Dodaj do ulubionych

Pożegnanie.

17.09.17, 22:35
Widzę, że się nie dogadujemy.
Jeśli komuś uchybiłem, przepraszam.
Miłych greckich wakacji życzę.
Obserwuj wątek
    • zuzanka2001 Re: Pożegnanie. 18.09.17, 18:08
      R.I.P. Specjalnie nikt po potworze płakać nie będzie.
    • Gość: nick Re: Pożegnanie. IP: *.dynamic.mm.pl 18.09.17, 20:44
      pierwsze mądre zdanie na tym forum które napisałeś! Pozdrawiam serdecznie, ale nie zdajesz sobie sprawy jak sie ciesze, wkońcu forum Grecja bez Twoich wypocin i niby 'mądrości'!!! :) tęsknić nie bede...
    • Gość: oli Re: Pożegnanie. IP: *.146.33.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.17, 09:56
      A ja żałuje że żegnasz się z tym forum! To że czasem "przesadzałeś" w swoich wypocinach było w pewien sposób urocze;-)

Cóż będzie nudno, bo kolejna osoba która wnosiła coś do tego forum odchodzi.

Pozostaną tylko pytania o hotele, animacje i all-:( no i kto lecie w danym terminie i skąd.
      • potwor_z_piccadilly Re: Pożegnanie. 21.09.17, 21:20
        Gość portalu: oli napisał(a):

> To że czasem "przesadzałeś" w swoich wy
        > pocinach było w pewien sposób urocze;-)

Zaglądnąłem i proszę.
        Wypociny?
        Też należysz do tępych gnomów, którzy rozpieprzyli to forum?
        Tak tak, rozpieprzyli.
        Kiedyś to forum tętniło życiem. Dziś forum opanowali osobnicy, którzy nie dość, że nie mają nic do powiedzenia, to cechuje ich na dokładkę maksimum braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, arogancji i swawolnodyziostwa, a minimum wiedzy, doświadczenia i kultury osobistej. Opluwaniem tych co dysponują wiedzą (miłą i nie miłą dla innych) i mieli/mają coś do powiedzenia, spowodowali, że ci wycofali się.
        "Wypociny"
        Czas i na mnie.
        Jeszcze tylko pioseneczka, ot tak, do posłuchania i do refleksji nad tym do czego prowadzi zamyknie dzioba, udawanie, że się nie widzi leżącego gówna, drogi na manowce i ogólne,
        "a tylko cicho, tylko cicho, tylko cicho".
        www.youtube.com/watch?v=8RQ2853hLAs
        Miłej podróży.

• ja.s.i.u Re: Pożegnanie. 22.09.17, 13:16
          Potworze, to zupełnie nie o to chodzi.

Problem w tym, że kiedyś Gazeta Wyborcza kojarzyła się jednoznacznie pozytywnie. Można było czytać artykuły, komentować. Dla wielu osób forum stało się miejscem nieskrępowanej dyskusji i wymiany zarówno poglądów, jak i wiedzy.

Dziś "Gazeta" jest dla tych, którzy "uiścili" za internetowe wydanie. Rozumiem to, za Bilda+ też trzeba płacić, choć ogromna większość artykułów, szczególnie informacyjnych jest za darmo. Z Gazety odeszło wielu fajnych ludzi, a ci, którzy pozostali, z pluralistycznego pisma zrobili jednostronną "gadzinówkę". A tak, z Gazety zniknęła dyskusja, pozostała propaganda.

I chyba to też jest przyczyną pustoszenia forum. Tym bardziej, że kiedyś była tylko gazeta. Teraz są grupy dyskusyjne na FB, Są kanały ja YouTube. Ludzie mają się gdzie zaczepić, mają gdzie dyskutować. Nie muszą kleić się do portalu związanego z pismem o kontrowersyjnej reputacji.

Ja tak to widzę i szkoda mi, że gazeta zmierza do upadku, bo to jednak był kawał naprawdę dobrej historii Polski. Szkoda, że zmarnowano majątek zaufania, zlekceważono choćby wiernych i wartościowych forumowiczów. Pozostali "wierni gazecie", niekoniecznie z doświadczeniem i rzeczywistą chęcią pomocy innym. Pozostało dużo krzykaczy, którym mało wykrzyczeć się w kolejnych zgromadzeniach, dlatego jeszcze lubią sobie plunąć jadem na forum.

Sam czasem mam ochotę zniknąć, ale jakoś wtedy przypomina mi się dialog Abrahama z Bogiem. No bo dla pięćdziesięciu sprawiedliwych warto tutaj zostać, jeśli ma się trochę swoich spostrzeżeń do życzliwego przekazania innym.
          • potwor_z_piccadilly Re: Pożegnanie. 22.09.17, 20:04
            Gazeta na to forum i inne nie ma większego wpływu. To forum ludzkie i to ludzie się zmieniali i zmienili. Z jakichś powodów, zamknęli się w swoich skorupach i tylko czasami rożki z nich wystawią, a jak ktoś, nawet przez przypadek, choćby puknie w tą ich skorupkę, to staja się nieprzyjemni, a nawet agresywni.
            Czy znasz przypadek by pytający na forum całej plejadzie mu doradzającym, informującym go, podziękował za fatygę i poświęcony mu czas?
            Tu formy grzecznościowe zanikły i to jest smutne.
        • Gość: gość Re: Pożegnanie. IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.17, 16:33
          ponoć sie pożegnałeś i znowu wracasz? zdecyduj sie chłopie i nie prowokuj. Nie odpisuj, bo nie chce zebys wracał, i temat uwazam za zamkniety.
          • potwor_z_piccadilly Re: Pożegnanie. 22.09.17, 18:47
            Gość portalu: gość napisał(a):

> ponoć sie pożegnałeś i znowu wracasz? zdecyduj sie chłopie i nie prowokuj. Nie
            > odpisuj, bo nie chce zebys wracał, i temat uwazam za zamkniety.

A ja nie uważam za zamknięty, bo kim ty jesteś, by decydować co jest zamknięte a co nie?
            Najpierw się zaloguj, po tym napisz coś mądrego i jeśli uznam, że rzeczywiście to coś jest mądre, to uznam cię za partnera, a nawet przyjmę krytykę, przemyślę ją i się do niej ustosunkuję.
            Do tego czasu jednak w moich oczach jesteś zwykłym hejterm. A chcieć to sobie możesz w swoim M, kupionym w kredycie na trzydzieści lat, a nie na publicznym forum.

• yebak_teoretyk Re: Pożegnanie. 22.09.17, 22:19
              z pełnym szacunkiem i nawet sympatia, ale zegnałeś się czy prowokowałeś raczej potworku? Dla mnie to był prowokacyjny wpis. :)
    • jan003 [...] 23.09.17, 10:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ucho03 [...] 23.09.17, 10:25
    • Gość: gość Re: Pożegnanie. IP: *.dynamic.mm.pl 23.09.17, 11:19
      potwor_z_piccadilly napisał:

> Widzę, że się nie dogadujemy.
      > Jeśli komuś uchybiłem, przepraszam.
      > Miłych greckich wakacji życzę.

spiepszaj dziadu!
      • potwor_z_piccadilly Re: Pożegnanie. 23.09.17, 13:32
        Obśmiać się tylko z was, "dobra zmiano".
        Cóż, prostactwo, co to ani wiedzy, ani znajomości ortografii ten kraj opanowało, no to nie dziw, że i to forum się nie uchowało.
        Ale nie przeszkadzajcie sobie, używajcie sobie nadal.
        Z mojej strony tylko jedno:
        Próżnoś repliki się spodziewał
        Nie dam ci prztyczka ani klapsa
        Nie powiem nawet pies cię jebał
        Bo to mezalians byłby dla psa.
        Julian Tuwim

• Gość: adios Sayonara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.17, 17:35
          Ja Twoje posty czytałem z zainteresowaniem. Wnosiły zawsze coś merytorycznego. Twoja strona sarkastyczna nie przeszkadzała mi. Być może niepotrzebnie wdawałeś się w pyskówki z planktonem zalewającym fora podróżnicze GW. Większość for staje się zegipszczonymi i zturczynymi. Pytania powtarzające się to głownie o to kto leci, gdzie leci i z kim leci.
          I bezradne pytania o pogodę zawsze dostępną przez kliknięcie palcem. Pytania, często półanalfabetyczne, zbliżają się do poziomu stażystów "redagujących" gnioty na portalu gazety.
          Mogę zrozumieć Twoją opinię, że obecność na tym (i innych) to strata czasu. Bardzo rzadko można dowiedzieć się tutaj czegoś interesującego. I to się nie zmieni. Zmieniać się będzie poziom gazety. Wkrótce koszącym lotem walnie o glebę:)

Saludos!

• wislok1 Re: Pożegnanie. 23.09.17, 18:21
          UCIECZKA TO NIE JEST dobra decyzja !!!!!!!

Walcz

Jestes OK

Zero poddawania

Glowa do gory
    • Gość: Annopulos Re: Pożegnanie. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.17, 19:27
      "Jeśli komuś uchybiłem, przepraszam. "
      A potem:
      "Cóż, prostactwo, co to ani wiedzy, ani znajomości ortografii ten kraj opanowało, no to nie dziw, że i to forum się nie uchowało."
      Ale on oczywiście ma się za lepszego...
      • Gość: kutafonopulos Lepszy, gorszy, mierny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.17, 00:27
        Ma prawo. Za jakiego ty się uważasz?
      • Gość: abcd... Re: Pożegnanie. IP: *.play-internet.pl 24.09.17, 14:34
        Jak powiedział główny bohater w ostatnim odcinku "Ucha prezesa":
        "nigdy nie przepraszaj a jeśli przeprosisz od razu obraź znowu"...
    • Gość: gospodarz Re: Pożegnanie. IP: *.dynamic.mm.pl 24.09.17, 10:36
      paszoł won za brame chamie!! bo psem poszczuje!!
    • aseretka Re: Żenujące wpisy 24.09.17, 20:24
      jan003 napisał(a):
      > won stąd dziadu.
      ucho03 napisał(a):
      > Hołota na litośc bierze pożegnałeś sie do spad i koniec wiórku,mamy za tobą płakać ?
      Gość portalu: gość napisał(a):
      > spiepszaj dziadu!
      Gość portalu: gospodarz napisał(a):
      > paszoł won za brame chamie!! bo psem poszczuje!!
      Jakże świadczy to nie tylko o kulturze ale i poziomie intelektualnym wpisujących. Z takimi ludźmi mam coraz częściej styczność nie tylko na forum, ale i w realu, najczęściej na wczasach w Grecji. Żenujące to i żałosne... :(
      • grekan Re: Żenujące wpisy 24.09.17, 23:51
        ..uwazam, ze jezeli on pozegnal sie ze strona, nie powinien juz mimo komentarzy wchodzic na strone i komentowac w sposob dosc nieladny. sam sobie szkodzi.
        • Gość: grekoholik Re: Żenujące wpisy IP: *.dynamic.mm.pl 25.09.17, 02:30
          dokładnie!!

"Jakże świadczy to nie tylko o kulturze ale i poziomie intelektualnym wpisujących. Z takimi ludźmi mam coraz częściej styczność nie tylko na forum, ale i w realu, najczęściej na wczasach w Grecji. Żenujące to i żałosne... :( " - trafia swój na swego...
      • ucho03 [...] 25.09.17, 09:46
        • aseretka Re: Żenujące wpisy 25.09.17, 11:06
          rebelianci.org/482097
          • Gość: moj nick Re: Żenujące wpisy IP: *.dynamic.mm.pl 25.09.17, 11:28
            moze tez zdecydujesz sie na taki krok jak ten potworny człowiek?? mniej by smierdziało tutaj.
    • ucho03 [...] 26.09.17, 08:58
      • Gość: ucho od śledzia Re: Pożegnanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.17, 21:03
        Chooy ci w ucho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka