ermellina 21.04.05, 13:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rezydent z Korfu Re: ATRAKCYJNY PROGRAM PODRÓŻY PO GRECJI I CENA IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 14:27 Moim zdaniem normalny grecki program,bez rewelacji nawet cenowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: ATRAKCYJNY PROGRAM PODRÓŻY PO GRECJI I CENA IP: *.otenet.gr 21.04.05, 15:06 Ciekawe ze cena zawiera bilety wstepu do obiektow dla osob do lat 18. Osoby do 18 lat wiadome jest ze maja wstep bezplatny w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: ATRAKCYJNY PROGRAM PODRÓŻY PO GRECJI I CENA 21.04.05, 17:40 Cześć, a ja się zastanawiam dlaczego udostępniono tylko dwa klasztory w Meteorach, skoro ja zwiedziłam sześć? I jeszcze... Ateny: widzieliście ten dzień? Jednego i tego samego dnia: dojazd do Aten, zwiedzanie Aten, powrót na Riwierę. Hmmm, wyobrażacie sobie to zwiedzanie? Tak sobie tylko napisałam... Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś