Gość: Kami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:13 wybieramy sie na Kretę na pocz. października. Czy nie będzie za zimno? i co z deszczem? może któryś z regionów jest cieplejszy? proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: Kreta w październiku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:01 byłam na Krecie w lipcu,ale rozmawialam z tubylcami i wiem,że tam sezon jeszcze trwa.Niestety temperatury są tylko maks.do 20st.C i podobno bardzo wieje.Zreszta w lipcu tez nieżle wialo.Ja bylam w Rethymnonie,ale juz w okolicach Chanii morze bylo znacznie spokojniejsze.Kreta jest dość malam,więc klimat wszędzie taki sam,ale mozna bez problemu znależć zatoki,gdzie nie ma tego koszmarnego wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva_walter Re: Kreta w październiku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:16 na pewno bedzie bosssko!!! rok temu bylam wlasnie na poczatku pazdziernika i przywiozlam piekna opalenizne, a temperatury pozwalaly zarowno na zwiedzanie jak i lenistwo na plazy:-) milego pobytu. aha- wieczory moga byc chlodne- chlodne na sweter czy bluze... Odpowiedz Link Zgłoś