Dodaj do ulubionych

Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel

21.07.05, 09:40
W ostatnim tygodniu czerwca byłam w hotelu Elpida w małej miejscowości Istro
na Krecie. Chętnie odpowiem na pytania.Moj nr gg 4416902
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.alternatywa.net 21.07.05, 11:05
      Witam!
      Interesuje mnie jak oceniasz samo biuro, ich rezydentów, czy wszystko odbyło
      się zgodnie z umową itd.
      Pozdrawiam
      Paweł
      • margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 21.07.05, 12:07
        Do Pawła:Wszystko odbyło się tak jak było zaplanowane, rezydent spotykał sie z
        nami co drugi dzien, słuzył radą i pomocą.Dopiero po powrocie przeczytałam, ze
        to biuro powstało w ubiegłym roku.
        Pozdrawiam
        • Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.alternatywa.net 21.07.05, 17:09
          Dlaczego akurat zdecydowałaś się na to biuro?
          Pozdrawiam
          Paweł
          • margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 21.07.05, 21:15
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Dlaczego akurat zdecydowałaś się na to biuro?
            > Pozdrawiam
            > Paweł
            Wyjazd załatwiałam przez Travelplanet, do momemtu podpisania umowy nie
            wiedziałam jakie bedzie biuro podróży. Myślałam, ze własnie Travelplanet jest
            biurem podróży. Poza tym wszystko załatwiałam na tydzień przed wyjazdem i tylko
            ten termin mi odpowiadał. Nie bylo już za bardzo w czym wybierać bo szukałam
            hotelu przy samej plaży ale nie żałuję.Odległość okolo 600 m nie stanowiło
            żadnego problemu.
            • Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.idea.pl 23.07.05, 13:18
              Witam!
              Czy zdecydowałaś się na jakieś wycieczki fakultatywne? Jeśli tak to na jakie i
              za jaką cenę? Jakie polecasz?
              Pozdrawiam
              • margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 23.07.05, 17:33
                Nie byłam na żadnej zorganizowanej wycieczce fakultatywnej. Jednego dnia
                pojechałam z synem autobusem do Agios Nikolaos (bilet kosztował 2,20 euro),
                potem stateczkiem na Spinalongę (za 10 EUR, syn gratis), oraz wejscie do ruin 2
                euro. Cała wyprawa kosztowała mnie 16,40. Za syna wogole nie płaciłam, w
                autobusie tez nie (syn ma 9 lat).Wycieczka fakultatywna na Spinalongę kosztuje
                43 EUR a 23 EUR od dziecka. Natomiast innego dnia pojechaliśmy z dwójką
                poznanych tam Polaków wynajętym samochodem do Knossos. Ta wyprawa kosztowała
                mnie już drożej bo za sam samochod zapłaciliśmy 47 EUR plus paliwo plus parkingi
                ale i tak sporo zaoszczedziłam.Miałam ochotę na wieczór grecki ale odbywaja się
                one w czwartki (przynajmniej z tego biura)a ja w jeden czwartek zaleciałam a w
                następny wracałam. Byłam tylko tydzień czasu dlatego resztę poświęciłam na
                plażowanie.
                Pozdrawiam. Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka