Gość: GOLV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:45 witam pytanie: czy na Krecie bez problemu wymienie zlotowki na EURO??? z gory dzieki za odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: WYMIANA WALUTY 23.08.04, 08:40 Gwarantuje, ze co najmniej 95 % Kretenczykow nie ma pojecia co to jest zlotowka. Twoj post wprawil mnie w doskonaly nastroj :) Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: WYMIANA WALUTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:13 złotówek nie wymienisz nawet w greckim banku narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golv Re: WYMIANA WALUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:29 teraz juz to wiem dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golv Re: WYMIANA WALUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:28 milo mi ze Cie rozbawilem :)) co moge jeszcze dla Ciebie zrobic :))) tak samo jak Kretenczycy nie wiedza co to jest zloty tak ja nie wiedzialem czy oni wiedza co to jest zlotowka :)))) dziekuje za info smiesznego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: WYMIANA WALUTY 24.08.04, 06:45 Golv, moja odpowiedz byla pelna sympatii :) Uwazam, ze jesli sie czegos nie wie to dobrze spytac, masz tu absolutna racje, calkowicie sie z Toba zgadzam :) Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabell Re: WYMIANA WALUTY IP: *.test.so / *.crowley.pl 23.08.04, 14:01 Trochę jeszcze poczekamy zanim taki post będzie miał sens...ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golv Re: WYMIANA WALUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:33 jestem taki jak czegos nie wiem to sie pytam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś