. Plaża bardzo kamienista i często bardzo wysokie fale, strefa basenowa super dla całej rodzinki. Bar przy basenie świetny z super pizzą co drugi dzień, wyżywienie nie jest może luksusowe, ale też każdy znajdzie coś dla siebie, nam ogólnie rzecz biorąc nie smakowało i byliśmy trochę rozczarowani... no ale... każdy lubi, to co lubi. Animacje w ciągu dnia przyzwoite, wieczorne także, jednak życie nocne zamiera w hotelu bardzo wcześnie. Wieczorem w lobby barze popcorn dla dzieci, orzeszki do piwka i świeże warzywka na przekąskę :-) Zaraz przy hotelu jest przystanek autobusowy, z którego łatwo można dostać się do Chanii, na darmowy autobus hotelowy do Chanii należy zapisać się rano w recepcji. Życzę miłego wypoczynku i super zabawy. Ogólne wrażenie z pobytu pozytywne!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka