Dodaj do ulubionych

Thassos 20 czerwca

IP: 213.17.171.* 02.06.05, 13:28
do hotelu Alexandra Beach :) czy może ktos był w tym miejscu to poprosze o
podzielenie sie uwagami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcela Re: Thassos 20 czerwca IP: *.121.broadband2.iol.cz 06.06.05, 21:20
      Ika, Alexandra beach to najlepszy hotel na Thassosie, jedzenie świetnie, myślę
      że pokoje są lepsze niż w Makryammosach.Jednak choć plaża jest ładna, to można
      się tam spotkać z jeżowcami, w Makryammosach jest plaża piaszczysta bez
      jeżowców.Zależy na Ciebie, jeśli wyjeżdżasz z dzieckiem, co oczekujesz od wczasów.
      • Gość: ika Re: Thassos 20 czerwca IP: 213.17.171.* 07.06.05, 08:25
        dzieki za informacje.
        Mam pytanie czy w hotelu wszystkie pokoje sa w tym samym standardzie? czy
        istnieja jakieś o gorszym?
        jak w tym czasie jest tam pogoda ?
        Czy daleko jest to jakiegos centrum miasta (sklepy, tawerny...)

• Gość: Marcela Re: Thassos 20 czerwca IP: *.121.broadband2.iol.cz 07.06.05, 08:33
      Pokoje są na pewno w tym samym standardzie, choć u nas w Czechach w materiałach
      propagacyjnych można znaleść uwagę, że można wykupić pokój superior, gzie jset
      garantowany widok na morze. Krótką przechadzką można dojść do miasteczka.Miałam
      wrażenie, pe wybierasz między Makryammos i Alexandra Beach, ale chyba jesteść
      zdecydowana.Hotel ten jest faktycznie najlepszy na Thassosie, gdzieś czytałam,
      że niedaleko przechadzką jest piaszczysta palża bez jeżowców czyli nie musisz
      korzystać z plaży przed hotelem.
      Pogodę na thassosie możesz sprawdzić na www.thassos-island.com/today/weather/
      dzisiaj jest tam 27 stopni.
      Ja się wybieram do Makryamosów z powodu mujego rocznego malca.Wiem na pewno, że
      tam plaża jest idealna dla dzieci.
      • Gość: ika Re: Thassos 20 czerwca IP: 213.17.171.* 07.06.05, 10:55
        Dzieki za informacje, ja juz zdecydowałam sie na Alexandra Beach.
        Miłego wypoczynku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka