Dodaj do ulubionych

Hotel Tina ---Korfu---

18.10.16, 20:30
Czy ktos byl w tym hoteliku i jakie macie zdanie ? Czy polozenie i All w Magna jest dobrym rozwiazaniem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zawracanie dupy Leniwe paluszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.16, 09:57

www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g939713-d627703-Reviews-Tina_Hotel-Dassia_Corfu_Ionian_Islands.html
      • natalka257 Re: Leniwe paluszki 19.10.16, 21:39
        Dziekuje ....widze ze opinie przychylne ....Ale nie nalezymy do ludzi wybrzydzajacych ...Dzieki !!!
    • aseretka Re: Hotel Tina ---Korfu--- 19.10.16, 10:30
      W Tinie nie nocowałam, ale będąc w Magna Graecia odwiedziłam znajomych, którzy nocowali w Tinie. Hotelik mały, standard pokojów, jak w czasach PRL-u. Basen przy hotelu obskurny, że aż strach było do niego wejść. Jeżeli jednak tylko się tam nocuje, to da się przeżyć. :) Znajomi niemal przez cały dzień korzystali z infrastruktury Magna Graecia (co jest dobrym rozwiązaniem) lub przebywali na plaży.
      Moją opinię o Magna Gracia możesz przeczytać tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,21755,157871499,157871499,Magna_Graecia_Dassia_Korfu.html
      A tu możesz zobaczyć, co warto zwiedzić na Korfu:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,158336251,162592357,0,2.html?v=2
      • natalka257 Re: Hotel Tina ---Korfu--- 19.10.16, 21:30
        Bardzo dziekuje za odpowiedz ....Tak wlasnie sobie to miejsce wyobrazam ....ale nam chodzi tylko o nocleg ,mycie itp a reszta w Magnie ...Czasem moze i dobrze posiedziec w takim spokojnym miejscu jak Tina ...Roznica w cenie znaczna bo na 4 os.to 2400 zl a i tak caly dzien mozna spedzic kolo Magny i All takze w M ....A ta roznice przeznaczamy na zwedzanie wyspy /mysle wypozyczyc auto/ Bardzo dziekuje za podpowiedz co zwiedzic !!! Jedziemy w czerwcu 2017 - rezerwacja zrobiona -
        • natalka257 Re: Hotel Tina ---Korfu--- 02.07.17, 21:30
          Wrocilismy zadowoleni ..... Hotel pare krokow od Magna Graecia....Cisza spokoj ....relax a jedzonko i picie w Magnie ...fajny czas odpoczynku ...UWAGA KOMARY !!!! Klimat z duza wilgotnoscia ....Wyspa ,zatoki,piekne...Smieci kolo drog pelno...kolo hoteli wzorowy porzadek. Opieka rezydentki Rainbowa znakomita BRAWO KAROLINA !!!!Pogoda znakomita ...Tine polecam szukajacym spokoju .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka