25.11.14, 08:42
Dzień dobry.
Za 5 dni wybieram sie na Cypr. Proszę o podpowiedź, jaką odzież zabrac: z przewagą krotkich rekawów, sandały czy raczej coś ciepłego? Wiem, ze temperatury beda oscylowac w granicach 20 stopni, ale w koncu to zima i nie wiem co wreszcie pakowac - proszę o pomoc osoby, które byly na Cyprze w zimowych miesiącach. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • babycool Re: CYPR 27.11.14, 19:58
      Witaj, mieszkam od kilku lat na Cyprze wiec posluze rada :) tubylcy to juz raczej bluzy i botki nosza, ale turysci nadal na krotko i w sandalach :) jednak to prawda: wieczory sa bardzo zimne!! I poranki tez. Generalnie z momentem zachodu slonca, robi sie bardzo chlodno. Dzis rano bylo tylko 9 stopni, ale o 14 czytalam na sloneczku na balkonie ksiazke w ojularach slonecznych i tshircie, spakuj sie pol na pol: wiatrowka, cienki szal i okulary sloneczne sa niezbedne! Ps. Moj maz nadal plywa w morzu :) pozdrawiam i milego urlopu.
      • simg Re: CYPR 28.11.14, 11:30
        Ojeeej, bardzo mi pomoglas babycool :) Dzięki serdeczne, nie ma to jak informacje "z pierwszej ręki". Pozdrawiam i dziękuję za życzenia, mam nadzieje, ze urlop sie uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka