Dodaj do ulubionych

Wrocilem z Rodos

08.06.15, 12:18
Witam,

wrocilem z Rodos jak ktos ma pytania to pisac :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marcel961 Re: Wrocilem z Rodos 08.06.15, 12:23
      Jaka pogoda, jaka woda, jakie temperatury?
      • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 08.06.15, 13:03
        Pogoda na 18 dni bylo 5 pochmurnych pogoda w dzien 27 stopni wieczorem 20( dlugie rekawy sie sprzydaly), woda w morzu jak dla mnie ok podobno miala 22stopnie
        • Gość: agata Re: Wrocilem z Rodos IP: *.centertel.pl 08.06.15, 18:35
          A jak wygląda lotnisko? Można kupić coś do jedzenia?
          • mo.mk Re: Wrocilem z Rodos 09.06.15, 08:53
            a Emigranci są ? podobno Grecje opanowali....jak z nimi na Rodos ?
            • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 09.06.15, 12:07
              jedzienie spokojnie mozna kupic na lotnisku nie bylo z tym problemow, co do emigrantow takowych nie spotkalem na wyspie a zjezdzilem prawie cala :)
              • Gość: mfax Re: Wrocilem z Rodos IP: *.gdansk.vectranet.pl 09.06.15, 20:41
                trawelmax -
                • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 10.06.15, 12:07
                  ceny wynajmu aut w miejscowosci Kallithea to male auto benzyna 25-30 euro diesel 40 euro cabrio 55 euro, wynajem na 3 dni cena za micre w benzynie 55 euro czym dluzej wynajmujesz tym taniej :)
                  • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 10.06.15, 12:10
                    ceny oczywiscie za dobe zapomnialem dopisac od 3 dob ceny sa duzo nizsze :) my zadzwonilismy do wypozyczalni i auto do hotelu przywiezli :)
                    • Gość: mfax Re: Wrocilem z Rodos IP: *.gdansk.vectranet.pl 10.06.15, 19:06
                      trawelmax --
                      • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 11.06.15, 12:13
                        www.independent-rentals.gr/ ja kozystalem z tej wypozyczalni
                        • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 11.06.15, 12:13
                          ja kozystalem z tej wypozyczalni independent-rentals gr/
                      • Gość: mfax Re: Wrocilem z Rodos IP: *.gdansk.vectranet.pl 11.06.15, 20:35
                        tawelmax -
                        • Gość: mfax Re: Wrocilem z Rodos IP: *.gdansk.vectranet.pl 11.06.15, 20:36
                          trawelmax ... mam jeszcze pytanie na stronie "Twojej" nie ma info o ubezpieczeniu, ewentualnej kaucji etc.
                          • trawelmax Re: Wrocilem z Rodos 12.06.15, 12:08
                            kaucja 0 euro i to sa ceny z pelnym ubezpieczeniem auta, do wynajecia auta potrzeba tylko prawo jazdy
                            • potwor_z_piccadilly Re: Wrocilem z Rodos 13.06.15, 07:38
                              trawelmax napisał:

do wynajecia auta potr
                              > zeba tylko prawo jazdy

Od daty wystawienia prawa jazdy musi upłynąć minimum rok, czyli kierowcy z krótszym stażem niż rok, auta nie wypożyczą.
                              Dodam jeszcze, że z prawkem, paszportem/dowodem osobistym, należy wozić umowę (po zwrocie auta, umowy się nie zwraca, zostaje na pamiątkę), bo ta zastępuje dowód rejestracyjny, którego wypożyczalnie nie dają klientom.
                              • alajna2 Re: Wrocilem z Rodos 13.06.15, 21:06
                                byłam końcem maja na Rodos, ceny aut w wypożyczalniach w hotelu, poza hotelem, u rezydenta takie same czyli 30 euro dzień, 70 euro 3 dni, zero kaucji, żadnych dodatkowych opłat--cena za Hyundai Getz--samochód A.
    • ikako87 Re: Wrocilem z Rodos 27.03.17, 12:29
      A jaka jest cena wynajmu Quada ?
      • Gość: quamquat Koszt wynajecia quada na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.17, 14:26
        exoticrentals.gr/moto/moto_pricelist_en.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka