Dodaj do ulubionych

Fakultety z okolic Chani -proszę o radę

02.08.14, 18:38
Witam.Jadę w wrześniu do hotelu Panorama k/Chani.Podczas pobytu chciałbym jak najwięcej zobaczyć.Niestety wynajem samochodu nie wchodzi w rachubę /ze względów zdrowotnych/.W związku z tym jestem" skazany" na fakultety i ewentualnie na komunikację publiczną.Bardzo proszę o sugestie co warto zobaczyć.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • w_isienka Re: Fakultety z okolic Chani -proszę o radę 02.08.14, 22:12
      Knossos możecie sobie darować moim zdaniem.
      Za to wąwóz Samaria jest obowiązkowy - tylko weź dobre buty trekkingowe.
      Balos koniecznie!
      Rejs na Santorini też warto.
      • Gość: gość1 Re: Fakultety z okolic Chani -proszę o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 22:27
        Do Chanii możesz dojechać autobusem na własną rękę,polecam to piękne miejsce.
        Rejs na Gramvousę i lagunę Balos
        Plaża Elafonissi
        • Gość: 2kmar Re: Fakultety z okolic Chani -proszę o radę IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.14, 22:44
          Dzięki za szybką odpowiedż,Mam jeszcze pytanie dodatkowe-.Czy te dwie wycieczki są całodniowe , bo wydaje mi się ,że tak.Myślę jeszcze o Rethymnon.Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
          • gona31 Re: Fakultety z okolic Chani -proszę o radę 03.08.14, 08:54
            Zapoznaj się z ofertą miejscowego BP : www.kyriakakis.gr/
            A jeżeli chcesz na własną rękę pozwiedzać komunikacją to na stronie:bus-service-crete.com/timetable.php?lg=2
            masz rozkład jazdy gdzie jeżdżą miejscowe autobusy KTEL`a.A dojedziesz nimi m.inn do:
            Wąwozu Imbros,na plażę Elafonissi,Wąwozu Samaria,Ogrodu Botanicznego....
    • Gość: jur Re: Fakultety z okolic Chani -proszę o radę IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.14, 20:23
      Może ktoś był na "Bogactwach Krety" Proszę o wrażenia.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka