Gość: camill IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:53 Chce tam spedzic tydzien wakacji we wrzesniu. Nie wiem jednak ktory hotel wybrac i w jakiej miejscowosci. Na tlumie turystow mi nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:11 czesc ja mam zarezerwowany pobyt na thassos w skala rachoni w hotelu Coral. (triada-samolot) Duzo osób chwali ten hotel, ma blisko plaze i sklep ,2 tawerny.Thassos to małe wioski.Do których idzie dojść pieszo z jednej do drugiej. Jade z Triada , maja troche tych Hoteli na wyspie - itaka tez.. zalezy czy chcesz leciec. bo autokarowe wycieczki proponuje sindbad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camill Re: Thassos ktory hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:27 Hej Kasiu, zdecydowanie chce leciec, po 10tym wrzesnia mozesz podac namiar na oferte Triady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:27 www.triada.com.pl wpisz thassos i wyskocza wszystkie dostepne hotele.(www.coral-hotel.gr) prywatna stropna grecka. jade do coral. opinie o tym hotelu na tym i nnym forum - były raczej pozytywne,podobno nie każdy pokuj ma tv jednak w ofercie katologowej pisze ze sa tv - wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:33 pomyliłam sie z strona hotelu. www.hotel-coral.gr - ta jest własciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:34 Sorki z pokój przez u otwarte , gafa.....sorki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Thassos ktory hotel IP: *.crowley.pl 31.08.05, 08:01 Byliśmy ze znajomymi; telewizora nie było ani u nich, ani u nas, ani u naszych sąsiadów. O reszcie nie wiem, bo się nie interesowałam. Ale po co ci telewizor na Thasos... Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Thassos ktory hotel 30.08.05, 20:55 Ja byłam w Green Bay z Itaki.Hotel ok.,w pokojach aneks kuchenny,na dole mała restauracja,basen,nad morzem tawerna z dobrym jedzeniem.Do plaży blisko,lub trochę dalej,my chodziliśmy te trochę dalej,bo było lepsze dno i sami na plaży.Daleko do miasta,plaża mi się nie podobała,ale innym tak.Ogólnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś