Dodaj do ulubionych

Grecja - wakacje 2017

16.03.18, 12:56
Witam.
Zapraszam na mojego bloga rodzinne-podroze.blogspot.com/p/normal-0-21-false-false-false-pl-x-none.html a w nim opis + zdjęcia z wakacyjnej podróży po Grecji. Trasa samochodowa obejmowała: Budapeszt - Meteora - Delfy - Ateny - Skopelos - Skopje. Czas trwania 14 dni. Pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury.
Obserwuj wątek
    • Gość: nara Re: Grecja - wakacje 2017 IP: *.dynamic.mm.pl 18.03.18, 10:56
      nara
    • adaxx123 Re: Grecja - wakacje 2017 19.03.18, 17:42
      Jadąc do grecji warto kupić sobie ubezpieczenie turystyczne :)
      przewodnikubezpieczeniowy.pl/ranking/ubezpieczenie-turystyczne/
    • wislok1 Re: Grecja - wakacje 2017 21.03.18, 18:06
      Sorki, ale tego nie da sie kompletnie czytac, ani ogladac !!!

Biala czcionka miikroskopijnej wielkosci na szarym tle jest prawie niewidoczna---
      Malutkie fotki wymagaja lupy--------

Dramat

Szkoda, bo sama relacja moze byc ciekawa

• Gość: Kokkino Nero Re: Grecja - wakacje 2017 IP: *.centertel.pl 21.03.18, 19:40
        Czytać się nie da Twoich wypocin, więc zamilcz, proszę.
        • wislok1 Re: Grecja - wakacje 2017 21.03.18, 20:55
          Nie prowokuj
          Lepiej sie napij Zubra
          • Gość: Kokkino Nero Re: Grecja - wakacje 2017 IP: *.dynamic.mm.pl 22.03.18, 10:04
            Uwierz, że to nie była prowokacja.
      • Gość: ala Re: Grecja - wakacje 2017 IP: *.146.128.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.18, 10:29
        wislok1 napisał:

> Sorki, ale tego nie da sie kompletnie czytac, ani ogladac !!!
        > Biala czcionka miikroskopijnej wielkosci na szarym tle jest prawie niewidoczna-
        > Malutkie fotki wymagaja lupy--------
        > Dramat
        > Szkoda, bo sama relacja moze byc ciekawa

I tu się zgodzę w 100%!!! Źle się czyta, bardzo mała czcionka i nietrafnie dobrane tło.
    • dianaro Re: Grecja - wakacje 2017 24.03.18, 22:48
      Jak widać negatywne komentarze zachęciły mnie do odpalenia bloga. Mi się podoba, chociaż biała czcionka nie do końca trafiona. Za to wielkość jak najbardziej OK, bez przesady, że trzeba czytać z lupą. Zdjęcia wyświetlają się w dużej rozdzielczości, zresztą bardzo ładnie wykonane. Opisy zachęcają do odwiedzenia Grecji. Negatywnymi komentarzami się nie przejmuj, ludzie często potrafią tylko krytykować.
      • wislok1 Re: Grecja - wakacje 2017 24.03.18, 23:32
        Nie przejmuj sie i dalej rob dziadostwo, hehe
        • wislok1 Re: Grecja - wakacje 2017 25.03.18, 17:46
          Skrytykowalem strone,bo po prostu fatalnie sie ja czyta i oglada...
          Napisalem wczesniej, ze tlo jest szare...
          Moj blad
          Ono jest wielokolorowe, z przewaga szarego
          I na tym tle malutkie, biale litery sa prawie nie do odczytania, a zdjecia stapiaja sie z tlem .....

Nie mam nic przeciwko temu, ze ludzie pisza relacje z podrozy
          ( chyba ze pisza glownie o sobie lansujac sie strasznie )
          Ale jak juz ktos zabiera sie za wlasna strone internetowa, to na PIERWSZYM miejscu musi byc wlasciwa szata graficzna.
          Strone po prostu trzeba przyjemnie czytac i ogladac

• edekm1967 Re: Grecja - wakacje 2017 25.03.18, 19:50
            Witam.
            Dziękuję za wszystkie komentarze zarówno te pozytywne jak i negatywne. Cóż, wszystkie moje opisy podróży wakacyjnych były pisane tą samą czcionką, na tym samym tle - i nikomu to nie przeszkadzało ( nawet moja żona spokojnie czyta tego bloga bez okularów a to już jest naprawdę duuuuże coś ). Proszę sprawdzić komentarze pod opisami, żadnych nie usuwam, chyba, że są chamskie, obraźliwe - nie ma tam takich uwag. Zdjęcia w formacie JPG po kliknięciu rozwijają się do maksymalnej rozdzielczości 4016x6016 pikseli. Wyższą mogą dać tylko NEF - y ale niestety, nie są to zdjęcia. Czy coś przeoczyłem?. Aaaa już wiem nastała era telefonów komórkowych i ich ograniczone gabaryty powodują konieczność pomocy lupy. A może starzenie się naszego społeczeństwa a tym samym kondycji naszego widzenia?. Tak czy inaczej z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim zdrowia, szczęścia i pomyślności a zwłaszcza zdrowia. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka