Dodaj do ulubionych

Thassos ktory hotel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:53
Chce tam spedzic tydzien wakacji we wrzesniu. Nie wiem jednak ktory hotel
wybrac i w jakiej miejscowosci. Na tlumie turystow mi nie zalezy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:11
      czesc ja mam zarezerwowany pobyt na thassos w skala rachoni w hotelu Coral.
      (triada-samolot)
      Duzo osób chwali ten hotel, ma blisko plaze i sklep ,2 tawerny.Thassos to małe
      wioski.Do których idzie dojść pieszo z jednej do drugiej.
      Jade z Triada , maja troche tych Hoteli na wyspie - itaka tez..
      zalezy czy chcesz leciec.
      bo autokarowe wycieczki proponuje sindbad...
      • Gość: camill Re: Thassos ktory hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:27
        Hej Kasiu,

zdecydowanie chce leciec, po 10tym wrzesnia
        mozesz podac namiar na oferte Triady?
        • Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:27
          www.triada.com.pl
          wpisz thassos i wyskocza wszystkie dostepne hotele.(www.coral-hotel.gr)
          prywatna stropna grecka.
          jade do coral.
          opinie o tym hotelu na tym i nnym forum - były raczej pozytywne,podobno nie
          każdy pokuj ma tv
          jednak w ofercie katologowej pisze ze sa tv - wszedzie.
          • Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:33
            pomyliłam sie z strona hotelu.
            www.hotel-coral.gr - ta jest własciła.
          • Gość: kasia Re: Thassos ktory hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:34
            Sorki z pokój przez u otwarte , gafa.....sorki..
          • Gość: majka Re: Thassos ktory hotel IP: *.crowley.pl 31.08.05, 08:01
            Byliśmy ze znajomymi; telewizora nie było ani u nich, ani u nas, ani u naszych
            sąsiadów. O reszcie nie wiem, bo się nie interesowałam. Ale po co ci telewizor
            na Thasos...
    • pietnacha40 Re: Thassos ktory hotel 30.08.05, 20:55
      Ja byłam w Green Bay z Itaki.Hotel ok.,w pokojach aneks kuchenny,na dole mała
      restauracja,basen,nad morzem tawerna z dobrym jedzeniem.Do plaży blisko,lub
      trochę dalej,my chodziliśmy te trochę dalej,bo było lepsze dno i sami na
      plaży.Daleko do miasta,plaża mi się nie podobała,ale innym tak.Ogólnie może być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka