margeritka61 21.07.05, 09:40 W ostatnim tygodniu czerwca byłam w hotelu Elpida w małej miejscowości Istro na Krecie. Chętnie odpowiem na pytania.Moj nr gg 4416902 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.alternatywa.net 21.07.05, 11:05 Witam! Interesuje mnie jak oceniasz samo biuro, ich rezydentów, czy wszystko odbyło się zgodnie z umową itd. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 21.07.05, 12:07 Do Pawła:Wszystko odbyło się tak jak było zaplanowane, rezydent spotykał sie z nami co drugi dzien, słuzył radą i pomocą.Dopiero po powrocie przeczytałam, ze to biuro powstało w ubiegłym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.alternatywa.net 21.07.05, 17:09 Dlaczego akurat zdecydowałaś się na to biuro? Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 21.07.05, 21:15 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Dlaczego akurat zdecydowałaś się na to biuro? > Pozdrawiam > Paweł Wyjazd załatwiałam przez Travelplanet, do momemtu podpisania umowy nie wiedziałam jakie bedzie biuro podróży. Myślałam, ze własnie Travelplanet jest biurem podróży. Poza tym wszystko załatwiałam na tydzień przed wyjazdem i tylko ten termin mi odpowiadał. Nie bylo już za bardzo w czym wybierać bo szukałam hotelu przy samej plaży ale nie żałuję.Odległość okolo 600 m nie stanowiło żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel IP: *.idea.pl 23.07.05, 13:18 Witam! Czy zdecydowałaś się na jakieś wycieczki fakultatywne? Jeśli tak to na jakie i za jaką cenę? Jakie polecasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Kreta-Hotel Elpida-Easy Travel 23.07.05, 17:33 Nie byłam na żadnej zorganizowanej wycieczce fakultatywnej. Jednego dnia pojechałam z synem autobusem do Agios Nikolaos (bilet kosztował 2,20 euro), potem stateczkiem na Spinalongę (za 10 EUR, syn gratis), oraz wejscie do ruin 2 euro. Cała wyprawa kosztowała mnie 16,40. Za syna wogole nie płaciłam, w autobusie tez nie (syn ma 9 lat).Wycieczka fakultatywna na Spinalongę kosztuje 43 EUR a 23 EUR od dziecka. Natomiast innego dnia pojechaliśmy z dwójką poznanych tam Polaków wynajętym samochodem do Knossos. Ta wyprawa kosztowała mnie już drożej bo za sam samochod zapłaciliśmy 47 EUR plus paliwo plus parkingi ale i tak sporo zaoszczedziłam.Miałam ochotę na wieczór grecki ale odbywaja się one w czwartki (przynajmniej z tego biura)a ja w jeden czwartek zaleciałam a w następny wracałam. Byłam tylko tydzień czasu dlatego resztę poświęciłam na plażowanie. Pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś